reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

Jedziecie po zabezpieczenia do szafek?
Moja je już rozbraja... A kilka przetestowałam jednak najlepiej się sprawdza szara taśma .... :p
Hehe nawet staremu tego nie mówię bo mam wymówkę że jedziemy po zabezpieczenia a tak naprawdę mam jeszcze klika innych rzeczy do kupienia .... A wyciągnąć go do Ikei graniczy z cudem ...

reklama
U mnie 1 kg + niestety. Akurat teraz dopadł mnie problem z silnymi bólami żołądka, jak leków nie mogę brać. :( Staram się wytrwać już od dwóch tygodni bez leków. W nocy myślałam, ze skoncze na izbie... Pomaga tylko jedzenie, wtedy kwasy zajmują się nim a nie żołądkiem, ech. 8-)

Jeszcze mdłości nie mam, dzięki Bogu... W moim przypadku za każdym razem przypominało to sytuację, kiedy chorujesz na chorobę lokomocyją i jedziesz od dluzszego czasu autem. A czujesz, że dłużej nie wytrzymasz.
Trwało to u mnie 24h/dobe przez 2-2,5 miesiąca. Nie tęsknię... :-D

Z objawów to większa senność i zmęczenie + obolałe piersi.

Co do L4, jak lekarz da, to na następnej wizycie 23 listopada nie odmówię :p:p

Piąty :)

U nas póki co z szafami spokój, najmlodszy ma 4l więc dość ogarnięty :D
Za to dobrze że bramki na schody jeszcze nie sprzedałam :D:D

Ja już myślę o choince i pierniczkach hehe uwielbiam siedzieć w kuchni przed świętami jakoś w kuchni czuje prawdziwa magię świąt ;D
ja to chyba w tym roku jade na latwizne jade gdzies w gory na gotowe [emoji23][emoji23][emoji23] co roku przy garach albo w rozjazdach u rodziny. ostatni moment bo za rok mam nadzieje ze juz bobo bedzie z nami [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173] wtedy swieta to juz na pewno kazde w domu [emoji7]

mam w domu 17 okien i tak sobie nawet pomyslalam ze zaczne myc je juz na swieta ale pogoda dzisiaj nie dopisuje zbytnio [emoji24]
My mamy o wiele wiele mniej. Mąż w zeszły weekend był taki wspaniały i umysł wszystkie. Trochę wcześnie ale jeszcze pogoda piekna była zawsze to przyjemniej się myje :)
Mam to samo szczególnie że Anna to wulkan energii i czeka nas wyprawa do Ikei bo wczoraj nauczyła się otwierać szuflady ...
A przypomnij ile Twoja córcia ma? My też wszędzie zabezpieczenia mamy a i tak sobie jakoś radzi i wykorzystuje moment naszej nieuwagi albo gdy zapomnimy zamknąć. Najgorsze jest wspinanie się. Wejdzie wszędzie. I lata jak wariat. Na szczęście jeszcze poważnego urazu nie było ;)

Też planuje pierniczki robić. Właśnie się zastanawiam kiedy zacząć? Już najchętniej bym cały dom ozdobila ale musi mi wystarczyć kompletowanie prezentów ;)

Hehe nawet staremu tego nie mówię bo mam wymówkę że jedziemy po zabezpieczenia a tak naprawdę mam jeszcze klika innych rzeczy do kupienia .... A wyciągnąć go do Ikei graniczy z cudem ...

Staremu???
No niestety są kiepskie i działają przez 2 góra 3 miesiące jak dziecko nie naśladuje a potem wystarczy otworzyć przy dziecku i już wie jak, a miałam też takie że wystarczyło że córka pociągnęła i klej był tak słaby że odrywała wszystko:D
My ikee mamy po drugiej stronie miasta:( a tez bym pojechała po małe kotki pluszowe

@netka. Ojej to brzmi jak wrzody skoro jedzenie tłumi ból :( współczuję jeszcze się męczyć z żołądkiem
Zdrowia!

My mamy o wiele wiele mniej. Mąż w zeszły weekend był taki wspaniały i umysł wszystkie. Trochę wcześnie ale jeszcze pogoda piekna była zawsze to przyjemniej się myje :) A przypomnij ile Twoja córcia ma? My też wszędzie zabezpieczenia mamy a i tak sobie jakoś radzi i wykorzystuje moment naszej nieuwagi albo gdy zapomnimy zamknąć. Najgorsze jest wspinanie się. Wejdzie wszędzie. I lata jak wariat. Na szczęście jeszcze poważnego urazu nie było ;)

Też planuje pierniczki robić. Właśnie się zastanawiam kiedy zacząć? Już najchętniej bym cały dom ozdobila ale musi mi wystarczyć kompletowanie prezentów ;)
Wczoraj skończyła 8miesiecy ;) pierniczki to warto by już zacząć żeby do świąt były mięciutkie .Chyba że któraś ma przepis na miękkie pierniczki ...???:D

reklama
Wczoraj skończyła 8miesiecy ;) pierniczki to warto by już zacząć żeby do świąt były mięciutkie .Chyba że któraś ma przepis na miękkie pierniczki ...???:D
te z biedronki sa mieciutkie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji85] oczywiscie zartuje!!! [emoji1] tez mam przepis tylko na twarde ale ja robie zawsze na piczatku grudnia i wystarcza [emoji6]

Do góry