reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Pumelova A Ty chyba na wakacjach jesteś? Czy już jesteś po ?

Dziewczyny czy Wasze dzieci śpi a jeszcze w dzień. Moja z nami w domu..nie ma opcji ze zaśnie..U mojej mamy czy opiekunki śpi...Ale jak zaczyna marudzić po 16btej
.to nie pozwalam na drzemkę już.. no coz
..wtedy by.mo chyba do 1 w nocy zwariował

reklama
Jenny tak,mój Szymek śpi. I to nawet więcej niż jak był mniejszy. Zawsze idzie spać o 12. Zazwyczaj śpi około 2godzin,zdarza się nawet 3-4 h.

Pumelova A Ty chyba na wakacjach jesteś? Czy już jesteś po ?

Dziewczyny czy Wasze dzieci śpi a jeszcze w dzień. Moja z nami w domu..nie ma opcji ze zaśnie..U mojej mamy czy opiekunki śpi...Ale jak zaczyna marudzić po 16btej
.to nie pozwalam na drzemkę już.. no coz
..wtedy by.mo chyba do 1 w nocy zwariował
Jestem w ustce obecnie [emoji14]

Agatka w żłobku śpi codziennie, z nami w domu po większych lub mniejszych bojach też zasypia.

Mój w żłobku śpi 2h. W domu zwykle odmawia, ale wtedy po prostu pada wcześniej, ok 20. Bo zwykle to po 21 zasypia. [emoji85]

Artur tez ma dni kiedy zasypia w dzień. Ostatni tydzień ma tyle atrakcji ze tylko raz nie spał w dzień. Właśnie mi padł :)

reklama
Jenny owszem, 30 stopni:)

U nas się skończą drzemki jak odstawimy smoka, planujemy w tym miesiącu.. ma tylko do spania ale nie wyobrażam sobie jak to zrobimy.

Do góry