Ola W gratuluje udanej nocy
Mąż dalej zawziety?
Joanna wspolczuje. A w nocy jak spi?
Napolka fajnie że się rozkreca z czworakowaniem
Hahaha środa popielcowa a ja w mojej diecie mam szynkę wieprzowa schab wieprzowy indyka marchewke bułki i wafle [emoji23] na pewno nie zjem miesa[emoji23][emoji23]
Madzik to daje nadzieję tym którzy wstają w nocy co 2h że kiedyś się wyspia przy innym dziecku [emoji23]
Poranna burza taaak wiem że jest ogrom rzeczy do zjedzenia, niestety muszę czekać aż będzie bezpiecznie. Jak podaje coś jej to ja nie mogę nic nowego. A najpierw chce jej trochę rozszerzyć dietę bo już ma 7,5 miesiąca :/ ale się tak mega boję coś dac nowego że masakra. Jest mnóstwo rzeczy z oleju kokosowego (Mam na myśli głównie slodycze
) nic tylko czekać aż będę mogła czegoś sprobowac. A ż wegańskich rzeczy to hummus zdążyłam spróbować- przepyszny.
Kasia jak on jest zły co zdarza się rzadko to widzę i zawsze wiem czemu- bo go wkurze [emoji23] nikt go nie potrafi tak zdenerwowac jak ja Ale zdaje sobie sprawę z tego kiedy przesadzam. Ale to po nim widać nie musi mowic. Generalnie jak się już sprzeczamy to on mnie rozsmiesza w momencie mojego największego wkurwu (ja jestem.choleryczka jak to Kaski[emoji23]) i wtedy po kłótni.
Nie mam tak żebym trzymała coś w sobie, zawsze od razu wale prosto z mostu, on powie co myśli i tyle.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom