reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

Cześć dziewczyny!
Wygląda na to że i ja dołączę do Was. Mam 38 lat i w domu 11 letnią córę. Nie mam jeszcze 100% pewności bo nie byłam jeszcze u lekarza - wizytę mam na 3 grudnia. Ale podwójny test z dwoma kreskami ( co prawda te drugie trochę blade) i zrobiona beta 1100 - dają już nadzieję Po za bolącymi piersiami - objawów brak.
Ja już zapomniałam jak to jest być w ciąży ale myślę że z Wami szybko sobie przypomnę

Witaj.
To jest nas już cztery z taką cyfrą. :D

reklama
Witam:)
Z przyjemnością dołączam do grona mamusiek:) Termin wyznaczony na 07.07.2019. Będzie to nasz wyczekany pierwszy dzidziuś... 16.11 zobaczyliśmy pięknie bijące serduszko Mam pytanko, czy wszystkie macie taką schizę, czy aby wszystko na pewno w porządku? Ja do końca pierwszego trymestru chyba zwariuję... Od tygodnia nudności zniknęły i piersi nie bolą, a ja już w strachu. Ale mówię sobie, że nie ja pierwsza i nie ostatnia tak mam:) Pozdrawiam

Cześć. Lekarz też wyznaczył u nas termin na 07.07.2019 :)
To moja pierwsza ciąża i oczywiście jestem cała w nerwach. Myślę o wynikach z krwi, myślę o badaniu prenatalnym. Analizuję każde kłucie brzucha i pozostałe sygnały. To chyba domena pierwszej ciąży, także piątka na odległość :D

Z przyjemnością dołączam do grona mamusiek:) Termin wyznaczony na 07.07.2019. Będzie to nasz wyczekany pierwszy dzidziuś... 16.11 zobaczyliśmy pięknie bijące serduszko Mam pytanko, czy wszystkie macie taką schizę, czy aby wszystko na pewno w porządku? Ja do końca pierwszego trymestru chyba zwariuję... Od tygodnia nudności zniknęły i piersi nie bolą, a ja już w strachu. Ale mówię sobie, że nie ja pierwsza i nie ostatnia tak mam:) Pozdrawiam
Cześć, 7 lipca super data, mam urodziny, termin u mnie wychodzi na 25.07[emoji173] Cieszę się, że to będzie lato, cieplutko, nie trzeba będzie ubierać tylu warstw :-) To moja pierwsza ciąża i też schizuję, na usg idę 7.12, póki co odliczam dni :-)

Cześć :)
To moje drugie dziecko a schizę mam jak przy pierwszym ;)

Ja w pierwszej ciąży też bardzo mocno się wszystkim martwiłam , w drugiej puki co jest lepiej ale to dopiero początek jakby nie było

Cześć dziewczyny!
Wygląda na to że i ja dołączę do Was. Mam 38 lat i w domu 11 letnią córę. Nie mam jeszcze 100% pewności bo nie byłam jeszcze u lekarza - wizytę mam na 3 grudnia. Ale podwójny test z dwoma kreskami ( co prawda te drugie trochę blade) i zrobiona beta 1100 - dają już nadzieję Po za bolącymi piersiami - objawów brak.
Ja już zapomniałam jak to jest być w ciąży ale myślę że z Wami szybko sobie przypomnę

Hej :) fajnie, że dołączyłaś. ja mam 32 i 11-letniego syna. Jestem ciekawa jak bardzo ta ciąża będzie się różnić od poprzedniej. Chociażby z racji tego, że jestem o dekadę starsza...

No i chyba wiem na co mam ochotę do jedzenia. Pieczone ziemniaki z jajkiem sadzonym :errr:

Hej dziewczyny. Dołączam się. Termin mam na 13 lipca :) To moja 3 ciąża :/ planowana ale nie do końca teraz... ale cóż wyskoczyło nam teraz to musimy się cieszyć z tego co jest :) Czuję tylko że nie będzie lekko. Syn w pierwszej klasie córka w przedszkolu, ja praca , dom i cała reszta na mojej głowie. Mąż 3 tygodnie w trasie, tydzień w domu. I tak trwać to będzie do kwietnia :(

reklama
Hej dziewczyny. Dołączam się. Termin mam na 13 lipca :) To moja 3 ciąża :/ planowana ale nie do końca teraz... ale cóż wyskoczyło nam teraz to musimy się cieszyć z tego co jest :) Czuję tylko że nie będzie lekko. Syn w pierwszej klasie córka w przedszkolu, ja praca , dom i cała reszta na mojej głowie. Mąż 3 tygodnie w trasie, tydzień w domu. I tak trwać to będzie do kwietnia :(
Witaj rozgość się i dużo siły :)

Do góry