slodkatrojeczka
Fanka BB :)
Tak sobie leżę bez mocy... Ale maluch zaczął kopać, pora śniadania a muszę jeszcze ciśnienie zmierzyć... Czas obudzić dzieciaki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ten zabobon tzn "wróżbę" z obrączką na płeć sprawdzałyście? [emoji23][emoji23][emoji23] hehe
Nie miałam nigdy bliźniąt ale kurcze... Mój tak naparza jeden, to Ty tam będziesz miała ArmagedonMoje dzieci w końcu dały o sobie znać Leżałam z synem lat 9 i oglądaliśmy my bajkę aż nagle czuje jak ktoś koziołki fika w brzuchu raz niżej raz wyżej. I brzuch robił się w tym miejscu twardy aż syn poczuł ruch jak przyłożył rączkę ... I jego zaskoczenie na twarzy i tekst o Jezu on się rusza
Może idź na jakis masaż? Coś na sam kark?Ja też leżę w dalszym ciągu cholerny ból karku. Ale chyba trzeba wstać pies domaga się uwagi [emoji13]
Na razie dziewczynka jest grzeczna i puka tylko czasami za to po prawej stronie jest syn i już się boję co będzie dalejNie miałam nigdy bliźniąt ale kurcze... Mój tak naparza jeden, to Ty tam będziesz miała Armagedon
Moje dzieci w końcu dały o sobie znać Leżałam z synem lat 9 i oglądaliśmy my bajkę aż nagle czuje jak ktoś koziołki fika w brzuchu raz niżej raz wyżej. I brzuch robił się w tym miejscu twardy aż syn poczuł ruch jak przyłożył rączkę ... I jego zaskoczenie na twarzy i tekst o Jezu on się rusza