reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

Wczoraj skończyła 8miesiecy ;) pierniczki to warto by już zacząć żeby do świąt były mięciutkie .Chyba że któraś ma przepis na miękkie pierniczki ...???:D
Ja w zeszłym roku robiłam dwa rodzaje. Jedne które leżały 3 tygodnie a drugie od razu były miękkie. Jak znajdę przepis to wrzucę :)

reklama
zawsze mowie po co tak wczesnie te wystawki w sklepach swiateczne i w ogole a wczoraj i mnie ponioslo bo kupilam 3 pierdoly na swieta [emoji23] a co roku mowie ze juz nic nie kupuje mam caly strych zawalony tymi swiecidelkami [emoji87] musialam schowac przed moim bo by mi gadal znowu [emoji43]

Jedziecie po zabezpieczenia do szafek?
Moja je już rozbraja... A kilka przetestowałam jednak najlepiej się sprawdza szara taśma .... :p

A co do tego dziwnego przeczucia że ma być okres to ja jak idę sikać to zaglądam czy krwi nie ma... No i raz patrzę i jest coś na papierze!!!!! No i tak patrzę i patrzę a potem sobie przypomniałam że na papierze były takie czerwone kokardki :p

U mnie też większość się nie sprawdza, chwilę podziałały te z Ikei, ale jedno już rozpracowało i po zabezpieczeniu. Jakbym miała zamiast szafek sejfy, to może....

Zazdroszczę Wam tego powera. Ja dziś mam powera jakby z musu. Muszę odgruzować chatę. Przez kilka dni, jak byłam chora i nie do życia, moje dzieci zrobiły z mieszkania skrzyżowanie chlewu z rzeźnią. A jako że jestem socjopatycznym pedantem, to mam delirkę, jak na to patrzę. O jak dobrze, że mąż dziś w końcu z delegacji wraca. Normalnie Piccolo otworzę [emoji23].

zawsze mowie po co tak wczesnie te wystawki w sklepach swiateczne i w ogole a wczoraj i mnie ponioslo bo kupilam 3 pierdoly na swieta [emoji23] a co roku mowie ze juz nic nie kupuje mam caly strych zawalony tymi swiecidelkami [emoji87] musialam schowac przed moim bo by mi gadal znowu [emoji43]
Ja w tym roku też muszę dokupić więcej bo mam kilka ale w tym roku chce żeby było tego full ... Pierwsze święta Anny chciałabym żeby były takie wiecie z pompą ;D

Ja też uważam że przynajmniej od grudnia powinny być te wszystkie ozdoby świąteczne a nie już w listopadzie bo ten klimat gdzieś się zatraca jak tak długo to trwa. No ale też się pewnie skuszę na jakieś małe zakupy wcześniej :) chociaż kolejek jeszcze nie ma. Jakie choinki kupujecie? Sztuczne czy żywe? My mieliśmy w zeszłym roku żywą bo mi się od dziecka marzyła ale teraz przy mega ruchliwej córce i kocie to chyba nie przejdzie.

moze w tym roku uda sie zeby swieta byly biale [emoji300][emoji300][emoji3511] chociaz patrzac na.listopad w tym roku to chyba nie ma szans [emoji24]

Ja też uważam że przynajmniej od grudnia powinny być te wszystkie ozdoby świąteczne a nie już w listopadzie bo ten klimat gdzieś się zatraca jak tak długo to trwa. No ale też się pewnie skuszę na jakieś małe zakupy wcześniej :) chociaż kolejek jeszcze nie ma. Jakie choinki kupujecie? Sztuczne czy żywe? My mieliśmy w zeszłym roku żywą bo mi się od dziecka marzyła ale teraz przy mega ruchliwej córce i kocie to chyba nie przejdzie.
My mamy na pniu sztuczna ale kupuje też mała żywa chociaż w tym roku to chyba kupię jakaś ozdobna tuje ;p

reklama
Do góry