reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
U was też taki ciężki dzień? Nie mam siły ani motywacji by cokolwiek dziś zrobić :D jeszcze mały skrzat przyszedł i mnie gniecie :D

Załączniki

• 20190205_150422.jpg
    20190205_150422.jpg
    2,4 MB · Wyświetleń: 54
Jeśli będzie chłopcem to tak już córka miała mieć na imię Julian to już chyba nie będziemy zmieniać skoro od tak dawna ustalone
Też uważam że nie ma sensu pampersów na zapas kupować. Ja chyba od razu kupię rozmiar 2 , bo córka duża się urodziła a drugie dziecko pewnie będzie jeszcze większe.
U nas miala byc Julka albo Julian, teraz sie smiejemy i mowimy ze bedzie Julian. Wolamy do corci, Julka zmien pampersa h Julka a ja to bardzo smieszy [emoji16]
Ja to ograniczam sie do 2 paczek, zobaczymy jaka dupcia bedzie i czy tym razem bedzie easy life i bedziemy miec pampersy, czy znowu na wielorazowki bedziemy zdatni.

2 paczki, potem juz kupuj na bierzaco. Cudne! Sama bym takie chciala [emoji7]U mnie jak council przychodzi myc okna, albo kosze to moze 5 domow pomija bo sa prywatne [emoji16] Ogolnie nie mamy zle, ale niechce zeby moje dzieci dorastaly z tutejszymi. Nie to ze sie wywyzszam, ale wsponiana 3 latka kiedys zapukala o 9 wieczorem i zapytala, czy Julka moze wyjsc i sie pobawic. Moja panna chodzi spac o 20 tej najpozniej (tez musimy miec cos z zycia). Takze styl zycia, nie dla mnie [emoji6]
No nasze też chodzą w miarę wcześnie tzn tak jak teraz o 19 jest kolacja potem mycie i czasem do 21 oglądają bajki i idą spać. Sąsiadów dzieci o tej godz jeszcze urzeduja. W wakacje latają po ulicy same do 22. I oni chyba razem wszyscy chodzą spać bo tv u dzieci w pokoju włączony do późna, wszystko slychac przez ścianę. Moi w wakacje też nie chodzą spać tak wcześnie ale jednak 4 latkowi bym nie pozwoliła chodzić do późna samemu po ulicy....

reklama
Zaczynam się zastanawiać czy moja babcia to naprawdę moja babcia [emoji23][emoji23]Nie lubię cię. Kocham gołąbki. Nigdzie nie mogę znaleźć kapusty u nas. Weź mi wyślij [emoji23][emoji23]
Zapraszam do mnie zjesz gorące :D Sosik do wyboru: pieczarkowy lub pomidorowy;)

Do góry