reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Jedziecie po zabezpieczenia do szafek?
Moja je już rozbraja... A kilka przetestowałam jednak najlepiej się sprawdza szara taśma .... :p
Hehe nawet staremu tego nie mówię bo mam wymówkę że jedziemy po zabezpieczenia a tak naprawdę mam jeszcze klika innych rzeczy do kupienia .... A wyciągnąć go do Ikei graniczy z cudem ...

reklama
U mnie 1 kg + niestety. Akurat teraz dopadł mnie problem z silnymi bólami żołądka, jak leków nie mogę brać. :( Staram się wytrwać już od dwóch tygodni bez leków. W nocy myślałam, ze skoncze na izbie... Pomaga tylko jedzenie, wtedy kwasy zajmują się nim a nie żołądkiem, ech. 8-)

Jeszcze mdłości nie mam, dzięki Bogu... W moim przypadku za każdym razem przypominało to sytuację, kiedy chorujesz na chorobę lokomocyją i jedziesz od dluzszego czasu autem. A czujesz, że dłużej nie wytrzymasz.
Trwało to u mnie 24h/dobe przez 2-2,5 miesiąca. Nie tęsknię... :-D

Z objawów to większa senność i zmęczenie + obolałe piersi.

Co do L4, jak lekarz da, to na następnej wizycie 23 listopada nie odmówię :p:p

Piąty :)

U nas póki co z szafami spokój, najmlodszy ma 4l więc dość ogarnięty :D
Za to dobrze że bramki na schody jeszcze nie sprzedałam :D:D

Ja już myślę o choince i pierniczkach hehe uwielbiam siedzieć w kuchni przed świętami jakoś w kuchni czuje prawdziwa magię świąt ;D
ja to chyba w tym roku jade na latwizne jade gdzies w gory na gotowe [emoji23][emoji23][emoji23] co roku przy garach albo w rozjazdach u rodziny. ostatni moment bo za rok mam nadzieje ze juz bobo bedzie z nami [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173] wtedy swieta to juz na pewno kazde w domu [emoji7]

mam w domu 17 okien i tak sobie nawet pomyslalam ze zaczne myc je juz na swieta ale pogoda dzisiaj nie dopisuje zbytnio [emoji24]
My mamy o wiele wiele mniej. Mąż w zeszły weekend był taki wspaniały i umysł wszystkie. Trochę wcześnie ale jeszcze pogoda piekna była zawsze to przyjemniej się myje :)
Mam to samo szczególnie że Anna to wulkan energii i czeka nas wyprawa do Ikei bo wczoraj nauczyła się otwierać szuflady ...
A przypomnij ile Twoja córcia ma? My też wszędzie zabezpieczenia mamy a i tak sobie jakoś radzi i wykorzystuje moment naszej nieuwagi albo gdy zapomnimy zamknąć. Najgorsze jest wspinanie się. Wejdzie wszędzie. I lata jak wariat. Na szczęście jeszcze poważnego urazu nie było ;)

Też planuje pierniczki robić. Właśnie się zastanawiam kiedy zacząć? Już najchętniej bym cały dom ozdobila ale musi mi wystarczyć kompletowanie prezentów ;)

Hehe nawet staremu tego nie mówię bo mam wymówkę że jedziemy po zabezpieczenia a tak naprawdę mam jeszcze klika innych rzeczy do kupienia .... A wyciągnąć go do Ikei graniczy z cudem ...

Staremu???
No niestety są kiepskie i działają przez 2 góra 3 miesiące jak dziecko nie naśladuje a potem wystarczy otworzyć przy dziecku i już wie jak, a miałam też takie że wystarczyło że córka pociągnęła i klej był tak słaby że odrywała wszystko:D
My ikee mamy po drugiej stronie miasta:( a tez bym pojechała po małe kotki pluszowe

@netka. Ojej to brzmi jak wrzody skoro jedzenie tłumi ból :( współczuję jeszcze się męczyć z żołądkiem
Zdrowia!

My mamy o wiele wiele mniej. Mąż w zeszły weekend był taki wspaniały i umysł wszystkie. Trochę wcześnie ale jeszcze pogoda piekna była zawsze to przyjemniej się myje :) A przypomnij ile Twoja córcia ma? My też wszędzie zabezpieczenia mamy a i tak sobie jakoś radzi i wykorzystuje moment naszej nieuwagi albo gdy zapomnimy zamknąć. Najgorsze jest wspinanie się. Wejdzie wszędzie. I lata jak wariat. Na szczęście jeszcze poważnego urazu nie było ;)

Też planuje pierniczki robić. Właśnie się zastanawiam kiedy zacząć? Już najchętniej bym cały dom ozdobila ale musi mi wystarczyć kompletowanie prezentów ;)
Wczoraj skończyła 8miesiecy ;) pierniczki to warto by już zacząć żeby do świąt były mięciutkie .Chyba że któraś ma przepis na miękkie pierniczki ...???:D

reklama
Wczoraj skończyła 8miesiecy ;) pierniczki to warto by już zacząć żeby do świąt były mięciutkie .Chyba że któraś ma przepis na miękkie pierniczki ...???:D
te z biedronki sa mieciutkie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji85] oczywiscie zartuje!!! [emoji1] tez mam przepis tylko na twarde ale ja robie zawsze na piczatku grudnia i wystarcza [emoji6]

Do góry