slodkatrojeczka
Fanka BB :)
Ja za 13 dniA ja dzisiaj mam polmetek ciazy [emoji16][emoji7]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja za 13 dniA ja dzisiaj mam polmetek ciazy [emoji16][emoji7]
Ale one właśnie miały być fioletowe. Nie jest źle, sombre jak zawsze perfekcyjne, tyle,że chyba nie do końca się dogadalysmy co do efektu finalnego. Z drugiej strony nie po to place 350zl za koloryzację żeby płukanek używać:/
Jeszcze masz duzo czasu [emoji4] Znajdziesz cos napewno. Ja tak samo i dla mnie i mojej poloznej polmetek jest dzisiaj. Tym bardziej ze do 40tego tygonia mnie nie beda trzymac. Tak wiec zostalo mi tyle samo, albo i tydzien mniej.
Raczej o coś takiego mi chodziło w salonowym oświetleniu trochę lepiej to wyglądało poza tym to nie jest na tle powazna usterka,żebym od razu awanturę robila (biorę też poprawkę że w ciąży różnie ten toner może chwytać). A na punkcie włosów jestem wyczulona, mam bardzo gęste i ciężkie wlosy, zawsze jakas odżywkę kładę (zazwyczaj nie jest to nic typowo drogeryjnego), staram się ich nie katowac prostownica, kiedyś olejowalam, ale teraz mi się nie chce.Zobacz załącznik 939784
Moja szwagierka czuła 3 ciaze w 21 tygodniu u mnie dzis 18+1 czyli 19 tydzien ale juz wyraznie czuje.
Wzajemnie [emoji4]A ok[emoji4] W takim razie gratuluje Tobie i sobie polmetku[emoji8] Nie wiem kiedy to zleciało. W pierwszej ciąży jakoś inaczej do wszystkiego podchodziłam. Ostatnio żaliłam się mojemu, że w pierwszej ciąży wszystko bardziej przeżywał i się cieszył, a teraz ciąża sobie płynie a życie obok. Takie ciążowe hormonalne rozkminy[emoji23]
Wlosy masz cudne, ale faktycznie ta lawenda nie zlapala troszke.Na tym drugim trochę lepiej widaćZobacz załącznik 939763Zobacz załącznik 939764