reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

@Ennis92 Koniecznie daj znać po wizycie jaka u Was waga. :)

@daria98 Mi się bardziej podoba Maxi Cosi, bo nie jestem przekonana do wózków trzykołowych (kiedyś widziałam niebezpieczną sytuację przy wsiadaniu do komunikacji miejskiej). Plus tego pierwszego, że dziecko dłużej w nim pojeździ niż w Mood'zie.

@trawuzs Ja paklanki zawsze miałam spakowane w torbie i używałam poza domem. :)

reklama
DZIEWCZYNY ja używałam paklanek z carrefoura coś po 3,99 były teraz pewno droższe. to są zapachowe woreczki na pampersy neutralizują zapach, ale czy nam to pomoże w lipcu??? :p:p:p:p

a ja 29 tydzień i mam nadzieję, że cc bedzie w ostatnim tygodniu czerwca. Już jest ciężko się poruszać. Miałam ostatnio sen, że trafiłam do szpitala i zdecydowali się robić w nocy cc, a ja jedyne co myślę, kurcze a ja nic nie uprałam i nie poprasowałam :p po świętach biorę się do roboty :D
Ja chyba kupie ten kosz, paklanki w lipcu moga nie dać rady ;)Po świetsch też musze sie zabrac za jakies ogarniecie sie co mam , czego jeszcze mi brakuje.Nie uzupelnialam listy skrupulatnie jak w pierwszej ciazy, lacznie z obliczeniem ile wydalismy.Teraz juz wszystko tak na szybko mam wrazenie.Nie rozmyslismy juz np o wozku przez dlugi czas zbierajac opinie, czytajac o nich, szukajac gdzie najtaniej.Kolezanka mi polecila, pozniej druga, byly targi 15% i kupilismy.Brakuje mi takiego " delektowania"sie moim stanem.Czas bardzo szybko leci..Przy dzieciach w domu chyba juz jest inaczej, w kolejnych ciazach.

Moje insta to pam_rolls

No nie nadrobię was, głupie forum nie pokazuje powiadomień
@Betty93 ja w 31tyg jestem a.maly w 28 miał 1222g. Jutro usg ciekawie ile przybrał

Termina mam na 25 czerwca ale wywoływać będą w 38 więc koło 10 czerwca powinien już byc

U nas trzeba mieć ciuszki i mam 4 zestawy, po dwa na 56 I na 62. Body krótki rękaw, pajac, czapka, skarpetki. Do tego kilka tetr, ręcznik, pieluszki i husteczki.
Trobe mam już spakowana dla małego bo nigdy nie wiadomo
Dodałam cie ;)

Dziewczyny ze slaska moze któraś bedzie chetna :)
received_2203040230025738.jpeg
received_2018562208271658.jpeg

Ja już byłam na podobnych warsztatach - "Bezpieczny Maluch".
Polecam chociaż raz zaliczyć pierwszą pomoc - jestem na tym punkcie przewrażliwiona bo już kiedyś musiałam skorzystać z tej wiedzy przy córce - być może to ją uratowało jak zaczęła się dusić.

Ja już byłam na podobnych warsztatach - "Bezpieczny Maluch".
Polecam chociaż raz zaliczyć pierwszą pomoc - jestem na tym punkcie przewrażliwiona bo już kiedyś musiałam skorzystać z tej wiedzy przy córce - być może to ją uratowało jak zaczęła się dusić.
Bezpieczny Maluch jest super, niestety mamo to ja już nie:/

reklama
Do góry