reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Zarzucam nogę na męża [emoji23][emoji23] a jak ma nockę to na kołdrę, nie kupowalam poduszki i nie widzę potrzeby. Ale jak będzie mi się źle spało to na pewno zainwestuje.

Rosną mega dobrze, miałam usg we wt- 1416 i 1417 gr. (29tc)Dolna od początku ułożona miednicowo. Górna na ostatnim badaniu główkowo, a 2 tyg wcześniej również miednicowo. Niestety zapewne cc. Ubolewam, ale co zrobić
A jak waga u Ciebie?
Ja wagi póki co nie znam. 23.05 dr będzie dokładniej mierzyć ;)

Też mam C z motherhood, jestem zadowolona, nie wiem czy to zasługa poduszki, ale w pierwszej ciąży bardzo bolały mnie plecy, a teraz nie jest źle.

Dziewczyny czy korzystacie z rogali do spania? Możecie coś polecić?

Myślałam, że dam radę bez, jednak dzisiejsza noc dała mi w kość i trzeba się ratować.

Ja nie mam żadnej kupnej ale od trzech miesięcy śpię ze zwiniętym kocem - mam go pomiędzy nogami i robi mi za taką miękką wanienkę dla brzucha. Nie mogłabym już spać bez.

Ja mam też C z motherhood i niewygodnie mi się śpi z nią, ale to dlatego że ja muszę spać na płasko bo mam problemy z kręgosłupem szyjnym. Teraz to zasypiam zawsze wtulona w kołdrę i z wtulonym w Nas M. :) Chyba, że mała przyjdzie jeszcze do łóżka to wtedy balansuje na krawędzi [emoji12]

reklama
Ja mam też C z motherhood i niewygodnie mi się śpi z nią, ale to dlatego że ja muszę spać na płasko bo mam problemy z kręgosłupem szyjnym. Teraz to zasypiam zawsze wtulona w kołdrę i z wtulonym w Nas M. :) Chyba, że mała przyjdzie jeszcze do łóżka to wtedy balansuje na krawędzi [emoji12]
Ja tez mam chory kregoslup szyjny. Spie na poduszce profilowanej. A rogala mam tylko miedzy nogami o trzyma brzuch.

Do góry