reklama
slodkatrojeczka
Fanka BB :)
Ja czuję już od 16 tygodnia. Ale to moja 3 ciąża. To też robi różnicę Jeszcze chwila i bedziesz czułaAle Ci zazdroszczę, ja jeszcze nie czuje ruchów ale dopiero zaczęłam 5 miesiąc, moje dziecię naprawdę mnie uczy cierpliwości, a ja taki niecierpliwiec, zawsze musiałam mieć wszystko od razu...
AjahiS
U mnie ten sam czas ciąży i również czekam na ruchy mimo że to moja 3 ciąża:-) coś wydaje mi się że czasem dotyka od wewnątrz brzucha przy pepku ale nic konkretniejszego nie ma :-(Moja pierwsza, dzisiaj jest 17w6d.. także czekam
U mnie ten sam czas ciąży i również czekam na ruchy mimo że to moja 3 ciąża:-) coś wydaje mi się że czasem dotyka od wewnątrz brzucha przy pepku ale nic konkretniejszego nie ma :-(
Ooo tez masz termin na 31.07?? Super! Ja czuję, ze to będzie i tak sierpień
Moja czwarta prawie 2tyg starsza a tez srednio. Pojedyncze czuje juz od dawna sle rzadko. Ostatnio coraz czesciej. Pewnie niedlugo sie zacznie
Tak jak mówią, każda ciąża jest inna Musimy czekać Wiecie już co nosicie pod sercem??
HaTo
Ja teoretycznie chłopaka, ale za tydzień na połówkowych się zobaczy, albo i nie.
No i chyba czuje ruchy. Myślałam, ze to jelita, ale ostatnio sobie leżę, układ trawienny wyjątkowo w bardzo dobrym stanie i tu takie puk puk. Wiec chyba lokator)) Czuje naczęściej wieczorem w łóżku albo w aucie jak jestem w pozycji siedzącej i trochę naciskam na brzuch.
No i chyba czuje ruchy. Myślałam, ze to jelita, ale ostatnio sobie leżę, układ trawienny wyjątkowo w bardzo dobrym stanie i tu takie puk puk. Wiec chyba lokator)) Czuje naczęściej wieczorem w łóżku albo w aucie jak jestem w pozycji siedzącej i trochę naciskam na brzuch.
Ennis92
Przepone I układ trawienny.Tak jak mówią, każda ciąża jest inna Musimy czekać Wiecie już co nosicie pod sercem??
reklama
Ja teoretycznie chłopaka, ale za tydzień na połówkowych się zobaczy, albo i nie.
Super