reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Kilka dni mnie nie było i tyle się wydarzylo :) Nadrobilam czytanie ale już nie dam rady odpisać kazdej.
Emol wielkie gratulacje :)
Madzik super pomysł z tym tańcem. Będziesz miala chwile dla siebie.
U nas tez godziny wstawania pozmienialy się na wcześniejsze. Ciężko mi się przestawic bo ja to lubie sobie pospać. Strach pomyśleć co będzie po kolejnej zmianie czasu :D
Z waga u mnie tez nie najlepiej. Pozostalo mi jeszcze +8 kg po ciazy. W stare spodnie wchodzę ale widok nie jest zadowalający, mój brzuch z nich wypływa. Dlatego na wyjscia zakładam sukienki ciążowe :D Lato się zbliża więc może bardziej zmobilizuje się do ćwiczeń.
Dzisiaj byłyśmy w odwiedzinach u kuzynki która ma 2 miesieczna Hanie. Bardzo grzeczna dziewczynka, nic jej nie przeszkadza we snie, nawet płacz czy piski mojej Zosi. Najśmieszniej bylo jak leżała sobie na łóżku ze smoczkiem a moja Zosia na brzuszek, smoka jej wyjela i chciała sobie włożyć :D Komicznie to wyglądało :D Naprawde az szkoda ze ten czas tak szybko mija. Spokojnej nocki wszystkim zycze

reklama
A propos wagi

Załączniki

• FB_IMG_15169580176323611.jpg
    FB_IMG_15169580176323611.jpg
    204,5 KB · Wyświetleń: 121
Kasia [emoji23][emoji23] hahaha Linoone mysle że robi max 1 dziennie[emoji23][emoji23]

Judith nawet nie wiedziałam że jest żółty! Znajomi polecili mi zielony bo im w szpitalu dla wcześniaków kazali kupować.
Hahaha biedny Szczecin!

Emol albo bepanthen 30-50zl zalezy gdzie. Masakra. Ale bepanthenu jest 100g a tych pozostałych 30g więc jak się kupi w drogiej aptece to wyjdzie to samo.

Abed kiedyś minie [emoji23] biedny. Mój nawet nie mówi czy Agatka płacze jak mnie nie ma.

Mmag18 ja we wtorek widziałam bliźniaki przyjaciół, mają 2 miesiące i ważą po 3kg.. To dopiero okruszki! A Agatka przy nich taka wielka!

Bąbel już pół godziny nie śpi, super[emoji23]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Hejo. Jak tam tłusty czwartek. Ile zamierzacie jeść faworków i pączków? :) Artur dzisiaj się obudził o 5. Oj dawno tak nie było, ale zjadł butlę i obudził się o 6.30 i powiem wam ze się nie wyspalam. Artur mi dzikuje. Powiedzcie mi czy wasze dzieci zanim zaczęły czworakowac to robiły z ciała odwrócone V ? Że dotyka tylko stopami i dłońmi a wszystko w górze?

Emol taka jakby pompka? Kuba tak zrobił ze 3 razy.

Najlepszego dla Igi! I pozostałych dzieci. Ktore dzis kończą 7 miesięcy [emoji33][emoji33][emoji33] ja nie wiem jak gdzie kiedy i dlazeho ten czas tak ucieka... ale jest to co najmniej straszne.

Mamy dzisiaj fizjo przez tel było, ze bedzie to dotyczyło ćwiczeń na siadanie, skoro juz staje. Ale zobaczymy co powie. Mam nadzieje, ze cos sensownego, bo szkoda mi kasy troche ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Emol Szymek tak robi czasami ale jeszcze czworakuje.

Ja sie wczoraj ojadlam paczkow juz ale dzis tez zamierzam kilka zjesc [emoji6]

Pumelova 3kg dzieciaczek,kiedy to bylo [emoji16]

Szymek tez mi wstawal o 10 a teraz 7- 8 juz nie spi. I nocne pobudki do tego.

Pumelova ja w tamtym roku tradycyjne robilam,a w tym mi sie nie chcialo.

U mnie waga 2kg mniej niz przed ciaza [emoji16]

Zaraz sie zbieramy i jedziemy na paczki do rodzicow [emoji4]

hej,
korzystam z chwili kiedy Asia jeszcze śpi. U nas też się pozmieniało ze wstawaniem, spałyśmy do 8,30-9,30 a teraz o 7 pobudka i nie chce się skusić na więcej snu niestety. mi też ciężko się przestawić.
Niestety też jest ogromny płacz jak mnie nie widzi, nawet spokojnie nie mogę wyłączyć gazu jak się woda gotuje. tragedia, we wtorek jak się szykowałyśmy na spacer to poszłam do łazienki zęby umyć ale zostawiłam drzwi otwarte i do pokoju i do łazienki (łazienka jest naprzeciw pokoju) i cały czas mnie widziała. nic to nie pomogło płakała bardzo głośno i zaczęła się czołgać w moim kierunku bo to już doskonale wyćwiczyła. umie się ustawić w pozycji do czworakowania ale nie ogarnia jak ruszyć. tzn nóżkami się posuwa do przodu ale rączki w miejscu stoją i wtedy się kładzie na brzuch i czołga bardzo szybko do zabawek. zabawnie to wygląda.
Przed chwilą zjadłam śniadanie i za 3 godziny planuję zjeść 2 pączki które robi moja mama :) - przez ten tłusty czwartek nie oczekuję że w tym tygodniu cokolwiek schudnę :)
Postaram się częściej pisać (bardziej na bieżąco) bo czytam Was zawsze jak jesteśmy na spacerze, ale z tego telefonu nie mogę nic pisać bo ciągle się zawiesza :(
Ola W daj znaćjak po wizycie u fizjo. my jedziemy w sobotę

reklama
Pumelova, czasem nawet 2 jak mam szczęście :p

Emol, ja jem ile wlezie ;)

Ola, powodzenia u fizjo

My zaraz idziemy na basen, może spalimy te pączki ;)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry