reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
@HaTo witaj :) pięknie piszesz po polsku chyba nawet lepiej niż ja [emoji23] aż wstyd się przyznać ale od 13 lat za granicą i nie mam z kim pisać po polsku to ucieka.
Gratuluje ciąży i mam nadzieję że się tutaj rozgoscisz

Dziękuję. Ja naszczęście mam blisko do Czech, często jeżdżę i utrzymuję kontakt z rodziną i znajomymi. Więc czeskiego jeszcze nie zapomniałam:) Ciekawe, jak to będzie dwujęzycznego maluszka wychowywać (puk, puk).

Dziękuję. Ja naszczęście mam blisko do Czech, często jeżdżę i utrzymuję kontakt z rodziną i znajomymi. Więc czeskiego jeszcze nie zapomniałam:) Ciekawe, jak to będzie dwujęzycznego maluszka wychowywać (puk, puk).
Ja mieszkam w UK i mój partner jest Irlandczykiem ale mam nadzieję że uda mi się nauczyć bobasa polskiego żeby mógł się z resztą rodziny dogadać ;)

Cześć i czołem :) Byłam dziś u lekarza na usg- 7 tydzień i 2 dzień. Serce bije ♥️ Mąż był jednak ze mną- warunki do oglądania na ekranie były bardzo komfortowe i widział tylko to co trzeba. W czwartek idę po skierowanie na wszystkie wskazane przez lekarza badania.

Nocna pora znowu zakradlam sie do kuchni hihi. Chociaz w nocy moge jesc. Ktos wspominal o wstrecie do wedlin, ja miesa nie jem juz 3 tyg. W pierwszej ciazy tez nie jadlam bo nie moglam.

Ennis, HaTo moja panna jest dwu jezyczna i powiem Wam ze mimo iz oboje jestesmy polakami to ciezko z tym polskim. Bardzo czesto musze ja upominac zeby mowila w domu po polsku. Ale ogolnie dzieciaczki sa bardzo bystre i daja rade z jezykami tak ze w szoku jestesmy.

Cześć i czołem :) Byłam dziś u lekarza na usg- 7 tydzień i 2 dzień. Serce bije ♥️ Mąż był jednak ze mną- warunki do oglądania na ekranie były bardzo komfortowe i widział tylko to co trzeba. W czwartek idę po skierowanie na wszystkie wskazane przez lekarza badania.
Super :-) mi też dał całą listę na wyniki dzisiaj pójdę do ogólnego po skierowanie i jutro na czczo, nie wiem jak wytrzymam bo jak tylko się budzę jest mi od razu nie dobrze i pomaga wtedy jedynie zjedzony banan.

reklama
Do góry