reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Emi o dziwo super znosi te upały. Czasem marudkuje ale to jak wstanie lewą nogą.Dziś ciapciała się w baseniku z moją mamą:)
Mamy na kilka dni psa szwagierki-Mini-pudelka.A że ona austriaczka to komendy po niemiecku jej wydajemy [emoji23]Niezły cyrk z nią mamy [emoji23]bo jeszcze jest mamy pies, Maciek i też pudelkowaty więc zabawy co nie miara:)
1533227961936.jpg

Załączniki

• 1533227961936.jpg
    1533227961936.jpg
    170,2 KB · Wyświetleń: 366
reklama
Emol nie przejmuj się. Ludziom to się po prostu nudzi albo robią to z zazdrości. Trzeba mieć wyje... Na takie osoby i tyle
nawet teram mam "literowki" klikniete w poscie wyzej. przez kogo? przez reskaa... lasce sie ewidentnie nudzi. szkoda ze teraz tak latwo mozna znalezc osobe po IP... chyba zapomina sie ze nie jest taka anonimowa jak jej sie wydaje.
Jesli nie zaprzestanie tego procederu to na pewnie odczuje niemile konsekwencje. uznaj to za ostrzeżenie.

A jak się sprawdza kto i za co bal negatywna ocenę?

Kurde laski ja dzis o 8 miałam 28 st w mieszkaniu w najchłodniejszym miejscu. Mam ok a od wschodu. Dwa pokoje. I to na jednej ścianie- nie da sie zrobic przeciągu. Wyobraźcie sobie, ze ok godziny 15/16 o dziwo lepiej jest na zewnatrz niz u nas w mieskAniu.... i jak ja mam nie przegrzewać tego dziecka....

Na dodatek dzisiaj marudka, bo (tzn chyba przez to) czwórka z lewej str na gorze idzie. Czuc ja pod palcem, ale jeszvze noe przebiła dziąsła.
A mam pyt do tych, których dzieciaczkom ske wybiły czwórki- bo Kubie wybiła sie z prawej tak jakby połowa tej czworki. Tzn jakby tobie był trzonowy. Wiecie o co chodzi? U Was podobnie?

Muszę przyznać że ja to chyba Stara jestem bo przez myśl mi nie przeszło przyjmować się oceanam na tym portalu xD fakt, czasem coś komuś miłego kliknę, ale gdybym miała patrzeć kto mi co klika.... Nie sądziłam że jest grupa odbiorców licząca się z tym....

Oczywiście jawny hejt, konkretne słowa, groźby itd - tow internecie jest karalne. Ale oceny typu "literówki"...? Heh... nie bardzo ;)

Ja tez sie z tym nie licze, ale jak soe zaczal temat to wzbudziło to moja ciekawosc :D w sensie zobaczenia ile tego zebrałam :D
A swoja droga nawrt nie wiem jK to sie wystawia bo ja mam tylko „polubienia” obok „odpowiedz” :D

Jejku Chybra kobieto, ja Cię podziwiam, że w taki skwar Ty jeszcze ćwiczysz!!! Mi to nawet jak zimno jest, nie chce się ruszyć tyłka... jestem typowym leniwcem kanapowym :-D jakiś czas się zawzięłam i poćwiczyłam z Ewą, a później z msc kulałam na kolano :p

Ja tam nie.zwracam uwagi na te oceny, nor mówię nie, że czasem mogło mi się coś u kogoś kliknąć, ale było to tylko przez przypadek

nika999 mysle ze 3 strony powiadomien o ocenach negatywnych to nie przypadek. chwile przerwy jak dam "ignoruj uzytkownika". to potem znowu mam dluga liste powiadomien z innego konta. jak wejde na tego uzytkownika to konto zalożone "dzisiaj"... to nie przypadek. laska sie uwziela i jak niestety nie rozumie jak sie milczy, nie rozumie jak sie grzecznie napisalo to teraz bedzie niegrzecznie...

reklama
Emol zgłaszaj każe konto i oczywisocz się nie przejmuj

My zaczęliśmy żłobek :) wczoraj z nim siedziałam to było ok, dziś go zostawiłam na godzinę, to przeplakal cały czas :( ale jak zostaje z tatą to też płacze czasami jak sobie coś umysli więc musi się przyzwyczaić

Do góry