PaskuPaska
Fanka BB :)
I ja też [emoji16]Też mam termin na 23 lipca
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I ja też [emoji16]Też mam termin na 23 lipca
To dużo nas. Ciekawe która pierwsza urodziI ja też [emoji16]
Zauważyłam jużjeszcze jedna z dziewczyn ma ten samTeż mam termin na 23 lipca
Miałam na myśli paskupasku już napisała nie zauważyłamZauważyłam jużjeszcze jedna z dziewczyn ma ten sam
Ja nic a nic nie czuje[emoji3] doczekać sie nie mogę [emoji6]Ale nas dużo )) I każda z Was już czuje swoje dzieciątko?! W takim razie moja córeczka musi być bardzo leniwa...
No to super! Oby tak dalejU nas wszystko Ok. Ja jestem co prawda przeziębiona ale młoda rozrabia w brzuchu wiec u niej wszystko Ok.
Trzymam kciuki
Współczuję jelitowki mam. Nadzieję że grypa szybko minie... z dzieciatkiem na pewno jest wszystko w porządku!Ja swojego Maleństwa nie widziałam od okolo 6tyg, mam nadzieję, że wszystko jest ok
Jak zaczął sie przypływ energii to złapała mnie jelitówka, jak ona minęła to przypałętała się grypa. Aktualnie zdrowieje
A u Ciebie jak tam?Daj znać po
Trzymam kciuki, że wszystko było dobrze i żebyś w terminie powitała swojego maluchaWspółczuję jelitowki mam. Nadzieję że grypa szybko minie... z dzieciatkiem na pewno jest wszystko w porządku!
Ja dziś odebrałam betę i wynik mam 119.55 będzie to jakiś 5 tydzień a termin wychodzi mi na 30 Październik Pozdrawiam
Współczuję jelitowki mam. Nadzieję że grypa szybko minie... z dzieciatkiem na pewno jest wszystko w porządku!
Ja dziś odebrałam betę i wynik mam 119.55 będzie to jakiś 5 tydzień a termin wychodzi mi na 30 Październik Pozdrawiam