reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
@Aguu - Ja chyba nie będę czekać do wizyty (13 maja) tylko podjadę odebrać jutro albo po świętach bo jestem ciekawa co tam wyszło. Nie chcę mi się specjalnie tam jechać ale chyba nie będzie wyjścia.

Jessica jak na 0-6 to wcale nie masz tego tak dużo;) lepiej sprawdź ile masz dla maluszka, bo to najważniejsze, resztę da się dokupić

No to teraz mnie załamałaś [emoji23][emoji23] sporo jest na 56 i 62 [emoji6]

Ja też już po. Najgorsza byla pierwsza godzina a potem to już po prostu było niewygodnie. Wyciągnęłam obwazanka i jadę do domu. Kawyyyyyyyy ;)

Dla mnie nawet nawet to badanie nie było najgorsze, za to siedzenie na tych drewnianych krzesłach to była załamka i po godzinie po pobraniu powiedziałam ze nie dam rady i idę na ta godzinę do samochodu - jak coś to pierwszy od wejścia stoi [emoji23][emoji23] pierwszy raz w życiu tak doceniłam moje fotele w samochodzie [emoji23][emoji23]

reklama
Do góry