reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

W biedronce idę i wrzucam co potrzeba bo wiem gdzie co jest. A tam taki Misz Masz... normalnie jeszcze bym pogmerala, ale ciążowe duszności nie sprzyjają takim poszukiwaniom ;)

reklama
Dziewczyny a gdzie polecicie jeszcze kupić dobre jakościowa ciuszki chłopięce? Ja wszystko kupowałam w h&m, tkmaxie kappahlu i f&f bo mnóstwo znalazłam promocji i takim sposobem skompletowałam cała wyprawkę na rozmiar 50,56 i 62. Potrzebne mi teraz na 68, zaglądam często do pepco i lidla ale jakoś nic ostatnio nie mogę wygrzebać chociaż u mnie zawsze pełna rozmiarówka

Hej dziewczyny :)
nie mogę spać I tak przeglądam internet. Jak któraś jeszcze nie wybrała imienia to wstawiam Wam ranking z 2018 r. z imionami, dla chłopców Link do: Najpopularniejsze imiona dla chłopców 2018 - ranking ogólnopolski - Ministerstwo Cyfryzacji I dziewczynek Link do: Najpopularniejsze imiona dla dziewczynek 2018 - ranking ogólnopolski - Ministerstwo Cyfryzacji
Wszystkie imiona ładnie zliczone ;)
byłam u lekarza, z moim Małym wszystko ok, dzisiaj od rana znowu szaleje, chyba miał jakąś 4 dniową zawieszkę ;) w 28+3 miał ok. 1230 g, więc Pani doktor stwierdziła, że ani mały, ani duży, jak na razie średni ;)

Hej dziewczyny :)
nie mogę spać I tak przeglądam internet. Jak któraś jeszcze nie wybrała imienia to wstawiam Wam ranking z 2018 r. z imionami, dla chłopców Link do: Najpopularniejsze imiona dla chłopców 2018 - ranking ogólnopolski - Ministerstwo Cyfryzacji I dziewczynek Link do: Najpopularniejsze imiona dla dziewczynek 2018 - ranking ogólnopolski - Ministerstwo Cyfryzacji
Wszystkie imiona ładnie zliczone ;)
byłam u lekarza, z moim Małym wszystko ok, dzisiaj od rana znowu szaleje, chyba miał jakąś 4 dniową zawieszkę ;) w 28+3 miał ok. 1230 g, więc Pani doktor stwierdziła, że ani mały, ani duży, jak na razie średni ;)
Szukam i szukam i nie znalazłam imienia mojego kuzyna [emoji23] urodził się w lipcu 2018, Olgierd
Ale dużo dziwnych i zagranicznych imion na tej liście

Edit: znalazłam [emoji23] 87

Ja się najpierw strasznie przejmowałam ta lista, bo mieliśmy dla chłopaka Jakub albo Jan a dla dziewczynki Alicja, Aleksandra albo Zuzanna. Wiec TOP. A teraz mam ja gdzieś, będzie Jakub i obojętne ile będzie jeszcze Jakubow wokół. ;) Nasz i tak będzie jeden jedyny na świecie. :D
Ja chciałam coś mniej popularnego.

Ale i twoje podejscie jest bardzo dobre ;) twój maluch i tak bedzie jedyny w swoim rodzaju :*

Ja się najpierw strasznie przejmowałam ta lista, bo mieliśmy dla chłopaka Jakub albo Jan a dla dziewczynki Alicja, Aleksandra albo Zuzanna. Wiec TOP. A teraz mam ja gdzieś, będzie Jakub i obojętne ile będzie jeszcze Jakubow wokół. ;) Nasz i tak będzie jeden jedyny na świecie. :D
To u nas było podobnie z wyborem imienia dla córki. Od zawsze oboje chcieliśmy Julke. Potem okazało się że mega popularne, ale jednak nie zmieniliśmy decyzji :)

Boszsz dziewczyny, nie wiem co się dzieje, ale ja od kilku dni jestem nie do życia. Jakiś spadek formy, biometr niekorzystny czy co?! boli mnie głowa, jestem ciagle zmęczona, słaba, wszystko mnie denerwuje i irytuje. Tak się zaczął 29 tydzień :/:/

Spokojnej nocy :)

reklama
Boszsz dziewczyny, nie wiem co się dzieje, ale ja od kilku dni jestem nie do życia. Jakiś spadek formy, biometr niekorzystny czy co?! boli mnie głowa, jestem ciagle zmęczona, słaba, wszystko mnie denerwuje i irytuje. Tak się zaczął 29 tydzień :/:/

Spokojnej nocy :)
Ja jutro zaczynam 33 i samopoczucie mam podobne. Najlepiej spałabym 24/7

Do góry