reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Radosnych i zdrowych Świąt Dziewczyny [emoji8] Ja wczoraj miałam mega aktywny dzień przy sprzątaniu i gotowaniu, dziś z rana też intensywnie a teraz już odpoczywam. Czas na relaks. Jutro idziemy do teściowej popołudniu a w poniedziałek do moich rodziców. Zlecą święta pewnie szybko.

reklama
Hej dziewczyny :)
jadę w końcu na glukozę (ociągałam się prawie cały tydzień) i jedyne co mnie martwi to, to że muszę wytrzymać do 9.30 bez jedzenia. Rano mam takie gastro, że teraz myślę tylko o jedzeniu! Mam nadzieje, że wytrzymam ;)

Dzień dobry po świętach :)
jadę w końcu na glukozę (ociągałam się prawie cały tydzień) i jedyne co mnie martwi to, to że muszę wytrzymać do 9.30 bez jedzenia. Rano mam takie gastro, że teraz myślę tylko o jedzeniu! Mam nadzieje, że wytrzymam ;)
Powodzenia. Dasz radę. Po tym słodkim napoju pewnie głód będzie mniejszy. Czas jakoś zleci a będziesz miała to już za sobą. Trzymaj się.

@Miiodzio powodzenia :) nie taki straszny diabeł jakim go malują ;)
Jest to do zniesienia :)
Ja czekam właśnie na wizytę u mojej ginekolog. Jestem już po pomiarach ciśnienia i miałam 158/96 :O
Mierze je regularnie w domu i nigdy takiego nie miałam... Max. 135/90
Też tak miewacie Dziewczyny ?
Czy tylko ja jestem takim ewenementem ?

Tak w ogóle jak tam po świętach ?
Odpoczelyscie czy może wręcz przeciwnie jesteście jeszcze bardziej zmęczone ? :)

Powodzenia, dasz radę. :)

@Miiodzio powodzenia :) nie taki straszny diabeł jakim go malują ;)
Jest to do zniesienia :)
Ja czekam właśnie na wizytę u mojej ginekolog. Jestem już po pomiarach ciśnienia i miałam 158/96 :O
Mierze je regularnie w domu i nigdy takiego nie miałam... Max. 135/90
Też tak miewacie Dziewczyny ?
Czy tylko ja jestem takim ewenementem ?

Tak w ogóle jak tam po świętach ?
Odpoczelyscie czy może wręcz przeciwnie jesteście jeszcze bardziej zmęczone ? :)

Ja mam ciśnienie w porządku, na mnie biały fartuch nie działa. ;)

Ja odpoczęłam aż za bardzo - miałam w planach jakieś wycieczki a ostatecznie tylko w domu leżałam. Jeszcze nigdy tak Wielkanocy nie zmarnowałam, jak w tym roku. :D

Ja siedzę na izbie przyjęć i czekam na lekarza, piąta w kolejce.. zaczyna się robić gęsto, dobrze,że przyjechałam te pół godziny wcześniej, bo bym tu kwitła do południa.. miłego dnia Dziewczyny!

Powodzenia :)
Ja siedzę na izbie przyjęć i czekam na lekarza, piąta w kolejce.. zaczyna się robić gęsto, dobrze,że przyjechałam te pół godziny wcześniej, bo bym tu kwitła do południa.. miłego dnia Dziewczyny!
[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

Ja znowu z bolem gardła, glowy i zatkany nosem ale to chyba powietrze w pokoju. Musze zacząć włączać nawilzacz.

reklama
Czesc dziewczyny a ja czekam w poradni k na szczepionkę bo mamy nie zgodność grup krwi z M. Ale jestem zmęczona i zasypiam na stojąco [emoji42] chyba lenistwo świąteczne jeszcze mnie trzyma :) trzymajcie sie na badaniach

Do góry