reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Hejka u nas po nocy ciężko. Razem z Grzesiem wymiotowalam o 19, 3 a Grześ jeszcze o 5 i 6 mlekiem, które dostał w nocy. Masakra. Teraz dostał tylko picie i chrupki. Jak myślicie kiedy może dostać mleko?

reklama
U nas nocka średnia bo Emi wczoraj późnym popołudniem miała szczepienie i koło 1 w nocy gorączka 38 a mnie sie wydawało ze ze 40st bo taka rozpalona była.Na szczęście kupiłam w pl czopki paracetamolu bo smakowych syropków nie akceptuje.Na szczęście po 30 min zaczęła gorączka spadać i jest już ok.

Hej, hej,

Ciężko mi się ostatnio wbić do Was, bo jak i czas się znajdzie, to Młodej radar się od razu włącza i.. Było po moim czasie.

U nas 2 tyg ciągle marudzenie. Ale i mamy winowajcow w postaci 3 trójek już na zewnątrz, a ostatnia tez prawie prawie na powierzchni.

Ola, Pumelova - samych najlepszosci dla Was Kochane [emoji8][emoji8][emoji8].

Pumelova - 6h? Ale Ci zazdroooo

Misiu - zdroweczka dla Ciebie i Grzesia.

Kasiu - bidulka... Oby już najgorsze za Wami.

Dziewczyny jak czyścicie ząbki dzieciom? Bo dopóki Emi miała tylko 4 to gazą jej przemywałam no ale zaczęła mnie gryźć.W przeciągu ostatniego miesiąca wyszło jej 8 zębów no i zastanawiam się nad użyciem pasty ale jak to się robi skoro wiadomo że ona sobie buzi nie wypłuka??

Kasia ja daję dajemu szczoteczkę i odrobinę pasty tej dla małych dzieci, ja można połykać. My nie płuczemy, starszy płukać nauczył się jak miał że trzy lata. A P. jest uzależniony od mycia zębów :) jak tylko widzi że idę do łazienki to chce myć, a jak ja myje to próbuje powtarzać ruchy :)

reklama
Do góry