reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reniusus :D hehe nie jest łatwo musiałam jej dać jaśka bo tak chrapie że nie idzie wytrzymać:D

Załączniki

• 20190205_152652.jpg
    20190205_152652.jpg
    3,1 MB · Wyświetleń: 49
reklama
Moja córka pierwsza planowana, a teraz wpadka biorąc tabletki. [emoji848]
Teraz będę chciała założyć sobie implant antykoncepcyjny.

Zapraszam do mnie zjesz gorące :D Sosik do wyboru: pieczarkowy lub pomidorowy;)
No wez juz nas wszystkie zapros, bo zaczne Ci wypominac te glabki do samego porodu[emoji23]

Ennis, mozesz kupic wloska w asdzie, biala w tym momencie malutka tylko jest.
reniusus :D hehe nie jest łatwo musiałam jej dać jaśka bo tak chrapie że nie idzie wytrzymać:D
Boze ale slodziak[emoji7] Moj L sie niezgadza na takie psy a ja choruje. Tak samo te mopsy szare [emoji7][emoji7][emoji7] Julka natomiast chce ciulale.
Tez mysle nad implantem, chociaz do tej pory bez wpadek u nas bylo. Jednak po tej ciazy, niechce ryzykowac.

200 postów do nadrobienia. To zanim przeczytam, zapomnę, co miałam napisać[emoji23]

Mi dzisiaj śniło się nocą, ze zjadłam ser pleśniowy i jak sobie to uświadomiłam, zaczęłam strasznie panikować i dowiadywać się, czy dziecko zdrowe itd. No i co, budzę się i od rana myśle tylko o sałatce z awokado, gruszka i... gorgonzola!!!

Moja znajoma 38 lat dowiedziała się 2 miesiące temu o ciąży swojej (nieplanowana, w domu dwójka dzieci już takich większych). No i w zeszłym tygodniu na USG wyszło, ze dziecko złe się rozwija. Niedużo wiem, ale po minach pozostałych domyslilam się, ze jest bardzo zle. Powiem Wam, ściąga to na ziemie takie zderzenie ze statystyka.

Nic, trzeba czekać na swoje kopniaki. Wracam do czytania, mam jeszcze 45 minut przerwy. I proszę to docenić! Czy tam formy w jedynej przerwie tego dnia (praca od 7 do 19) zamiast np. internetow;)))

No wez juz nas wszystkie zapros, bo zaczne Ci wypominac te glabki do samego porodu[emoji23]

Ennis, mozesz kupic wloska w asdzie, biala w tym momencie malutka tylko jest. Boze ale slodziak[emoji7] Moj L sie niezgadza na takie psy a ja choruje. Tak samo te mopsy szare [emoji7][emoji7][emoji7] Julka natomiast chce ciulale.Tez mysle nad implantem, chociaz do tej pory bez wpadek u nas bylo. Jednak po tej ciazy, niechce ryzykowac.
Miałam implant I nigdy więcej. 8 sniesi3cy krwawienia I migren. Po wyjęciu prawie 3lata i wracał cykl potrafiłam krwawi po 3 miesiące. Nigdy więcej

A pekińska to nie to samo co biała i mi nie smakuje [emoji23]

reklama
U nas mąż idzie na wazektomie, bo jak to powiedział mój lekarz "pani to się nie da skutecznie zabezpieczyć"

Do góry