reklama
OnaZmijeczka
Fanka BB :)
Noo teraz się posypią wizyty
U mnie jutro 8+0 i mam nadzieję że coś będzie jednak widać i że będzie ok
U mnie jutro 8+0 i mam nadzieję że coś będzie jednak widać i że będzie ok
Misty29
Mi wyszedł 6 dni przed terminem ale to się rzadko zdarza. Lepiej poczekać do tego dnia kiedy ma przyjść @ albo dzień lub dwa wczesniej jeśli jesteś niecierpliwa. Test o czułości 10. Ja nie mam jakiejś ulubionej firmy. W sumie to pewniejsze byłoby badanie beta hcg. Zwłaszcza jak nie chcesz czekać do terminu.Dziewczynki po pracowitym likendzie mam pytanko- kiedy najwczesniej mozna zrobic test i jaki polecacie- taki najbardziej czuly
wszystkozajete
Moderatorka
Dziewczynki po pracowitym likendzie mam pytanko- kiedy najwczesniej mozna zrobic test i jaki polecacie- taki najbardziej czuly
Najpewniej z krwi. Sikańce najlepiej nie wcześniej niż w dzień spodziewanej miesiączki - o ile masz regularne cykle. Dziewczyny pisały wyżej, że nawet 5-6 dni przed spodziewanym okresem pojawiała się blada kreska. Ale jak chcesz być pewna to krew po terminie miesiączki nie pozostawi złudzeń
Aguu
Jeśli wiesz kiedy była owulacja to 8-12 dni po mniej więcej jest zagnieżdżenie i zaczyna się produkować beta. Najczulsze testy maja 10j wiec tak 2-3 dni trzeba do tego czasu dodać. Jeśli masz długie fazy lutealne, to w dniu @ powinno wyjść. Jak krótkie, to i po może być fałszywie ujemnyDziewczynki po pracowitym likendzie mam pytanko- kiedy najwczesniej mozna zrobic test i jaki polecacie- taki najbardziej czuly
Co do objawów... Wszystko zniosę... Ale dziś idąc tak mnie gniotły spodnie, że aż zgagę poczułam... I jak pomyślałam o zgadze przed porodem...
Aguu
Ja swojemu tez mowilam ze co najmnie 6 dni po a nie 6 godzin po [emoji23][emoji23][emoji23]
.. pewne i tak bede robiła codziennie [emoji16]
malina2312
Mi szybko wyszedł test mama vita strumieniowyDziewczynki po pracowitym likendzie mam pytanko- kiedy najwczesniej mozna zrobic test i jaki polecacie- taki najbardziej czuly
wszystkozajete
Moderatorka
Aguu ja miałam zgagę prawie cały I i III trymestr w poprzedniej ciąży :/ Mdłości nie odnotowałam prawie, ale zgaga to była zmora, a Rennie moim przyjacielem.
reklama
Aguu
Tak, Rennie ratowało choć na chwilę, ale pod koniec to już nic nie pomagało. Ależ się cieszyłam, że się poród zaczął hehehAguu ja miałam zgagę prawie cały I i III trymestr w poprzedniej ciąży :/ Mdłości nie odnotowałam prawie, ale zgaga to była zmora, a Rennie moim przyjacielem.