reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Wczoraj wieczorem znowu szpital, pojawiło się krwawienie ze śluzem. Szyjka zaczęła się skracać- ma ok 18 mm. Nie przyjęto mnie tylko dlatego, że nigdzie nie było miejsc. Dzisiaj mam już zaklepane, mam dzwonić ok 10.
Podadzą mi sterydy na płucka i jeszcze jakiś drugi lek na skurcze.
No boję się, co tu kryć. Bardzo. To

Wczoraj wieczorem znowu szpital, pojawiło się krwawienie ze śluzem. Szyjka zaczęła się skracać- ma ok 18 mm. Nie przyjęto mnie tylko dlatego, że nigdzie nie było miejsc. Dzisiaj mam już zaklepane, mam dzwonić ok 10.
Nie matw sie tylko zachowaj zimna krew.Teraz tak jak pisalam wczesniej podadza te sterydy i moze jeszcze wycisza akcje.Tylko w głowe zachodze ze nie znaleźli dla ciebie miejsca przynajmniej w innym szpitalu.Koniecznie dzisiaj do szpitala,
płucka rozwina sie wczesniej, a moze i szyjka sie zastopuje.Glowa do góry.

Trzymam kciuki! Będzie dobrze, ważne,żeby podali sterydy, w razie porodu dzieci będą wydolne oddechowo. W szpitalu dadzą Ci adalat albo fenoterol i wycisza akcje skurczową

Nie matw sie tylko zachowaj zimna krew.Teraz tak jak pisalam wczesniej podadza te sterydy i moze jeszcze wycisza akcje.Tylko w głowe zachodze ze nie znaleźli dla ciebie miejsca przynajmniej w innym szpitalu.Koniecznie dzisiaj do szpitala,
płucka rozwina sie wczesniej, a moze i szyjka sie zastopuje.Glowa do góry.
Lekarz bardzo spoko, wisiała na tel z 30 min i nic, 2 inne szpitale zawalone

reklama
Dawj znac :* trzymam kciuki za was.
Tak jak jagodka pisze dadza sterydy i dzieci beda wydolne w razie czego :*

Do góry