reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Ewella lecimy 19. Też mam mnóstwo obiekcji ale później nie mamy szans wyjechać, tylko na wieś (tzn też super bo ja uwielbiam) dlatego tak wybralismy. U nas też czapkowy bunt. Tyle że głównie po myciu. Ma takie włosy, że muszę mu założyć albo wysuszyć suszarka.
Monti smaruje i jest. Dziś rano były blade to jadł ananasa i wróciły.
Kasia masz po prostu polskie dziecko. ;)

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Emol moja jak miała katar to na klinie spała, wtedy te gluty mniej ją dusiły.

Ola wydaje mi się że przy 20 stopniach to dzieci w tych czapkach bardziej sie jednak pocą...
Moja nie lubi mannej jakoś.

Ja krem z filtrem chyba jakoś od maja - czerwca uruchomię. Ale muszę zgłębić temat.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Monti mój tak chodzi po łóżeczku ze myślę że u nas by się nie sprawdziło.

tb739vvjtswbqtc4.png

h44eflw1j5n8g68m.png

Wizyta NFZ 26.04

Monti ale zależy jaka czapka :) taka cienka z daszkiem mysle ze jest ok. Albo lekka bawełniana. Ale taka z 1 warstwy ;) i taka luzna, a nie na maksa przylegająca.
No ale u nas dzis był wiatr dosc duży momentami, wiec yo tez inna bajka

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U nas mega mocno dziś wiało, ale i tak z K poszłam na 2 spacery, L jednak odpuściliśmy i z mężem był w domu. Dostał3 x czopa, wymiotował 3 x, ostatnio ok 12ej, z jedzeniem ledwo ledwo, mam nadzieję, że noc będzie lepsza niż poprzednia:( A no i okropnie mu się leje z buzi , no po prostu fontanna, nie mam dziś siły, a i oczywiście zębów nie widać i nie czuć.
A apap? No ten dla dzieci oczywiście dałam wczoraj wieczorem, a dziś już tylko Paracetamol w czopach.

A i w ogóle w międzyczasie byliśmy na obiedzie u ojca i u nas byli w odwiedziny jedni goście zaprosić na komunię ok 10:30, a ok15 inni zaprosić na wesele. Jeszcze3 prania puściłam, massssakra.

Wpadłam na moment cześć wszystkim obecnym :)
U nas dobrze, ja wracam do pracy za 2 tygodnie- jest tu jeszcze jakaś inna mama już pracująca lub zaraz wracająca?
Młody spoko, dalej nie śpi w nocy. Ruchowo rozwija się dobrze, rozumowo nieco gorzej jak czytam ostatnie wpisy ;) rośnie ładnie, zęby posiada, udało się za którymś razem ze gluten jednak je :D ale mleka za to nie więc ciągle ten nieszczęsny nutramigen. Dietę rozszerza się mu strasznie wolno bo brzuszek ma delikatny i co chwila źle reaguje na coś. Żłobek uwielbia, fajnie widzieć że go cieszy zabawa z innymi dziećmi i jak go zostawiam to ma mnie w nosie tylko chce od razu do tych dzieci :p naszą świnkę morską traktuje jak zabawkę więc jest nieco w zagrożeniu :p nie wiem co można jeszcze napisać :)

Czesc aim! [emoji3]

Kurcze wczoraj myslalam o Tobie, i mialam dzisiaj pisac pw [emoji16]. Gratulacje dla Synka i Ciebie. Rozumowo to i moja raczej sredniak, hehehe. Jej gadanie w wiekszosci to czysty przypadek. Kuma co to "nie" i "bam" (uderzyla sie i zapamietala to sobie).
Super z tym glutenem!
Od kiedy praktykujecie juz zlobek? Kurcze... Szybko z ta praca, ale rozumiem, potrzebe zdobywania doswiadczenia, potrzeby finansowej i kontaktu z ludzmi.
Powodzenia!

Dziewczyny pozniej sie odezwe, maz wyjechal w delegacje, wiec szkola na mojej glowie.

Jeszcze tylko zyczenia [emoji3]:
Spoznione najlepszosci na 9 miesiac dla Igi i Kubusia [emoji8] [emoji8] [emoji8]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czesc aim! [emoji3]

Kurcze wczoraj myslalam o Tobie, i mialam dzisiaj pisac pw [emoji16]. Gratulacje dla Synka i Ciebie. Rozumowo to i moja raczej sredniak, hehehe. Jej gadanie w wiekszosci to czysty przypadek. Kuma co to "nie" i "bam" (uderzyla sie i zapamietala to sobie).
Super z tym glutenem!
Od kiedy praktykujecie juz zlobek? Kurcze... Szybko z ta praca, ale rozumiem, potrzebe zdobywania doswiadczenia, potrzeby finansowej i kontaktu z ludzmi.
Powodzenia!

Dziewczyny pozniej sie odezwe, maz wyjechal w delegacje, wiec szkola na mojej glowie.

Jeszcze tylko zyczenia [emoji3]:
Spoznione najlepszosci na 9 miesiac dla Igi i Kubusia [emoji8] [emoji8] [emoji8]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
Mój zdecydowanie nie rozumie "nie" :p w ogóle nie wiem czy jakiekolwiek słowo rozumie bo nie wygląda na to :p
Żłobek to już od dawna bo poszedł na początku stycznia :) także teraz dla niego to norma i tylko zostanie na dłużej bo do tej pory chodził na 4-5 godzin.
To pisz PW jak co :D
U mnie to głównie potrzeba dogrania terminów wszystkiego żeby wszystko szło dobrym tokiem i zdecydowanie kontakt z ludźmi, bo jednak sama z D w domu to wariuje:p

Do góry