Agatka mówi bardzo dużo różnych rzeczy ale nic świadomie nie powtarza. Gada sobie po swojemu
Nie poci się jakoś mocno ale ja jak byłam mała to byłam mega spocona ciągle, mama mi mówiła że miałam zawsze mokra glowe. Ale ja byłam gruba
A w ogóle obejrzałam sobie siatki centylowe wg who i jesteśmy na 15 centylu (dokładnie na 13) a nie na 3 jak wg mojej apki więc się nie przejmuje
ale karmię całą dobę co 2h więc jak nie przybierze to mi chyba cycki odpadna.
Co do buziaczkow to Agatka też tak robi że otwarta buzię przykłada do nas- ja myślałam że ona tak robi jak jest głodna [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] nie pomyślałam że to caluski, a przecież ciągle ja całuje ciągle ciągle ciągle więc może też chce [emoji7]
Ja jeszcze nie gotuje bo jesteśmy w czarnej dupie z rozszerzeniem, wczoraj znów dalam dynię bo to już zna. I jest promocja na słoiczki z Humany w rossmanie 2+1
Laseczki które podają 600jm vit D. Jaki stosujecie preparat?
Ewella widziałam fotke o essu jaka dzaga, ja tak dobrze nie wygladalam nawet przed ciążą [emoji41]
Linoone przekonalam mojego męża że zwijamy wszystkie dywany (mamy je ze względu na psa) na czas nauki raczkowania [emoji4] bo podłogę to bez problemu ogarnę codziennie rano (100m2[emoji52]) ale dywanów nie ma szans wyodkurzac dokładnie z tych klakow.
Pytałam mojej pediatry czy dawać 600 bo na forum tak mówią ([emoji23][emoji23][emoji23]) powiedziała że mogę dawać 600 bo jest zima.
Beatka ja jestem i pediatry co miesiąc bo chce kontrolować wagę
Monti fajny pomysł z pojemniczkami.
Napolka teraz już cwiczymy.mimo.spadkow, ale jak tylko zaczęła mieć katar to nie cwiczylismy żeby organizm się skupił na zdrowieniu a nie obciążać bo ćwiczeniami.
Zdrowka!
Misia gratuluje zabkow
Aniek gratuluje zabka[emoji7] jaka masz Wit D?
Udanego fryzjera! Oj musimy się wkoncu umówić [emoji23]
Ola może chce wyszeptac Ci coś do.uszka[emoji23] moja też tak robi [emoji16]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom