reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Hehe, mnóstwo czasu ;D dziewczyny ten czas tak zapiernicza, ja właśnie zaczęłam 23 tydzień, a nie tak dawno przecież robiłam test ;P Ja to się boje, ze nakupuje pełno dziewczęcych rzeczy a okaże się ze jednak chłopak... a zwroty robi się do 14 dni :D Kurde,ale 3 niezależnych lekarzy nie może się chyba mylić ;) Cykor jestem, wymyślam sobie dziwne historie, chyba z nudów :D

reklama
Hehe, mnóstwo czasu ;D dziewczyny ten czas tak zapiernicza, ja właśnie zaczęłam 23 tydzień, a nie tak dawno przecież robiłam test ;P Ja to się boje, ze nakupuje pełno dziewczęcych rzeczy a okaże się ze jednak chłopak... a zwroty robi się do 14 dni :D Kurde,ale 3 niezależnych lekarzy nie może się chyba mylić ;) Cykor jestem, wymyślam sobie dziwne historie, chyba z nudów :D
U mnie jutro 26+0 ;) u nas był widoczny siurek i mam zdjecie ale w razie czego nie uderzam w błękity. Raczej szarosci i seledyn :)

No właśnie, a ja mam już tyle typowych ubrań dla dziewcząt, najwyżej będę rozdzielać znajome w ciazy:) Dziewczny lece dzisiaj na te targi! Jestem ciekawa czym mnie tam zaskocza:D Boje się że nie wrócę z pustymi rękoma :)

No właśnie, a ja mam już tyle typowych ubrań dla dziewcząt, najwyżej będę rozdzielać znajome w ciazy:) Dziewczny lece dzisiaj na te targi! Jestem ciekawa czym mnie tam zaskocza:D Boje się że nie wrócę z pustymi rękoma :)
Daj znać jak bylo :)
Ja chciałam jechać ale w sumie juz wszystko mamy więc odpuszczam.

Daj znać jak bylo :)
Ja chciałam jechać ale w sumie juz wszystko mamy więc odpuszczam.
Hej, było super większość to stoiska z ręczna robota, piękne ale i drogie.. kupiłam pare pierdół, ale to nie były takie typowe targi na których możnaby skompletować cała wyprawkę, stoisko z wózkami jedno i to jakieś markowe, nawet nie podchodziłam.
No i masa ludzi ! ;)

Hej, było super większość to stoiska z ręczna robota, piękne ale i drogie.. kupiłam pare pierdół, ale to nie były takie typowe targi na których możnaby skompletować cała wyprawkę, stoisko z wózkami jedno i to jakieś markowe, nawet nie podchodziłam.
No i masa ludzi ! ;)
To dobrze ze nie jechałam [emoji14]
Co kupiłaś ?

reklama
Hej dziewczyny
Widzę, że nie tylko ja dzisiaj byłam na targach. Mi udało się kupić kilka rzeczy dla maluszka w tym naturalną szczotkę z Lullalove, bo długo takiej szukałam. Jedynie nie kupiłam żadnego kocyka jak planowałam, więc będę zamawiać z ColorStories. Następne targi za dwa tygodnie na Stadionie Śląskim, więc tam pewnie też coś kupię.

Do góry