Hehe, mnóstwo czasu ;D dziewczyny ten czas tak zapiernicza, ja właśnie zaczęłam 23 tydzień, a nie tak dawno przecież robiłam test ;P Ja to się boje, ze nakupuje pełno dziewczęcych rzeczy a okaże się ze jednak chłopak... a zwroty robi się do 14 dni Kurde,ale 3 niezależnych lekarzy nie może się chyba mylić Cykor jestem, wymyślam sobie dziwne historie, chyba z nudów
reklama
slodkatrojeczka
Fanka BB :)
U mnie jutro 26+0 u nas był widoczny siurek i mam zdjecie ale w razie czego nie uderzam w błękity. Raczej szarosci i seledynHehe, mnóstwo czasu ;D dziewczyny ten czas tak zapiernicza, ja właśnie zaczęłam 23 tydzień, a nie tak dawno przecież robiłam test ;P Ja to się boje, ze nakupuje pełno dziewczęcych rzeczy a okaże się ze jednak chłopak... a zwroty robi się do 14 dni Kurde,ale 3 niezależnych lekarzy nie może się chyba mylić Cykor jestem, wymyślam sobie dziwne historie, chyba z nudów
Iwona 1986
Zaangażowana w BB
Iwona sprawdzałaś jak on się składa i czy Wam się do bagażnika zmieści?
Wejdzie bez problemu
Myslniczek
Daj znać jak byloNo właśnie, a ja mam już tyle typowych ubrań dla dziewcząt, najwyżej będę rozdzielać znajome w ciazy Dziewczny lece dzisiaj na te targi! Jestem ciekawa czym mnie tam zaskocza Boje się że nie wrócę z pustymi rękoma
Ja chciałam jechać ale w sumie juz wszystko mamy więc odpuszczam.
Hej, było super większość to stoiska z ręczna robota, piękne ale i drogie.. kupiłam pare pierdół, ale to nie były takie typowe targi na których możnaby skompletować cała wyprawkę, stoisko z wózkami jedno i to jakieś markowe, nawet nie podchodziłam.Daj znać jak bylo
Ja chciałam jechać ale w sumie juz wszystko mamy więc odpuszczam.
No i masa ludzi !
Myslniczek
To dobrze ze nie jechałam [emoji14]Hej, było super większość to stoiska z ręczna robota, piękne ale i drogie.. kupiłam pare pierdół, ale to nie były takie typowe targi na których możnaby skompletować cała wyprawkę, stoisko z wózkami jedno i to jakieś markowe, nawet nie podchodziłam.
No i masa ludzi !
Co kupiłaś ?
Myslniczek
PokazKupiłam zawieszkę do smoczka ręcznie robiona oraz opaski bezuciskowe, także ręczna robota Kilka ciuszków Na spokojnie..
reklama
Betty93
Hej dziewczyny
Widzę, że nie tylko ja dzisiaj byłam na targach. Mi udało się kupić kilka rzeczy dla maluszka w tym naturalną szczotkę z Lullalove, bo długo takiej szukałam. Jedynie nie kupiłam żadnego kocyka jak planowałam, więc będę zamawiać z ColorStories. Następne targi za dwa tygodnie na Stadionie Śląskim, więc tam pewnie też coś kupię.
Widzę, że nie tylko ja dzisiaj byłam na targach. Mi udało się kupić kilka rzeczy dla maluszka w tym naturalną szczotkę z Lullalove, bo długo takiej szukałam. Jedynie nie kupiłam żadnego kocyka jak planowałam, więc będę zamawiać z ColorStories. Następne targi za dwa tygodnie na Stadionie Śląskim, więc tam pewnie też coś kupię.