reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Linoone nie kupuje, mam ten sam co z arturem. Dokupuje doczepke i bedzie siadal jak sie zmeczy ale ogolnie teraz go "trenuje" aby jak najwiecej chodzil. Idziemy wolno, ale idziemy. Maz na caly pazdziernik wzial wolne wiec na poczatku jak liwia sie urodzi bedziemy ewentualnie chodzic na dwa wozki gdy bedzie jeszcze czesto sie meczyl. A jesli wszystko nie wypali to tule kupimy.
My mielismy na ospe odre i rozyczke. I w najczesciej wystepowanych objawach to katar i kaszel. Wysypka mniej prawdopodobna ale nic nie jest zarazliwe. Tez bylam zdziwiona ale ok, nie znam sie wiec nie pytalam dlaczego tak. Moj i tak od wczoraj ma katar i teraz nie wiem czy alergiczny czy to od tego...

reklama
Misia12- ust raczej sie nie szyja. Chociaz mozna trafic na lekarza, ktory zleci szycie... nie wyobrazam sobie tego. Moj syn by sobie nie dal. U nas byl taki upadek. Mnostwo krwi, ale warga jest bardzo ukrwiona wiec to nic dziwnego. Szybko sie zagoilo, ale jeszcze czasami jak sie gdzies otrze to krew leci. Dzwonilam na ostry dyzur to pani powiedziala zeby przecierac rumiankiem.

OlaW- nie podaje, jedynie jak jest jest goraczka.

Ostatnia edycja:
Emol to swinka,odra,różyczka my też to mieliśmy. I póki co żadnych objawów na szczęście.

Ola W.ja raz podalam przy ząbkowaniu na noc. Tak to jakoś dajemy radę.

Misia masakra [emoji33]
Oby się jak najszybciej zagoiło.

Pumelova z każdym dniem już będzie lepiej.

Emol to swinka,odra,różyczka my też to mieliśmy. I póki co żadnych objawów na szczęście.

Ola W.ja raz podalam przy ząbkowaniu na noc. Tak to jakoś dajemy radę.

Misia masakra [emoji33]
Oby się jak najszybciej zagoiło.

Pumelova z każdym dniem już będzie lepiej.
O widzisz na swinke. Eh ten mozg ciazowy :)

Ola baardzo rzadko podaję paracetamol, głównie viburcol.Wczoraj po tych kilku kiepskich dniach i nocach chciałam podać ale już się młoda lepiej czuje to jej nie dawałam.A jak już coś to tylko podawałam na noc.

Ej a jak to jest z tą ospą? Ona nie jest w obowiązkowych nie? Kosztuje coś? Za miesiąc idziemy na pneumo to muszę się zapytać. W sumie teraz się słyszy, że ospa wraca...

Boże, dzieci śpią, a ja leżę na kocu i łapię słońce uffff cudownie.

reklama
Emol, no to tak jak ja. Też kupuje dostawke z siedziskiem i mam nosidło. Mój będzie miał 1.5 roku wtedy, więc liczę że będzie już chętnie sam biegał :)

Ja się cały czas zastanawiam nad tą ospą. Teraz niby był w żłobku chory chłopiec, ale mój nie złapał. Jak zaszczepię to chyba nawet jak złapie to łagodniej przejdzie, prawda?

Do góry