reklama
Iwona 1986
Zaangażowana w BB
W moim przypadku nie ma nic lepszego jak woda z kiszonych ogórków.Dziewczyny macie coś sprawdzonego na zgagę? bo coraz bardziej mnie męczy, dostałam od lekarza Gaviscon, ale efekt jest chwilowy
wszystkozajete
Moderatorka
Ja na zgagę w pierwszej ciąży Rennie ciagle. Jakby mleko wypiła to bym na odległość chyba haftowała. Dla mnie nabiał na jakiekolwiek żołądkowe dolegliwości to gwóźdź do trumny.
Miyoshi
Fanka BB :)
Cześć mamuśki.
Chwilę mnie nie było, nadrabiam, bo dużo pisałyście. Nie wiem, czy to wina pogody, czy hormonów, ale mam dzisiaj totalnie beznadziejny nastrój. Muszę jechać jutro na te cholerne badania krwi i moczu... 1 kwietnia wizyta u mojej ginekolog, zobaczymy czy waga ruszyła do góry, bo brzuch na pewno. Mam nadzieję, że z małą wszystko dobrze. Przed każdą wizytą mam stres, jak cholera... Mam wrażenie, że jakoś mało się rusza, ale podobno w pierwszej ciąży to jest normalne. I niedługo połówkowe...
Chwilę mnie nie było, nadrabiam, bo dużo pisałyście. Nie wiem, czy to wina pogody, czy hormonów, ale mam dzisiaj totalnie beznadziejny nastrój. Muszę jechać jutro na te cholerne badania krwi i moczu... 1 kwietnia wizyta u mojej ginekolog, zobaczymy czy waga ruszyła do góry, bo brzuch na pewno. Mam nadzieję, że z małą wszystko dobrze. Przed każdą wizytą mam stres, jak cholera... Mam wrażenie, że jakoś mało się rusza, ale podobno w pierwszej ciąży to jest normalne. I niedługo połówkowe...
lAlamakota
Zaciekawiona BB
nie będę pisać "nie stresuj się" bo mi samej, by się to przydało. Każdy taki nastrój to sygnał od organizmu, byle się w nim nie pławić. Jak nie pomaga standardowy zestaw na poprawę humoru, to czekam do rana i zawsze mija. Jak rano nie mija, to już bym chyba do psychologa dzwoniła. Uściski.Cześć mamuśki.
lAlamakota
Zaciekawiona BB
Idealnie u mnie się tak złożyło, ze razem z koleżanka z pracy jesteśmy w ciąży, dzieli nas tydzień różnicy, no i należymy do tej samej przychodni Także może być wesoło pod laboratorium
fajnie z tą koleżanką w ciąży;-) ale aż niesamowita historia. Macie przystojengo szefa, czy piłyście kawę z jednego kubka i wirusy poszły?To żart, nie chcę obrazić nikogo.
PaulaK90
Zaciekawiona BB
reklama
Myslniczek
Fanka BB :)
SuperJestem po dzisiejszych badaniach prenatalnych, stres już opadł bo wszystko jest w porządku mały waży 440g więc ok, rośnie zdrowy chłopak próbowaliśmy uchwycić zdjęcie w 4D ale nie było łatwo, zasłaniał się rączkami i nóżkami, ale coś wyszło, pochwalę się Zobacz załącznik 955672
Duży chlopiec :*