reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

Spoko.. ja sobie wczoraj w polowie drogi do domu zorientowalam sie, ze zostawilam samochod na parkingu....[emoji17]
Haha no niezła jesteś [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja właśnie zostałam okrzyknięta matką roku już przed porodem [emoji13]
Chłop kupił inne auto i mówię żeby pokazał mi bagażnik otwiera ja patrzę i mówię: 'no fajny duży, zmieści się i pies i dziecko' [emoji13][emoji23] miałam oczywiście na myśli wózek.
Dziecko też pewnie czasem będziesz miała ochotę tam wstawić [emoji16][emoji16]
Mnie sie tez wydaje, że coś tam wyłazi spod swetra [emoji846]Zobacz załącznik 942250
Zobacz załącznik 942244

I mój z Piątkowego wesela [emoji85] sukienka była troszkę za duża ale już się szukać nie chciało innej na ostatnia chwile [emoji23]
Śliczne macie piłeczki [emoji1768][emoji178]
A to moje z przed tygodnia Zobacz załącznik 942239
To i ja się pochwalę [emoji16] z soboty.Zobacz załącznik 942237
To mój bojler sprzed dwóch dni;)Zobacz załącznik 942230
Bez przesady z nazywaniem tego bieganiem ;) Marszobieg 2:2 z rozsądku, choć czuje, że mogłabym więcej, ale pilnuje tętna i 120 nie przekraczam średniego. Brzuch nie przeszkadza jeszcze. I oby jak najdłużej bo dobrze mi to na głowę robi.

Brzuch sprzed 1,5tyg mniej więcej (w czarnym - w białym ten sam etap w pierwszej ciąży [emoji85])

Zobacz załącznik 942227
Jakie super brzucholki!!! Nooo i w koncu po nas widać, ze ciezarowki[emoji23][emoji23][emoji23]Zobacz załącznik 942222
Chyba straszną chudzinką byłaś przed ciążą? [emoji4]
Zobacz załącznik 942217
u mnie zdjęcie z 18+4
Przepraszam za jakość ...
@Ennis92 piękny brzusio ! ;) moj sprzed tygodnia (16tydz) [emoji16]Zobacz załącznik 942214
Ja chce mieć 90%gotowe na Wielkanoc a potem tylko układać i ostatnie dodatki.

Zrobiłam fotę w windzie. Co to będzie na końcu? Zobacz załącznik 942187
Wszystkie brzuchole piękne, te mniejsze i większe [emoji173][emoji173] ja ostatnio fotki nie robilam a wypadałoby [emoji12]

reklama
Haha no niezła jesteś [emoji23][emoji23][emoji23]Dziecko też pewnie czasem będziesz miała ochotę tam wstawić [emoji16][emoji16] Wszystkie brzuchole piękne, te mniejsze i większe [emoji173][emoji173] ja ostatnio fotki nie robilam a wypadałoby [emoji12]
No to sie cieszę ze nie mam aż tak źle w głowie [emoji13]

Hahaha [emoji23][emoji23]
Ja ostatnio w biedronce zamiast kartą płaciłam dowodem. Wkurzyłam się na głos, że Ich terminal nie działa. Ludzie w kolejce pewnie myśleli co za głupia blondyna.
W tej jeszcze takich akcji nie miałam, ale w poprzedniej wpisywalam zamiast pinu do karty kod domofonu i bylam pewna ze dobry....

Śliczne te Wasze brzuszki:-) muszę i ja jakaś fote zrobić bo jeszcze nie mam :-)

Pomysły macie rozbrajajace:-) ja jeszcze jakoś funkcjonuje z moim mózgiem:-) póki co otwieram drzwi dobrym kluczem :-D ale wszystko przede mną. U mnie dopiero jutro 16tc.

A dzisiaj ledwo funkcjonuje. Głowa mnie boli mimo kawy, mdli okropnie :-( A mój mężu stwierdził że zjadłby coś dobrego i tlusciutkiego po czym dodał że mój tyłeczek wygląda smakowicie :-( hmm czyli tlusciutko na to wychodzi.

Ja jestem spod Zywca i tez chodze wszędzie na nogach[emoji23] zwłaszcza na pole[emoji23]
Ja jestem z Pomorza i też zawsze na nogach i na pole [emoji848] ale to możliwe że mam po ojcu bo on z Warmii.
Spoko.. ja sobie wczoraj w polowie drogi do domu zorientowalam sie, ze zostawilam samochod na parkingu....[emoji17]
Umarłam[emoji23]

IMG_0262.JPG

Mój brzuszek[emoji173]️ w końcu coś widać [emoji846] myślicie że to chłopiec po kształcie??? Moja ciotka tak mi wróżyła.

Janka86 rozbrajasz mnie [emoji23][emoji23]
Zdrówka dla małego, moja tez od wczoraj gorączkuje i chora..[emoji19]
ada1989 ja na razie mam z dwa zdj i nie robie, bo brzucha nie ma. [emoji14]

Piękne macie brzuszki. [emoji173]️
Ja niedługo zaczynam mały remont w domu i tez muszę auto kupić, bo nie mam.
Zakup samochodu zostawiam już bliżej wakacji.

reklama
Do góry