PaskuPaska
Fanka BB :)
W końcu się udało! Gratuluję [emoji6] i zdrówka życzę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Medeleine86 była tu na samym początku, nie udało jej się został lipcówką, ale starała się dalej i szczęśliwie będzie miała dzieciątko jeszcze z tego samego rocznika co my :-)Gratuluje! Wiesz, ze napisałaś na forum lipcowek 2019?? Tak sobie myśle, że pewnie chciałaś na październiku napisać. Życzę nudnych dziewięciu miesięcy!!
Medeleine86 była tu na samym początku, nie udało jej się został lipcówką, ale starała się dalej i szczęśliwie będzie miała dzieciątko jeszcze z tego samego rocznika co my :-)
To gratulacje i kciuki.Współczuję jelitowki mam. Nadzieję że grypa szybko minie... z dzieciatkiem na pewno jest wszystko w porządku!
Ja dziś odebrałam betę i wynik mam 119.55 będzie to jakiś 5 tydzień a termin wychodzi mi na 30 Październik Pozdrawiam
Współczuję jelitowki mam. Nadzieję że grypa szybko minie... z dzieciatkiem na pewno jest wszystko w porządku!
Ja dziś odebrałam betę i wynik mam 119.55 będzie to jakiś 5 tydzień a termin wychodzi mi na 30 Październik Pozdrawiam
GratulujęWspółczuję jelitowki mam. Nadzieję że grypa szybko minie... z dzieciatkiem na pewno jest wszystko w porządku!
No to super! Oby tak dalej
Ja odebrałam wyniki bety i wynik to 119.55
Przezernosci chyba się już nie sprawdza w tym tyg, po 15 chyba robi się nie transparentna i się nie da? Mi tam jakieś płyny w mózgu sprawdzali i miało być poniżej 10.Hej. Ja po wczorajszej wizycie polowkowej mam pewien niedosyt i zapisalam sie za tydzien na kolejne. Lekarz powiedzial ze wyglada na to ze wszystko w porzadku ale z tego co widze po zdjeciach nie sprawdzil przeziernosci karkowej kosci nosowej ani mojego lozyska nie wiem moze dlatego ze robil mi badanie na dyzurze w szpitalu moze mial jakos zly dzien ale przez godzine odezwal soe do mnie ze trzy razy jak pokazywal usta malego raczki i nozki pęcherz oraz serduszko.malutki wazy prawie 300gram
Przezernosci chyba się już nie sprawdza w tym tyg, po 15 chyba robi się nie transparentna i się nie da? Mi tam jakieś płyny w mózgu sprawdzali i miało być poniżej 10.