reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Dlatego też nie posyłaliśmy. Choroby u takiego małego dziecka to dla mnie za ciężka sprawa :p Przedszkolak to już trochę inaczej. No i kwestie adaptacyjne. Czy mimo tego, że lubi dzieci jest dość dojrzałe. Wiem, że jak nie ma wyjścia to sprawa wygląda inaczej. Ale jak jest to wolałam mieć malucha przy sobie. Na razie czekacie, więc czas pokaże ;)

Z tym poczuciem odrzucenia to fakt. Trzeba to też wziąć pod uwagę.

reklama
Moj tam pomimo chorobsk kocha zlobek. Widze, ze ma z tego frajde. Poszedl w wieku 10 miesiecy i mysle, ze nie dorobil sie traumy w zwiazku z tym.

Ja osobiscie czuje, ze nie dalabym rady przebywac z Nim 24h.

Moj tam pomimo chorobsk kocha zlobek. Widze, ze ma z tego frajde. Poszedl w wieku 10 miesiecy i mysle, ze nie dorobil sie traumy w zwiazku z tym.

Ja osobiscie czuje, ze nie dalabym rady przebywac z Nim 24h.
No ja juz 21 miesięcy jestem z nią w domu. Wcześniej 6 miesięcy na l4 w ciąży. Miałam wrócić do pracy w lutym ale chyba nie ma sensu w tej sytuacji. Ciężko mi będzie potem odnaleźć się od nowa w życiu zawodowym.

Uh dziewczyny .. jakies plamienie mnie dopadlo.
Mialam male zaparcie, i na papierze niestety znalazlam troche rozu... podbrzusze lekko pobolewa.
Oby to nic zlego! Na 15.30 mam wizyte, szybko umowilam. Trzymajcie kciuki

Uh dziewczyny .. jakies plamienie mnie dopadlo.
Mialam male zaparcie, i na papierze niestety znalazlam troche rozu... podbrzusze lekko pobolewa.
Oby to nic zlego! Na 15.30 mam wizyte, szybko umowilam. Trzymajcie kciuki
Będzie dobrze. Może to jakieś otarcie albo od wysiłku przy zaparciach. Daj znać po wizycie. Kciuki zaciśnięte :)

Ja mam schizę i ciągle sprawdzam czy nie plamię... W drugiej ciąży też tak miałam. Ogólnie czuje się do dupy. Jestem nie do życia od 2 tygodni a gdzie tu dalej. Po jedzeniu mi niedobrze, odrzuca mnie mięso. Mam za niskie ciśnienie i zrzędzę jak stara baba.

@Agi.aguullka trzymam mocno kciuki, oby było dobrze.

reklama
Orientujecie sie jak to jest z jedzeniem camembert albo np. makrelą z puszki w sosie pomidorowym? [emoji85]

W internecie sprzeczne informacje.
Camemberta podobno nie można jeść i innych pleśniowych tak samo jak tatar chyba sushi i gdzieś kiedyś czytałam o oscypkach ... Ale o makreli nic nie slyszalam a jadłam w ciąży i zresztą oscypki też bo nie mogłam się powstrzymać ...

Do góry