reklama
Aleczka80
Fanka BB :)
Mnie córka zmotywowała bo innaczej nic by z tego nie było Lenia mam strasznego.Ale dawno nie jadłam gołąbków. Mniam I nigdy sama nie robiłam. Muszę się za to wziąć niedługo.
ada1989
Mama Konradka :)
My po gumach, niestety zawiodły za którymś razem. Chociaż teraz się cieszę na dzidzie, ale na początku był strachDziewczyny, a mam pytanie któraś z Was wpadła używając antykoncepcji?
Ennis92
Uważaj bo się skuszę [emoji28]Zapraszam do mnie zjesz gorące Sosik do wyboru: pieczarkowy lub pomidorowy
Ja kurde zła jestem, laze po tej uczelni i szukam ten jednej osoby która chciała mnie tak pilnie widzieć i teraz się chowa
Ennis92
Uważaj bo się skuszę [emoji28]Zapraszam do mnie zjesz gorące Sosik do wyboru: pieczarkowy lub pomidorowy
Ja kurde zła jestem, laze po tej uczelni i szukam ten jednej osoby która chciała mnie tak pilnie widzieć i teraz się chowa
renisus
No wez juz nas wszystkie zapros, bo zaczne Ci wypominac te glabki do samego porodu[emoji23]Zapraszam do mnie zjesz gorące Sosik do wyboru: pieczarkowy lub pomidorowy
Ennis, mozesz kupic wloska w asdzie, biala w tym momencie malutka tylko jest.
Boze ale slodziak[emoji7] Moj L sie niezgadza na takie psy a ja choruje. Tak samo te mopsy szare [emoji7][emoji7][emoji7] Julka natomiast chce ciulale.reniusus hehe nie jest łatwo musiałam jej dać jaśka bo tak chrapie że nie idzie wytrzymać
Tez mysle nad implantem, chociaz do tej pory bez wpadek u nas bylo. Jednak po tej ciazy, niechce ryzykowac.Moja córka pierwsza planowana, a teraz wpadka biorąc tabletki. [emoji848]
Teraz będę chciała założyć sobie implant antykoncepcyjny.
HaTo
200 postów do nadrobienia. To zanim przeczytam, zapomnę, co miałam napisać[emoji23]
Mi dzisiaj śniło się nocą, ze zjadłam ser pleśniowy i jak sobie to uświadomiłam, zaczęłam strasznie panikować i dowiadywać się, czy dziecko zdrowe itd. No i co, budzę się i od rana myśle tylko o sałatce z awokado, gruszka i... gorgonzola!!!
Moja znajoma 38 lat dowiedziała się 2 miesiące temu o ciąży swojej (nieplanowana, w domu dwójka dzieci już takich większych). No i w zeszłym tygodniu na USG wyszło, ze dziecko złe się rozwija. Niedużo wiem, ale po minach pozostałych domyslilam się, ze jest bardzo zle. Powiem Wam, ściąga to na ziemie takie zderzenie ze statystyka.
Nic, trzeba czekać na swoje kopniaki. Wracam do czytania, mam jeszcze 45 minut przerwy. I proszę to docenić! Czy tam formy w jedynej przerwie tego dnia (praca od 7 do 19) zamiast np. internetow))
Mi dzisiaj śniło się nocą, ze zjadłam ser pleśniowy i jak sobie to uświadomiłam, zaczęłam strasznie panikować i dowiadywać się, czy dziecko zdrowe itd. No i co, budzę się i od rana myśle tylko o sałatce z awokado, gruszka i... gorgonzola!!!
Moja znajoma 38 lat dowiedziała się 2 miesiące temu o ciąży swojej (nieplanowana, w domu dwójka dzieci już takich większych). No i w zeszłym tygodniu na USG wyszło, ze dziecko złe się rozwija. Niedużo wiem, ale po minach pozostałych domyslilam się, ze jest bardzo zle. Powiem Wam, ściąga to na ziemie takie zderzenie ze statystyka.
Nic, trzeba czekać na swoje kopniaki. Wracam do czytania, mam jeszcze 45 minut przerwy. I proszę to docenić! Czy tam formy w jedynej przerwie tego dnia (praca od 7 do 19) zamiast np. internetow))
Ennis92
Miałam implant I nigdy więcej. 8 sniesi3cy krwawienia I migren. Po wyjęciu prawie 3lata i wracał cykl potrafiłam krwawi po 3 miesiące. Nigdy więcejNo wez juz nas wszystkie zapros, bo zaczne Ci wypominac te glabki do samego porodu[emoji23]
Ennis, mozesz kupic wloska w asdzie, biala w tym momencie malutka tylko jest. Boze ale slodziak[emoji7] Moj L sie niezgadza na takie psy a ja choruje. Tak samo te mopsy szare [emoji7][emoji7][emoji7] Julka natomiast chce ciulale.Tez mysle nad implantem, chociaz do tej pory bez wpadek u nas bylo. Jednak po tej ciazy, niechce ryzykowac.
A pekińska to nie to samo co biała i mi nie smakuje [emoji23]
reklama
U
użytkownik 902
Gość
U nas mąż idzie na wazektomie, bo jak to powiedział mój lekarz "pani to się nie da skutecznie zabezpieczyć"Moja córka pierwsza planowana, a teraz wpadka biorąc tabletki. [emoji848]
Teraz będę chciała założyć sobie implant antykoncepcyjny.