reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Ola kciuki.

Aga km to Agatka za jedną rękę też już idzie ale sama nie. No i sama nie wstaje. Może by jej było łatwiej w żłobku.
Oo to Joanny nie skojarzylam. Ale się spieszą dziewczyny:D ja bym chciała być lipcowka :D

Kalinie w żłobku? Nieee, biorę wychowawczy, to już pewne. U nas są raptem 2 żłobki i mega problem z dostaniem się.
Spoko.. Ja tam nie łapie dola, że moja jeszcze nie chodzi. Nabierze pewności, to pójdzie [emoji6].

Życzę Ci terminu na lipiec 2019 z całego serducha [emoji8], i trzymam kciukasy.

reklama
Agakm nie nie, Agatke miałam na mysli że gdyby chodziła to by jej było łatwiej. Wiem że bierzesz wolne:) doła jeszcze nie łapie z tego powodu, tylko z powodu żłobka [emoji23]

Nooo ja myślę Pumelova [emoji8]. Jak zaskoczysz w październiku /listopadzie ([emoji110]), to i krótsza będzie Wasza rozlaka z Agatka. A może zrezygnujesz nawet ze żłobka [emoji6]. Także, ten... Do roboty! [emoji2]

Aim - Ty to silna babeczka jesteś [emoji3] (2 szpitale, młody, siłownia). Przede wszystkim podziwiam podejście do młodego (mi i jedna i druga na głowę weszła na etapie tak wczesnego dzieciństwa [emoji23].

Kasiu - Emi już pewnie perszinguje na czworaka? Jestem pod wrażeniem jak szybko pomogła jej rehabilitacja. Która z babć wyjechała? Ta od suplementow [emoji6]?

Aga_k_m hihi tak, ta od suplementów:) Ale zjeżdża znów 2 września na tydzień z tym, że idzie do szpitala bo niestety ale wykryli jej trzy guzy na płucach i będą jej robić biopsję.Mam nadzieję, że to nic złośliwego aczkolwiek oboje rodziców zmarło na raka płuc, no zobaczymy.
Dziewczyny czy jest paracetamol w czopkach ale typowo dla dzieci i niemowląt? Poprosiłam dziś mamę, żeby mi kupiła w czopkach bo Emi nie toleruje tych owocowych syropków i farmaceutka dała jej w dawce dla dorosłego i kazała oskrobać bo ponoć dla dzieci czopków nie ma...oczywiście nie zamierzam jej tego podawać bo skąd mam wiedzieć czy wyskrobię odpowiednią dawkę dla niej :/

Artur nir zauwazyl ze w ogole byl ukluty w ramie. Nawet nie jeknal. Dostal naklejke dzielny pacjent. Wazy 11 kg i niby 78 cm ale na pewno ma ponad 80 ale u nas w przychodni zanizaja. Bardzo dobrze znosi. Podobno moze miec katar i kaszel ale nie zarazliwy wiec mamy wychodzic normalnie na spacery.
Maz dostal info ze powinien sie zaszczepic na ospe bo nie przechodzil wiec pewnie we wrzesniu sie zaszczepi aby jak liwia bedzie na swiecie jej nie zarazil.
Czuje sie troche wypompowana. Zle sypiam. Nie moge znalezc miejsca, boli mnie w nocy śluzówki gardla i oczy. I jak pije wode to nie pomaga. W ciagu dnia tego nie odczuwam. Brzuch juz twardnieje, kluje w srodku jakby szyjka (ostatnio glowa juz byla bardzo nisko i pewnie troche sie skraca) i boli mnie w krzyzu ale nawet nie mam z kim artura zostawic aby na ip pojechac zeby mi chociaz szyjke sprawdzili czy nie ma np 1 cm. Jak z arturem wychodzimy ok 12 to wracamy o 19.30 wiec on pada i spi ladnie a ja zmeczona ale wyspac sie nie :(

reklama
Ola no właśnie ja też mam te czopki o dawce 80mg...czyli te 80mg to nie za dużo?? Zgłupiałam.Zwykle daje Emi viburcol i fajnie ją uspokaja ale na taki typowy ból przy ząbkowaniu nie pomaga i dlatego chciałam paracetamol.

Do góry