reklama
Dziewczyny a gdzie polecicie jeszcze kupić dobre jakościowa ciuszki chłopięce? Ja wszystko kupowałam w h&m, tkmaxie kappahlu i f&f bo mnóstwo znalazłam promocji i takim sposobem skompletowałam cała wyprawkę na rozmiar 50,56 i 62. Potrzebne mi teraz na 68, zaglądam często do pepco i lidla ale jakoś nic ostatnio nie mogę wygrzebać chociaż u mnie zawsze pełna rozmiarówka
Hej dziewczyny
nie mogę spać I tak przeglądam internet. Jak któraś jeszcze nie wybrała imienia to wstawiam Wam ranking z 2018 r. z imionami, dla chłopców Link do: Najpopularniejsze imiona dla chłopców 2018 - ranking ogólnopolski - Ministerstwo Cyfryzacji I dziewczynek Link do: Najpopularniejsze imiona dla dziewczynek 2018 - ranking ogólnopolski - Ministerstwo Cyfryzacji
Wszystkie imiona ładnie zliczone
byłam u lekarza, z moim Małym wszystko ok, dzisiaj od rana znowu szaleje, chyba miał jakąś 4 dniową zawieszkę w 28+3 miał ok. 1230 g, więc Pani doktor stwierdziła, że ani mały, ani duży, jak na razie średni
nie mogę spać I tak przeglądam internet. Jak któraś jeszcze nie wybrała imienia to wstawiam Wam ranking z 2018 r. z imionami, dla chłopców Link do: Najpopularniejsze imiona dla chłopców 2018 - ranking ogólnopolski - Ministerstwo Cyfryzacji I dziewczynek Link do: Najpopularniejsze imiona dla dziewczynek 2018 - ranking ogólnopolski - Ministerstwo Cyfryzacji
byłam u lekarza, z moim Małym wszystko ok, dzisiaj od rana znowu szaleje, chyba miał jakąś 4 dniową zawieszkę w 28+3 miał ok. 1230 g, więc Pani doktor stwierdziła, że ani mały, ani duży, jak na razie średni
Ennis92
Fanka BB :)
Szukam i szukam i nie znalazłam imienia mojego kuzyna [emoji23] urodził się w lipcu 2018, OlgierdHej dziewczyny
Ale dużo dziwnych i zagranicznych imion na tej liście
Edit: znalazłam [emoji23] 87
HaTo
Ja się najpierw strasznie przejmowałam ta lista, bo mieliśmy dla chłopaka Jakub albo Jan a dla dziewczynki Alicja, Aleksandra albo Zuzanna. Wiec TOP. A teraz mam ja gdzieś, będzie Jakub i obojętne ile będzie jeszcze Jakubow wokół. Nasz i tak będzie jeden jedyny na świecie.
Myslniczek
Ja chciałam coś mniej popularnego.Ja się najpierw strasznie przejmowałam ta lista, bo mieliśmy dla chłopaka Jakub albo Jan a dla dziewczynki Alicja, Aleksandra albo Zuzanna. Wiec TOP. A teraz mam ja gdzieś, będzie Jakub i obojętne ile będzie jeszcze Jakubow wokół. Nasz i tak będzie jeden jedyny na świecie.
Ale i twoje podejscie jest bardzo dobre twój maluch i tak bedzie jedyny w swoim rodzaju :*
plastulinka
Mój za bardzo kościsty jest. Z resztą jakbym przywaliła go swoją nogą to mógłby biedak nie przeżyćZarzucam nogę na męża [emoji23][emoji23] a jak ma nockę to na kołdrę, nie kupowalam poduszki i nie widzę potrzeby. Ale jak będzie mi się źle spało to na pewno zainwestuje.
Misty29
To u nas było podobnie z wyborem imienia dla córki. Od zawsze oboje chcieliśmy Julke. Potem okazało się że mega popularne, ale jednak nie zmieniliśmy decyzjiJa się najpierw strasznie przejmowałam ta lista, bo mieliśmy dla chłopaka Jakub albo Jan a dla dziewczynki Alicja, Aleksandra albo Zuzanna. Wiec TOP. A teraz mam ja gdzieś, będzie Jakub i obojętne ile będzie jeszcze Jakubow wokół. Nasz i tak będzie jeden jedyny na świecie.
Boszsz dziewczyny, nie wiem co się dzieje, ale ja od kilku dni jestem nie do życia. Jakiś spadek formy, biometr niekorzystny czy co?! boli mnie głowa, jestem ciagle zmęczona, słaba, wszystko mnie denerwuje i irytuje. Tak się zaczął 29 tydzień :/:/
Spokojnej nocy
Spokojnej nocy
reklama
slodkatrojeczka
Ja jutro zaczynam 33 i samopoczucie mam podobne. Najlepiej spałabym 24/7Boszsz dziewczyny, nie wiem co się dzieje, ale ja od kilku dni jestem nie do życia. Jakiś spadek formy, biometr niekorzystny czy co?! boli mnie głowa, jestem ciagle zmęczona, słaba, wszystko mnie denerwuje i irytuje. Tak się zaczął 29 tydzień :/:/
Spokojnej nocy