reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Aga, o matko! Co się stało?

Mój też noc miał straszna. Płakał przez sen, więc to kolejny ząb. Od 4 spał niespokojnie, więc ja też nie spałam. Wstał o 6. W ogóle pół dnia ryczał. Byliśmy na basenie, potem w sklepach, i w drodze powrotnej wpadł w histerie. Nawet jak go wyjęłam z fotelika to się darł, w drodze do domu też, w windzie też, a potem przy cycu. Masakra. Za to zjadł całe spaghetti z pomidorami które nam zrobiłam. Tzn całą swoją porcje ;) a ostatnio tym pluł ;)

reklama
Misia, ale to nie chodzi o to, ze uwazam, ze ktos jest za stary :)
Ja jestem z typu osob, ktore łatwo popadają w paranoje. I po prostu wiem - ZWLASZVZA po ciazy z Kuba- ze latwo mnie zestresować. Miałabym najczarniejsze wizje.
Ok No moze mi sie to zmieni, moze nie byłam gotowa na dziecko (coraz czesciej czuje, ze gotowa jestem od niedawna) i to stad te mysli.
Dlatego odnoszę to do mojej osoby, a nie so ogółu :)

Hahaha Emol ja bym padła moj maz jak cos mu mowie to cAsem kwituje to „papa”, wiec gdyby Kuba mo robił „papa” na „nie wolno”, to naprawde - PADLABYM!!! [emoji23]

Ola w Artur pięknie odmachuje, albo mówisz zrób papa to zrobi. Ale również jak mówisz ze nie wolno i tak paluszkiem robisz "nu nu nu" tyle że właśnie nie mówię ze to jest nu nu tylko ze nie wolno (aby rozumiał polskie słowa a nie jakieś dziwne zlepki liter) ale na razie myśli ze to papa i macha. Wygląda to tak ze ty go upominasz a on "żegnam i tak będę dalej to robił, mów co chcesz" :)

Chybra gratulacje dla Leona pierwszego zęba, ma czekamy na numer 5. U nas papa i przy bicie piątki. Brawo nie ogarnia jeszcze.
Ewella daj znać czy Iga zainteresowana, bo się zastanawiam czy już czas do zoo.

Misia ja uważam, że za wcześnie na zoo, ale znajomi namawiali i mąż tez chciał jechać więc jedziemy zobacze i dam znać ;)

U nas papa i piątkę przybija, brawo cieszy się jak bijemy ale sama nie bije.

reklama
Misia ja uważam, że za wcześnie na zoo, ale znajomi namawiali i mąż tez chciał jechać więc jedziemy zobacze i dam znać ;)

U nas papa i piątkę przybija, brawo cieszy się jak bijemy ale sama nie bije.

Do góry