reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Wczoraj skończyła 8miesiecy ;) pierniczki to warto by już zacząć żeby do świąt były mięciutkie .Chyba że któraś ma przepis na miękkie pierniczki ...???:D
Ja w zeszłym roku robiłam dwa rodzaje. Jedne które leżały 3 tygodnie a drugie od razu były miękkie. Jak znajdę przepis to wrzucę :)

reklama
zawsze mowie po co tak wczesnie te wystawki w sklepach swiateczne i w ogole a wczoraj i mnie ponioslo bo kupilam 3 pierdoly na swieta [emoji23] a co roku mowie ze juz nic nie kupuje mam caly strych zawalony tymi swiecidelkami [emoji87] musialam schowac przed moim bo by mi gadal znowu [emoji43]

Jedziecie po zabezpieczenia do szafek?
Moja je już rozbraja... A kilka przetestowałam jednak najlepiej się sprawdza szara taśma .... :p

A co do tego dziwnego przeczucia że ma być okres to ja jak idę sikać to zaglądam czy krwi nie ma... No i raz patrzę i jest coś na papierze!!!!! No i tak patrzę i patrzę a potem sobie przypomniałam że na papierze były takie czerwone kokardki :p

U mnie też większość się nie sprawdza, chwilę podziałały te z Ikei, ale jedno już rozpracowało i po zabezpieczeniu. Jakbym miała zamiast szafek sejfy, to może....

Zazdroszczę Wam tego powera. Ja dziś mam powera jakby z musu. Muszę odgruzować chatę. Przez kilka dni, jak byłam chora i nie do życia, moje dzieci zrobiły z mieszkania skrzyżowanie chlewu z rzeźnią. A jako że jestem socjopatycznym pedantem, to mam delirkę, jak na to patrzę. O jak dobrze, że mąż dziś w końcu z delegacji wraca. Normalnie Piccolo otworzę [emoji23].

zawsze mowie po co tak wczesnie te wystawki w sklepach swiateczne i w ogole a wczoraj i mnie ponioslo bo kupilam 3 pierdoly na swieta [emoji23] a co roku mowie ze juz nic nie kupuje mam caly strych zawalony tymi swiecidelkami [emoji87] musialam schowac przed moim bo by mi gadal znowu [emoji43]
Ja w tym roku też muszę dokupić więcej bo mam kilka ale w tym roku chce żeby było tego full ... Pierwsze święta Anny chciałabym żeby były takie wiecie z pompą ;D

Ja też uważam że przynajmniej od grudnia powinny być te wszystkie ozdoby świąteczne a nie już w listopadzie bo ten klimat gdzieś się zatraca jak tak długo to trwa. No ale też się pewnie skuszę na jakieś małe zakupy wcześniej :) chociaż kolejek jeszcze nie ma. Jakie choinki kupujecie? Sztuczne czy żywe? My mieliśmy w zeszłym roku żywą bo mi się od dziecka marzyła ale teraz przy mega ruchliwej córce i kocie to chyba nie przejdzie.

moze w tym roku uda sie zeby swieta byly biale [emoji300][emoji300][emoji3511] chociaz patrzac na.listopad w tym roku to chyba nie ma szans [emoji24]

Ja też uważam że przynajmniej od grudnia powinny być te wszystkie ozdoby świąteczne a nie już w listopadzie bo ten klimat gdzieś się zatraca jak tak długo to trwa. No ale też się pewnie skuszę na jakieś małe zakupy wcześniej :) chociaż kolejek jeszcze nie ma. Jakie choinki kupujecie? Sztuczne czy żywe? My mieliśmy w zeszłym roku żywą bo mi się od dziecka marzyła ale teraz przy mega ruchliwej córce i kocie to chyba nie przejdzie.
My mamy na pniu sztuczna ale kupuje też mała żywa chociaż w tym roku to chyba kupię jakaś ozdobna tuje ;p

reklama
Do góry