Emol jaka waga
masz co nosić, dziewczyno [emoji23]
Przyszedł i czas na mnie: pokłóciłam sie z mężem o teściowa. Z nia nie, bo z nia nie rozmawiałam. W skrócie: maz poprosił (nie mamy samochodu) tatę, zeby pojechał z nim do ikei po krzesełko do karmienia. Teściowa od razu ktore. Mowi, ze to najtańsze. Dwa dni pozniej tel, ze ona widziała w smyku takie lepsze i ze jak kwestia kasy, to obi sie dołożą. Maz, ze nie, ze chcemy to z ikei. Wczoraj ta znowu dziwni, ze kiepskie tk krzesełko i ze jest inne w ikei fajniejsze itd. Wiec maz jej mowi, ze „jedzie zobaczyc” to ktore wybraliśmy. I od tego sie zaczęło. Bo miał jechac KUPIC, a nie ZOBACZYC. No i dzis juz sie w ogole posypało, bo sie obraził, jak powiedziałam, z oboje dobrze wiemy, ze ona jedzie tam, zeby WIEDZIEC, bo sama nic sobie nie kupi, No i od słowa do słowa stanął rycersko w obronie matki, ze „a moze ja chce jej rad”. I uznał, ze ona sie nie wtrąca. Na co powirdzialam, ze w kwestii krzesełka sie wtrąca. I ja naprawde duzo o nim czytałam, słyszałam od znajomych i to ja do jednej cholery bede ho w tym krzesełku karmić. Wiec to JA mam prawo wybrac dla SWOJEGO dziecka krzesełko.
Pomijam juz, ze non stop dopytuje o zlobek, a jak mowimy ze obok nas, to id razu a gdzie tam jesy itd. Wszystki, k** wszystlo musi wiedziec i SPRAWDZIĆ w internecie, bo przeciez co z tego ze my wybraliśmy, No nam polecają, ONA poczyta. Nie wiem, nie spełniła sie jako babcia u dzieci swojej corki i nie moze błysnąć, bo tamta śpi na kasie, to u nas probuje.
Moja mama dostała inf, ze dziekco idzie do zlobka (nie była zachwycona, ale no nie jej sprawa) dowiedziała sieC ze tu w okolicy i tyle. Nie pyta.
Na Boga ni przeciez i tak sie dowiedzą.... serio musi wiedziec to JUZ na etapie WYBORU? ;/
Jestem tak wściekła, ze nie macie pojecia.
Jeszcze maz ma urlop od 3 dni i odkąd jest w domu cały plan dnia jaki mamy z Kuba poszedł....
nagle Kuba nie umie sam zasypiać rano, zamiast spac godzine to śpi pol. No dramat. Jestem wykończona i wściekł.
Szczerze zazdroszczę wszystkim, ktore maja teściowe daleko. A najlepiej za graniva
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom