reklama
Kasia sa takie kołderki. Tylko trzeba ciężar dobrać do wagi dziecka. One sa mega. U nas w przedszkolu dziewczyna od si wszystkim rodzicom je polecała. Wyciszają dziecko.
O Pumelova widze ze juz napisalas dla dorosłych tez sa
Polecam kołderka.net chyba. Jedyna taka strona ktora znam.
Mi Kuba ładnie zadypia sam. Tylko trzeba buc w pokoju. Nie trzymać go ani nic ale byc w pokoju. Ale on mi zawsze ładnie zasypiał sam. W dzien bylo roznie, ale na noc zawsze sam, bez zadnego noszenia czy kołysania.
Z tymże czesto zanim usnie to przewala sie po całym łożku. Ciekawa jestem jak tk bedzie w żłobku.... bo w domu ma barierki, a w żłobku?
Poranna burza trzymam kciuki!
Wy do kompów, a ja... do dzieci [emoji23][emoji85] bede na takim wiecznym „urlopie” macierzyńskim [emoji23][emoji23][emoji23] noooo wychowawczym, bo bede miec starsze dzieciaki [emoji23]
O Pumelova widze ze juz napisalas dla dorosłych tez sa
Polecam kołderka.net chyba. Jedyna taka strona ktora znam.
Mi Kuba ładnie zadypia sam. Tylko trzeba buc w pokoju. Nie trzymać go ani nic ale byc w pokoju. Ale on mi zawsze ładnie zasypiał sam. W dzien bylo roznie, ale na noc zawsze sam, bez zadnego noszenia czy kołysania.
Z tymże czesto zanim usnie to przewala sie po całym łożku. Ciekawa jestem jak tk bedzie w żłobku.... bo w domu ma barierki, a w żłobku?
Poranna burza trzymam kciuki!
Wy do kompów, a ja... do dzieci [emoji23][emoji85] bede na takim wiecznym „urlopie” macierzyńskim [emoji23][emoji23][emoji23] noooo wychowawczym, bo bede miec starsze dzieciaki [emoji23]
Przeleciałam na szybko bo mam chwilę przerwy w pracy, ej, taka prośba- odwołujcie w przychodni zaklepany termin na szczepienia jak wiecie, że jednak nie przyjdziecie bo jakbym wiedziała ile osób nie przyjdzie to bym wyszła do Biedry na zakupy xD
Mój młody fatalnie zasypia w domu a w żłobku jakoś go nauczyli. Ich magia.
Ja to nawet na urlopie się lubiłam malować i ubrać bo to lubię robić dla siebie a nie pod ludzi do których idę stąd dla mnie żadna różnica po powrocie do pracy a w sumie tylko tyle, że teraz tylko się maluje bez dbania o ciuchy bo w pracy mam mundurek i tak.
A od dziś do czwartku jestem słomiana wdowa, mąż bierze młodego i wyjeżdżają na wieś ooo ale będę spać jakby to nie było w środku tygodnia to bym poszła w % ale tak to każdy pracuje i każdy na następny dzień musi być przytomny... Szkoda
Mój młody fatalnie zasypia w domu a w żłobku jakoś go nauczyli. Ich magia.
Ja to nawet na urlopie się lubiłam malować i ubrać bo to lubię robić dla siebie a nie pod ludzi do których idę stąd dla mnie żadna różnica po powrocie do pracy a w sumie tylko tyle, że teraz tylko się maluje bez dbania o ciuchy bo w pracy mam mundurek i tak.
A od dziś do czwartku jestem słomiana wdowa, mąż bierze młodego i wyjeżdżają na wieś ooo ale będę spać jakby to nie było w środku tygodnia to bym poszła w % ale tak to każdy pracuje i każdy na następny dzień musi być przytomny... Szkoda
Ostatnia edycja:
Poranna_burza
Fanka BB :)
Pumelova, Ola W- dzieki. Udalo sie. Lekarz pozwolil zebym polozyla sie z synkiem. Maly lezal plecami na moim brzuchu. Troche sie denerwowal, ale Pan Doktor pokazywal mu ekran. Obylo sie bez wielkiej afery. Przepuklina jest mala ma 6 mm.
Emol
U nas drzemka jedna w ciagu dnia. 45 min, rzadko wiecej... :/ dzisiaj jest od rana mega marudny...U mnie będzie taki sam początek, komputer, dostępy.. korpo?
Kurczę wczoraj próbowaliśmy, zgasilismy swiatlo, ale ona nie chce spac tylko ma jeszcze więcej energii. Jak to robisz, kładziesz w łóżeczku i on sobie leży? Nie wstaje?
A co do spania, to u nas od poczatku po kapieli, przyciemnione swiatlo, ubieramy, dostaje mleko, buziak na dobranoc i wychodze z pokoju, rzadko jest tak ze nie zasypia od razu, ale to tez nie placze tylko slysze ze grzebie przy ksiazkach, ale po chwili ogladania (po ciemku, bez lampki) zasypia.
Misia to nie dostalas wczoraj sms? Ja dostaje dobe wczesniej.
Ostatnia edycja:
pumelova
Judith ciekawe jak to się skończy z tym spaniem. Ludze się że to okres przejściowy taa 3.09. Wyprawka już jest? Ja jestem w trakcie kompletowania
Ola kolderki kolderkami ale moja nie zaśnie przykryta, śpi zawsze odkryta, a jak się obudzi na karmienie i ja przykryje to na koniec oscentacyjnie wyrzuca nogi nad kołdrę i zasypia.
Kurczę ja to się zastanawiam jak te kobiety mogą w żłobku pracować[emoji85]
U nas się śpi na lezaczkach.
Aim ooo to korzystaj z wolności [emoji173]
Poranna burza i co się robi z taka przepuklina?
Ooo mój babel zasnął na cycu więc jestem uziemiona i mam czas wolny [emoji23]
Ola kolderki kolderkami ale moja nie zaśnie przykryta, śpi zawsze odkryta, a jak się obudzi na karmienie i ja przykryje to na koniec oscentacyjnie wyrzuca nogi nad kołdrę i zasypia.
Kurczę ja to się zastanawiam jak te kobiety mogą w żłobku pracować[emoji85]
U nas się śpi na lezaczkach.
Aim ooo to korzystaj z wolności [emoji173]
Poranna burza i co się robi z taka przepuklina?
Ooo mój babel zasnął na cycu więc jestem uziemiona i mam czas wolny [emoji23]
reklama