Myslniczek
Fanka BB :)
To dobrze ze juz po kiedy wyniki ?Ja też już po. Najgorsza byla pierwsza godzina a potem to już po prostu było niewygodnie. Wyciągnęłam obwazanka i jadę do domu. Kawyyyyyyyy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To dobrze ze juz po kiedy wyniki ?Ja też już po. Najgorsza byla pierwsza godzina a potem to już po prostu było niewygodnie. Wyciągnęłam obwazanka i jadę do domu. Kawyyyyyyyy
Pewnie na wizycie 25. Bo coś w necie ostatnio nie widzę, może przychodnia nie udostępnia choć to do diagnostyki idzie...To dobrze ze juz po kiedy wyniki ?
Z taką wagą to nie taki mały[emoji14] Literówka się wkradła[emoji6]Po wizycie. 30+2 mały ma 15021g
Dla nich mały bo dalej poniżej 10centyla [emoji85]Z taką wagą to nie taki mały[emoji14] Literówka się wkradła[emoji6]
Ennis napisałaś,że waży 15kg[emoji23]Dla nich mały bo dalej poniżej 10centyla [emoji85]
Zero mi wlazlo bo zamiast 15021g miało być 1521g [emoji23][emoji23]Ennis napisałaś,że waży 15kg[emoji23]
Jessica jak na 0-6 to wcale nie masz tego tak dużo lepiej sprawdź ile masz dla maluszka, bo to najważniejsze, resztę da się dokupić
Ja też już po. Najgorsza byla pierwsza godzina a potem to już po prostu było niewygodnie. Wyciągnęłam obwazanka i jadę do domu. Kawyyyyyyyy
Po wizycie. 30+2 mały ma 15021g