reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2019

Witam się
Humor paskudny , siostra w szpitalu lekarz powiedział że dobrze że przejechaliśmy bo dzisiaj by było za późno.:-( :(
Jeju mam nadzieję że będzie dobrze jakoś sobie nie mogę miejsca znaleźć
Najważniejsze że teraz jest pod dobra opieka. Wiadomo od czego te skurcze? Szyjka trzyma? Jakieś działania będą podejmować czy tylko wyciszac? Trzymam kciuki mocno i wierzę że będzie dobrze. A Ty kochana spróbuj się uspokoić żebyś nie stresowala jeszcze swojego Maluszka.
Witam a dzień naprawdę zaczął się okropnie ... Jestem nie wyspana , wściekła wszystko mnie wkurza ... Zaczynam się martwić jak to będzie jak będę miała dwójkę małych dzieci ... Anka dzisiaj w nocy dała taki koncert może przespałam łącznie 2 godziny ... Dziewczyny jak to jest z kawą mogę pić czy nie bo już sama niewiem a czuje że jej potrzebuje właśnie dziś .
Współczuję kiepskiej nocy i nie dziwię się że jesteś zdenerwowana. Też tak zawsze mam jak się nie wyśpię. Moja dziś o dziwo wstała dopiero przed 6 :) wzięłam ja jeszcze do nas do łóżka, przytuliła się do mnie i zwymiotowala heh. Ot taki początek dnia. Ja pije kawę jedna dziennie. Czasem dwie ale staram się ograniczać do jednej. Z tego co słyszałam to można ale z umiarem.

reklama
Witam a dzień naprawdę zaczął się okropnie ... Jestem nie wyspana , wściekła wszystko mnie wkurza ... Zaczynam się martwić jak to będzie jak będę miała dwójkę małych dzieci ... Anka dzisiaj w nocy dała taki koncert może przespałam łącznie 2 godziny ... Dziewczyny jak to jest z kawą mogę pić czy nie bo już sama niewiem a czuje że jej potrzebuje właśnie dziś .
Pij, pij. Nie za mocna, ale pij.

Mnie tez mlody wstal z rykiem o 5. I o 7 zasnal. I znowu spoznie sie do pracy bo nie mam serca Go budzic. ... Hmmm On jakos nie mial oporów, żeby ogłosić calemu swiatu, ze jest nieszczesliwy. Chyba 5 Mu ida. Boze, miej nas w swojej opiece!

Pij, pij. Nie za mocna, ale pij.

Mnie tez mlody wstal z rykiem o 5. I o 7 zasnal. I znowu spoznie sie do pracy bo nie mam serca Go budzic. ... Hmmm On jakos nie mial oporów, żeby ogłosić calemu swiatu, ze jest nieszczesliwy. Chyba 5 Mu ida. Boze, miej nas w swojej opiece!
My też ciągle walczymy z zębami i jeszcze trochę powalczymy bo sporo brakuje. Przesyłam siły :)

Witam się
Humor paskudny , siostra w szpitalu lekarz powiedział że dobrze że przejechaliśmy bo dzisiaj by było za późno.:-( :(
Jeju mam nadzieję że będzie dobrze jakoś sobie nie mogę miejsca znaleźć
Boziu.... trzymajcie sie tam cieplo usciski dla siostry [emoji847][emoji847]

heeej... u mnie tez paskudna noc poprostu budzilam sie co 2h... krecilam sie nawet przeszlo mi przez mysl zeby wstac o 4 [emoji35]. ja pije kawke jedna slabą latte z ekspresu:)

kazda kawe a nawet kakao pije z cynamonem!!! nigdy tak nie pilam a nawet nie lubilam... pokrecilo mi sie wszystko [emoji58]
no to zdrówko[emoji39] jeden z zakazanych napoji ktory ewentualnie mozna sie napic [emoji23][emoji23][emoji23]
20181120_082832.jpeg

Załączniki

• 20181120_082832.jpeg
    20181120_082832.jpeg
    40,9 KB · Wyświetleń: 368
Ja nie lubię kawy. Czasem wypije latte jak jestem padnięta. Herbatę też nie bardzo [emoji85]

Kurde niby spałam a czuje się jak po maratonie. A zaraz trzeba wstać i na uczelnię plus oddać krew do badań

reklama
Do góry