Emol
Fanka BB :)
A jeżeli będzie tak samo? To będzie ciężej jak miałabym jeszcze psa lub hektar pola do zaorania.Hej,
Dzięki dziewczyny za życzenia zdrowia :*
Kasia fajny artykuł
Liluli gdzie zamawiasz czapki? We mnie rok temu dziadek wjechał i też się upierał że to nie on ale postraszylan to kamerami na ulicy i szybko przypomniał sobie
Aniek super wyglądzie
Emol możliwe że zobaczysz jak drugiego maluszka będziesz miała że to wcale nie jest takie łatwe aby kazde dziecko spalo cala noc czy ladnie jadlo wszystko itd. Oczywiscie zyze Ci aby drugi okruszek tez dal Ci sie wysypiac ale zapewniam Cie ze kazde moje dziecko wychowuje tak samo A każda jest inna. Np najstarsza to jest ranny ptaszek od zawsze. Może iść spać o 20 czy 22 A i tak wstanie o 6 A średnia to śpioch. Bodźce dostają te same (ilość bajek,zabawy) Jakby to było takie proste to wszystkie dzieci byłyby takie same
Katja czyli Ty przez ten wirus nie miałaś "problemu " z przepelnionymi piersiami??? Ja w piątek idę do giną to chyba o tabletki poproszę bo sama nie dam rady odstawić:/ za słaba jestem
My dalej chorujemy
Ja mam nastawienie jak do Artura. Od początku mówiłam ze moje dziecko będzie przesypiac noce. I przesypia. Sobie materializowalam myśl. I tak samo myślę w stosunku do tej ciąży i do tego dziecka.