ladyk24na7
Fanka BB :)
@Ennis92 hehe no, no przynajmniej teraz masz już z głowy choinkę
Ja się pytałam lekarza o pappa, to powiedział, że 7 stycznia prenatalne. Jak zauważy, że coś nie tak to będziemy myśleć. I tak też myślę, że chyba sama od siebie to nie wiem czy zrobię. No nie wiem. Mam mieszane uczucia,bo pokaże, że coś nie halo a może być ok i bedę się cykać. No muszę ten temat przetrawić.
Okno umyte. Taras też. Choinki nie ubrałam, bo mi się już nie chce. Śledzi narobiłam i już opadłam z sił. Zamypiłam dwie paki czopków, ojjjj będzie impreza
Mój lekarz też wychodzi z założenia, że podstawą jest porządnie zrobione usg 11-13, a jak coś wyjdzie nie tak, to dopiero pogłębiona diagnostyka.
Jutro planuję ubrać choinkę, bo moje dzieci już jajko znoszą. Do Świąt zdążą wytłuc wszystkie bombki [emoji23].
Ale ten czas leci. Już tylko trochę ponad 2 tygodnie do Gwiazdki. Potem Nowy Rok, ferie, Wielkanoc, wiosna, majówka.....i zanim się obejrzymy nadejdzie lipiec [emoji173]️.
Robiłam dziś pizzę.... nawaliłam tyle drożdży do ciasta, że wyszłoby mi z 5 spodów z tego jednego [emoji23]. Zwalam na ciążę.