Misty29
Fanka BB :)
Najważniejsze że teraz jest pod dobra opieka. Wiadomo od czego te skurcze? Szyjka trzyma? Jakieś działania będą podejmować czy tylko wyciszac? Trzymam kciuki mocno i wierzę że będzie dobrze. A Ty kochana spróbuj się uspokoić żebyś nie stresowala jeszcze swojego Maluszka.Witam się
Humor paskudny , siostra w szpitalu lekarz powiedział że dobrze że przejechaliśmy bo dzisiaj by było za późno.
Jeju mam nadzieję że będzie dobrze jakoś sobie nie mogę miejsca znaleźć
Współczuję kiepskiej nocy i nie dziwię się że jesteś zdenerwowana. Też tak zawsze mam jak się nie wyśpię. Moja dziś o dziwo wstała dopiero przed 6 wzięłam ja jeszcze do nas do łóżka, przytuliła się do mnie i zwymiotowala heh. Ot taki początek dnia. Ja pije kawę jedna dziennie. Czasem dwie ale staram się ograniczać do jednej. Z tego co słyszałam to można ale z umiarem.Witam a dzień naprawdę zaczął się okropnie ... Jestem nie wyspana , wściekła wszystko mnie wkurza ... Zaczynam się martwić jak to będzie jak będę miała dwójkę małych dzieci ... Anka dzisiaj w nocy dała taki koncert może przespałam łącznie 2 godziny ... Dziewczyny jak to jest z kawą mogę pić czy nie bo już sama niewiem a czuje że jej potrzebuje właśnie dziś .