reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

Szok, zwłaszcza ze teraz tyle się o tym mówi, żadna z nich nie zastanawia się że dziecko może mieć fas... nawet nieduża ilość alko może powodować [emoji53]
One chyba jeszcze dalej żyją przekonaniem że odrobina nie zaszkodzi a Guinness dorby na podniesienie żelaza.

Pamiętam do tej pory że 4 lata temu moja nauczycielka była w ciąży i spotkałam ja na staff party jakoś już w 6 miesiącu i piła jakby w ciąży nie była. Takie litrowe butelki cudru. Ja tam byłam może że 2h a ona ich wypila 5.
Ma synka z problemami, młody nie chodzi i nie mówi. I oczywiście brak przyczyny bo ciąża wzorowa

reklama
Witaj Betty ;)

@renisus dobrze, że wszystko ok, ale dziwne, że nikt nic nie wie co do krwawień...

@Ennis92 straszne... :(

Ja duże dzieci rodzę, 4kg+ na szczęście sn, gładko, oby i tym razem. Strach pomyśleć ile by na cukrzycy mogły mieć... Były przypadki 6kg bodaj :O

One chyba jeszcze dalej żyją przekonaniem że odrobina nie zaszkodzi a Guinness dorby na podniesienie żelaza.

Pamiętam do tej pory że 4 lata temu moja nauczycielka była w ciąży i spotkałam ja na staff party jakoś już w 6 miesiącu i piła jakby w ciąży nie była. Takie litrów butelki cudru. Ja tam byłam może że 2h a ona ich wypila 5.
Ma synka z problemami, młody nie chodzi i nie mówi. I oczywiście brak przyczyny no ciąża wzorowa
Ja pier.... No oczywiście, nie wiadomo dlaczego [emoji53] dziecko cierpi przez głupotę matki. Czy naprawdę jest tak ciężko wstrzymać się od alko te kilka miesięcy... zawsze można kupić piwo 0% np bawarie i smakuje też dobrze

Ja pier.... No oczywiście, nie wiadomo dlaczego [emoji53] dziecko cierpi przez głupotę matki. Czy naprawdę jest tak ciężko wstrzymać się od alko te kilka miesięcy... zawsze można kupić piwo 0% np bawarie i smakuje też dobrze
Najbardziej mnie dziwiło to że kobieta z doktoratem, wykształcona, uczyła nas immunologii a tu takie coś.

@renisus być może faktycznie taka Twoja uroda w tej ciąży. Chociaż teoretycznie chyba powinni stwierdzić od czego to krwawienie.

Gratuluję dobrych wieści na wizytach i witam kolejną nowa Mamusię. Sporo nas tutaj już jest.
Ja będę miała trzecie wakacyjne dziecko które prawdopodobnie wstrzeli się pomiędzy syna 7.7 i córkę 4.8. My z P mamy urodziny w grudniu i wiemy już, że nie jest tak fajnie jak latem.

Karolcia podejrzenia padaja na lozysko, ale to dopiero po szpitalnym usg. A i jesli nawet, to wszystko sie moze zmienic. Ogolnie powiedziala ze wszystko wyglada dobrze i narazie sie nie martwic ale obserwowac i niczego nie ignorowac.

reklama
Do góry