reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Konwalia ale USG też nie robisz? Imo to pierwsze duże USG jest bardzo ważne. Jestem przeciwniczką pappa, ale USG oczywiście robię, innych USG można nie robić ale to imo jest obowiązkowe
I w sytuacji gdy coś jest nie tak, masz więcej czasu,żeby działać, doedukowac się.

Konwalia ale USG też nie robisz? Imo to pierwsze duże USG jest bardzo ważne. Jestem przeciwniczką pappa, ale USG oczywiście robię, innych USG można nie robić ale to imo jest obowiązkowe
I w sytuacji gdy coś jest nie tak, masz więcej czasu,żeby działać, doedukowac się.
Usg robię u lekarza prowadzacego ciaze :) jest to pani dr z duzym doswiadczenirm i powiedziala ze takie podstawowe rzeczy jak przeziernosc, kość nosową, narządy sprawdza.

Czyli USG "genetyczne" robisz, a samego pappa nie robisz.
No właśnie nie wiem jak to jest z tym usg genetycznym...teoretycznie mojej ginekolog nie ma na liście lekarzy uprawnionych do tego badania. A praktycznie to nie licza sie dokumenty tylko wiedza i doswiadczenie lekarza...mam mieć to usg 20 grudnia i wtedy tak naprawdę zobacze jak to bedzie wyglądać.

@Ennis92 hehe no, no przynajmniej teraz masz już z głowy choinkę :D

Ja się pytałam lekarza o pappa, to powiedział, że 7 stycznia prenatalne. Jak zauważy, że coś nie tak to będziemy myśleć. I tak też myślę, że chyba sama od siebie to nie wiem czy zrobię. No nie wiem. Mam mieszane uczucia,bo pokaże, że coś nie halo a może być ok i bedę się cykać. No muszę ten temat przetrawić.
Okno umyte. Taras też. Choinki nie ubrałam, bo mi się już nie chce. Śledzi narobiłam i już opadłam z sił. Zamypiłam dwie paki czopków, ojjjj będzie impreza :D

Ostatnia edycja:
@Ennis92 hehe no, no przynajmniej teraz masz już z głowy choinkę :D

Ja się pytałam lekarza o pappa, to powiedział, że 7 stycznia prenatalne. Jak zauważy, że coś nie tak to będziemy myśleć. I tak też myślę, że chyba sama od siebie to nie wiem czy zrobię. No nie wiem. Mam mieszane uczucia,bo pokaże, że coś nie halo a może być ok i bedę się cykać. No muszę ten temat przetrawić.
Okno umyte. Taras też. Choinki nie ubrałam, bo mi się już nie chce. Śledzi narobiłam i już opadłam z sił. Zamypiłam dwie paki czopków, ojjjj będzie impreza :D

reklama
Do góry