reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Moj syn zawsze chce jesc lyzka i widelcem. Coraz ladniej mu idzie, ale nie nazwalabym tego samodzielnym jedzeniem. Najlepiej jak ja napelnie zawartosc lyzki to trafi do buzi, tak samo jest z widelcem jak nadzieje to super zje. Oczywiscie sam tez czasami trafi i cos przypadkiem znajdzie sie w lyzce i na widelcu. Najlepiej je mu sie doroslymi sztuccami :D

reklama
Ola w Kubus dorasta :) super sobie radzi

Liluli ja mojemu daje widelec ale srednio mu idzie, owsianke lyzeczka ale duzo jest sprzatania. Wlasnie czytalam ze dzieci juz powinno sie uczyc ale moj chyba nie ogarnia tematu a nie powiem ulatwiloby mi sprawe gdybym go posadzila a on by sam jadl gdy Liwia bedzie na swiecie

Podobno w przyszlym tyg maja byc upaly, dzisiaj tez 26 stopni ale podobno maja byc po 33 stopnie a ja bede w 38 tc.

Kasia no wlasnie pisalam, że w moim żłobku nic takiego nie mówiły. Ja widzę po mojej że to nie jest realne(u nas).

Pytanie powiązane żłobkowo: czy Wasze bobasy śpią po powrocie ze żłobka?

Judith mój spi ale on narazie chodzi na 3.5h i ma drzemkę 15minut tam więc w domu mi zasypia ok 15.

Emol Szymek łyżki też nie bardzo ale ma na to czas jeszcze.
Słyszałam że mają być upały. Dla mnie to fajnie ale rozumiem Cię że będzie Ci ciężko.

Mój wszystko rękami. ;) łyżki nie ogarnia wcale, zupą musze karmić.

Mój śpi w żłobku ok 1.5-2h, potem w domu już nie. Tzn na początku spał drugi raz z godzinę. A teraz tylko jedna drzemka w żłobku, ale za to pada o 20.30 i śpi do 7 :)

Emol, współczuję. Ale szok że już za chwilę rodzisz!

U nas w żłobie podobno panuje rota.. a mój nie szczepiony i w dodatku w poniedziałek miał szczepienie więc osłabiony.. mam nadzieję że nie złapie nic :/

Jeszcze 25dni.
IMG_20180912_183928.jpg

Załączniki

• IMG_20180912_183928.jpg
    IMG_20180912_183928.jpg
    49,1 KB · Wyświetleń: 276
Agatka spala po żłobku więc odkąd chodzi do żłobka to ma 2 drzemki dziennie. Ale krótkie [emoji85] pół godziny, godzinę.

Aim haha dobre [emoji14]

A no nie wiem czy wam się chwalilam, zlapalismy się do jakiegoś programu, i jako mama pracująca mam dotację do żłobka.. I uwaga - będziemy płacić za żłobek 200zl miesięcznie przez rok. [emoji41]

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry