reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
@Małgo27 Super!!! Cieszę się bardzo. :) Ja będę miała wizytę też w 6+4, mam nadzieję, że też zobaczę! Ale na razie czekam na wynik drugiej bety. Odświeżanie strony co 5 minut już mi się zaczyna nudzić. :D

Byłam dzisiaj na usg... I pierwszy raz widziałam bijące serduszko :szok::szok:
6 t 4d i 3 mm. :-D:-D jestem mega szczęśliwa
Szczere gratulacje. Cieszę się razem z Tobą [emoji3590]
@Małgo27 Super!!! Cieszę się bardzo. :) Ja będę miała wizytę też w 6+4, mam nadzieję, że też zobaczę! Ale na razie czekam na wynik drugiej bety. Odświeżanie strony co 5 minut już mi się zaczyna nudzić. :D
Daj znać jak będą wyniki. Trzymam kciuki

Cześć dziewczyny! Cieszę się z tych Waszych wizyt i dobrych wieści. Ja po całym dniu - praca, zakupy itd. padam na twarz. Nigdy nie byłam tak zmęczona po pracy jak przez te ostatnie dni. Mimo że siedzę za biurkiem i cały dzień papiery, obliczenia i spotkania to jestem tak zmęczona jakbym co najmniej w kamieniołomie robiła :p A co będzie dalej to nawet nie myślę...

Cześć dziewczyny! Cieszę się z tych Waszych wizyt i dobrych wieści. Ja po całym dniu - praca, zakupy itd. padam na twarz. Nigdy nie byłam tak zmęczona po pracy jak przez te ostatnie dni. Mimo że siedzę za biurkiem i cały dzień papiery, obliczenia i spotkania to jestem tak zmęczona jakbym co najmniej w kamieniołomie robiła [emoji14] A co będzie dalej to nawet nie myślę...
Czasami ta praca jest gorsza od pracy fizycznej

reklama
Do góry