reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

@Ennis92 Koniecznie daj znać po wizycie jaka u Was waga. :)

@daria98 Mi się bardziej podoba Maxi Cosi, bo nie jestem przekonana do wózków trzykołowych (kiedyś widziałam niebezpieczną sytuację przy wsiadaniu do komunikacji miejskiej). Plus tego pierwszego, że dziecko dłużej w nim pojeździ niż w Mood'zie.

@trawuzs Ja paklanki zawsze miałam spakowane w torbie i używałam poza domem. :)

reklama
DZIEWCZYNY ja używałam paklanek z carrefoura coś po 3,99 były teraz pewno droższe. to są zapachowe woreczki na pampersy neutralizują zapach, ale czy nam to pomoże w lipcu??? :p:p:p:p

a ja 29 tydzień i mam nadzieję, że cc bedzie w ostatnim tygodniu czerwca. Już jest ciężko się poruszać. Miałam ostatnio sen, że trafiłam do szpitala i zdecydowali się robić w nocy cc, a ja jedyne co myślę, kurcze a ja nic nie uprałam i nie poprasowałam :p po świętach biorę się do roboty :D
Ja chyba kupie ten kosz, paklanki w lipcu moga nie dać rady ;)Po świetsch też musze sie zabrac za jakies ogarniecie sie co mam , czego jeszcze mi brakuje.Nie uzupelnialam listy skrupulatnie jak w pierwszej ciazy, lacznie z obliczeniem ile wydalismy.Teraz juz wszystko tak na szybko mam wrazenie.Nie rozmyslismy juz np o wozku przez dlugi czas zbierajac opinie, czytajac o nich, szukajac gdzie najtaniej.Kolezanka mi polecila, pozniej druga, byly targi 15% i kupilismy.Brakuje mi takiego " delektowania"sie moim stanem.Czas bardzo szybko leci..Przy dzieciach w domu chyba juz jest inaczej, w kolejnych ciazach.

Moje insta to pam_rolls

No nie nadrobię was, głupie forum nie pokazuje powiadomień
@Betty93 ja w 31tyg jestem a.maly w 28 miał 1222g. Jutro usg ciekawie ile przybrał

Termina mam na 25 czerwca ale wywoływać będą w 38 więc koło 10 czerwca powinien już byc

U nas trzeba mieć ciuszki i mam 4 zestawy, po dwa na 56 I na 62. Body krótki rękaw, pajac, czapka, skarpetki. Do tego kilka tetr, ręcznik, pieluszki i husteczki.
Trobe mam już spakowana dla małego bo nigdy nie wiadomo
Dodałam cie ;)

Dziewczyny ze slaska moze któraś bedzie chetna :)
received_2203040230025738.jpeg
received_2018562208271658.jpeg

Ja już byłam na podobnych warsztatach - "Bezpieczny Maluch".
Polecam chociaż raz zaliczyć pierwszą pomoc - jestem na tym punkcie przewrażliwiona bo już kiedyś musiałam skorzystać z tej wiedzy przy córce - być może to ją uratowało jak zaczęła się dusić.

Ja już byłam na podobnych warsztatach - "Bezpieczny Maluch".
Polecam chociaż raz zaliczyć pierwszą pomoc - jestem na tym punkcie przewrażliwiona bo już kiedyś musiałam skorzystać z tej wiedzy przy córce - być może to ją uratowało jak zaczęła się dusić.
Bezpieczny Maluch jest super, niestety mamo to ja już nie:/

reklama
Do góry