reklama
pumelova
Fanka BB :)
Monti skutek wychowania 'kartofle zostaw ale mięso zjedz[emoji23]'
Ja w szpitalu bałam się że jej krzywdę zrobie. Pewnie z drugim będzie inna bajka.
Kasia gratuluje ząbkow!
Co będziesz robiła jutro?)
Ewella to mój śpi jak zabity, nie przeszkadza mu jak Agatka się budzi ciekawe ile wytrzyma
Chybra może bunt dwulatka? moja dentystka ostatnio mówiła (ma 3 latka i rocznego synka) że skończył się chyba najgorszy okres w ich życiu. Ten co ma 3 latka był przeokropny. Ona mówi ' to było tak zw miałam wrażenie że gorzej już być nie.moze' a ja na to a to nie był taki czas po porodzie?[emoji23][emoji23]
Mumusia cudownie że to nie ropien! Bardzo się ciesze. Jak idzie wam butelka?
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja w szpitalu bałam się że jej krzywdę zrobie. Pewnie z drugim będzie inna bajka.
Kasia gratuluje ząbkow!
Co będziesz robiła jutro?)
Ewella to mój śpi jak zabity, nie przeszkadza mu jak Agatka się budzi ciekawe ile wytrzyma
Chybra może bunt dwulatka? moja dentystka ostatnio mówiła (ma 3 latka i rocznego synka) że skończył się chyba najgorszy okres w ich życiu. Ten co ma 3 latka był przeokropny. Ona mówi ' to było tak zw miałam wrażenie że gorzej już być nie.moze' a ja na to a to nie był taki czas po porodzie?[emoji23][emoji23]
Mumusia cudownie że to nie ropien! Bardzo się ciesze. Jak idzie wam butelka?
Ola moja ma dwie drzemki, pierwsza ok 10.30 tak na max półtorej godziny, a druga to max pół godziny na spacerze. Już o 18 widzę, że jest padnięta i chce jej się spać, ale jak ją położę to zaczyna sobie gadać i ze spania nici. Przynajmniej po kąpieli bardzo szybko zasypia
Chybra przejdzie Mu już masz łatwiej niż większość z nas. Bo już masz dwójkę, a ja dopiero pierwsze. Czasami żałuję że tak późno zaszłam w ciążę. No może nie późno, bo teraz większość dziewczyn przed 30-stką ma pierwsze dziecko.
Misia zdrówka
Chybra przejdzie Mu już masz łatwiej niż większość z nas. Bo już masz dwójkę, a ja dopiero pierwsze. Czasami żałuję że tak późno zaszłam w ciążę. No może nie późno, bo teraz większość dziewczyn przed 30-stką ma pierwsze dziecko.
Misia zdrówka
Mumusia_Muminka
Pumelova - niestety butla odstawiona. Całkiem się na nią zablokował, dlatego płyny daje łyżeczką lub z takiego specjalnego kubka REFLO.
Kasia 831 - zacznijmy od tego, że tacy co biją bo chcą się wyżyć nie powinni mieć dzieci....
Czy jest jeszcze ktoś bezzebny? Czy tylko my zostaliśmy na placu boju ?
Kasia 831 - zacznijmy od tego, że tacy co biją bo chcą się wyżyć nie powinni mieć dzieci....
Czy jest jeszcze ktoś bezzebny? Czy tylko my zostaliśmy na placu boju ?
Chybra
Oj dziewczyny mówię Wam to jest taka jazda, ze żyć się odechciewa i na prawdę połóg, poród wcale nie wydają się takie straszne( oczywiście nie mówię o pierwszych paru miesiącach z życia K, bo to nie mieści się w żadnej skali) i każdy kolejny dzień sprawia, że nienawidzę i kocham Go coraz bardziej. Aj no, takie chwilowe załamanie miałam, ale już wygadałam się Mężowi, napiliśmy się piwka, dzieci śpią i my się kładziemy.
My też bezzębni.
Dobrej nocy :*
My też bezzębni.
Dobrej nocy :*
Beatka mojemu sie poprzestawiało i po kąpieli jets w łożku impreza [emoji23] stoi przy szczebelkach i upada na materac [emoji23] asekuruje sie przy tym [emoji23] troche mnie tylko niepokoi, ze na jedna stronę. Na druga nie chce. To samo z obrotem na brzuch. Jak go zmobilizuje to obróci sie przez prawy, ale sam z diebie zawsze przez lewy.
Misia biedna zdrówka!
Mamusia Muminka Kuba ma tr dwa dolne, a pozostałych nie widac. Po co mu te dolne wyszły 3 miesiace temu to ja nie wiem [emoji23]
Chybra - z facetami tak jest. Raz sie kocha raz nienawidzi [emoji23]
Ps. Mąż przeprosił. Co prawda wiele do zyczenia pozostawiają te przeprosiny. No i w zasadzie sam z siebie, ale po wczorajszej mojej odp, bo zapytał czy zamierzam jeszvze spac w naszej sypialni na co ja „ a ty zamierzasz mnie przeprosic?”, No ale przeprosił. Kupił kwiatki i przeprosił. Na ten swój słaby sposob
Ps 2. Czym smarujecie buzie dzieciom jak wysychają? Kuba sie ślini tak, z brodę ma cała czerwona, ze az ma skorupę.... skora mu schodzi, drapie broda o wszystko. Poki co na noc mu bardziej smaruje, bo w dzien wszystko ściera
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Misia biedna zdrówka!
Mamusia Muminka Kuba ma tr dwa dolne, a pozostałych nie widac. Po co mu te dolne wyszły 3 miesiace temu to ja nie wiem [emoji23]
Chybra - z facetami tak jest. Raz sie kocha raz nienawidzi [emoji23]
Ps. Mąż przeprosił. Co prawda wiele do zyczenia pozostawiają te przeprosiny. No i w zasadzie sam z siebie, ale po wczorajszej mojej odp, bo zapytał czy zamierzam jeszvze spac w naszej sypialni na co ja „ a ty zamierzasz mnie przeprosic?”, No ale przeprosił. Kupił kwiatki i przeprosił. Na ten swój słaby sposob
Ps 2. Czym smarujecie buzie dzieciom jak wysychają? Kuba sie ślini tak, z brodę ma cała czerwona, ze az ma skorupę.... skora mu schodzi, drapie broda o wszystko. Poki co na noc mu bardziej smaruje, bo w dzien wszystko ściera
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Aniek42
Maziajka najważniejsze że już ci lepiej.
U nas też waliło śniegiem jak po miśka jechałam.
Nie ma sprawy, po najbliższych świętach masz połowę naszych słodyczy.
Ale ci zazdroszczę tej dłuugiej drzemki, super że Jagoda się wyspała.
Ola ja się staram nie przesadzać z lekami, nawet sama biorę sporadycznie, ale nieraz muszę tym żelem zapodać, bo już bym w ogóle nie spała.
Ja smaruję suchą skórę maścią z wit.A
Pumelova no nie wyobrażam sobie ciebie grubszej. To tym bardziej szacun za tą dietę.
Jak ja bym chciała schudnąć, a nie wiem dlaczego jestem ciągle głodna.
Monti no właśnie wiem że tak jest napisane, a ja tylko na noc i to nie każdy dzień. Co 2-3 dni jak widzę że je dokucza.
Kasia gratulujemy ząbków. Oby już Emilka lepiej spała.
Oj żeby mnie tak chciał mąż na jeden dzień wyrzucić z domu...
Mamusia muminka bardzo dobrze się facet zachował. Mnie do szału doprowadza jak dzieciaki np.w sklepie gonią, wrzeszczą , ściągają z regałów a rodzice udają że nie widzą. Sama od mamy nie raz dostałam pasiorem i mój najstarszy syn zarobił klapsa i żyjemy i mamy się dobrze.
Dobrze że to nie ropień, albo coś gorszego.
Chybra może to faktycznie jakiś bunt?
Misia biedaku, zdrówka ci życzę.
Byliśmy dziś zaproszeni do takich znajomych męża, razem jakieś interesy biznesowe robią. Wiecie co? Ile ludzie mają kasy i w jakich luksusach opływają, to się w głowie nie mieści. Dużo już w życiu widziałam, ale nigdy nie byłam w tak luksusowym miejscu, szok
Moje dzieci się wyszalały i od 24.00 wszyscy śpią, łącznie z tatusiem. Maja mnie na cyca obudziła i rozmawia sobie już 15 min.ale widzę że zaraz odleci.
Dobranoc.
U nas też waliło śniegiem jak po miśka jechałam.
Nie ma sprawy, po najbliższych świętach masz połowę naszych słodyczy.
Ale ci zazdroszczę tej dłuugiej drzemki, super że Jagoda się wyspała.
Ola ja się staram nie przesadzać z lekami, nawet sama biorę sporadycznie, ale nieraz muszę tym żelem zapodać, bo już bym w ogóle nie spała.
Ja smaruję suchą skórę maścią z wit.A
Pumelova no nie wyobrażam sobie ciebie grubszej. To tym bardziej szacun za tą dietę.
Jak ja bym chciała schudnąć, a nie wiem dlaczego jestem ciągle głodna.
Monti no właśnie wiem że tak jest napisane, a ja tylko na noc i to nie każdy dzień. Co 2-3 dni jak widzę że je dokucza.
Kasia gratulujemy ząbków. Oby już Emilka lepiej spała.
Oj żeby mnie tak chciał mąż na jeden dzień wyrzucić z domu...
Mamusia muminka bardzo dobrze się facet zachował. Mnie do szału doprowadza jak dzieciaki np.w sklepie gonią, wrzeszczą , ściągają z regałów a rodzice udają że nie widzą. Sama od mamy nie raz dostałam pasiorem i mój najstarszy syn zarobił klapsa i żyjemy i mamy się dobrze.
Dobrze że to nie ropień, albo coś gorszego.
Chybra może to faktycznie jakiś bunt?
Misia biedaku, zdrówka ci życzę.
Byliśmy dziś zaproszeni do takich znajomych męża, razem jakieś interesy biznesowe robią. Wiecie co? Ile ludzie mają kasy i w jakich luksusach opływają, to się w głowie nie mieści. Dużo już w życiu widziałam, ale nigdy nie byłam w tak luksusowym miejscu, szok
Moje dzieci się wyszalały i od 24.00 wszyscy śpią, łącznie z tatusiem. Maja mnie na cyca obudziła i rozmawia sobie już 15 min.ale widzę że zaraz odleci.
Dobranoc.
pumelova
Mumusia my też bezzebne[emoji106]
Ola ja bym to posmarowała alantanem albo linomagiem na noc
Aniek ja też jestem ciągle głodna, jem bez przerwy. Posiłki co3h a pomiędzy wafle ryżowe. Zjadam 3 opakowania wafli dziennie[emoji23][emoji23][emoji23]
Ola ja bym to posmarowała alantanem albo linomagiem na noc
Aniek ja też jestem ciągle głodna, jem bez przerwy. Posiłki co3h a pomiędzy wafle ryżowe. Zjadam 3 opakowania wafli dziennie[emoji23][emoji23][emoji23]
reklama