Aniek pytałam to to olal :/ ale Artur z rana już w złym humorze :/ brzuch boli, od 2 dni robi wodę podbarwiona a nie kupę. Bąków mało idzie. Dałam espumisan to po 15 min walki zasnął. I nie chce mi jeść, cycka wypluwa (tak miewał czasami) dałam mm to zjadł z 75 ml. A mierz Ułan temperature to pokazuje 36.6 (nie jest rozpalony ale ani razu nie pokazuje mi wyższej i może jest zepsuty" nacieszyć się synem!
Pumelova mój to po każdym posiłku puszcza pawia a nie ulewa. Wszystko co chwilę mokre i śmierdzi skislym mlekiem.
Artur zasnął po pozycji brzuszek do brzuszka więc boję się go odłożyć aby znowu nie płakał z bólu. A przez ponad 3 miesiące było super. Życzę miłej zabawy, zrobilabyk sernik, ale od wczoraj dieta
Maziajka wiem, ja zawsze taka chomikowa byłam. Więc lepiej to przeżyłam niż mąż, on go zawsze z rana karmili i wyciągał z klatki bo ja od kiedy Artur aż tak czasu na chomika nie miałam. Kuba dzisiaj mówił o szczurze, ale powiedziałam ze nie chce.
Mamusia muminka też mam tak ze w stresie ręce do buzi. Taki odruch bezwarunkowy. A jakie przez większość życia miałam brzydkie paznokcie... teraz nieco lepiej ale od razu ślicznie nie będą wyglądać, nadal zmagań się z rozdwajaniem, cienkie, miękkie są. Więc długich nie umiem zapuscic. Muszę przedłużać na jakieś imprezy. A żeby też aparat przestałam nosić w styczniu ale widzę że znowu muszę zacząć taki wkładamy bo mi się schodzą :/
Ja na kartkach pisze wszystko, listy zakupów, zapisy w przychodni, spotkania towarzyskie, wyjazdy różnych członków rodziny, kupy nawet kiedyś zapisywalam jak były nieregularne. Teraz są 2 na dzień więc nie zapisuję.
Judith sprawdzają tylko jak rodzice mają inne Rh. Normalnie nie sprawdzają.