Pumelova jak po delegacji męża? Agatka tęskniła?
Maja narazie niema ciemieniuchy, dość mocno wyczesuję główkę po kąpieli.
Emol zastanawiałam się nad zgłoszeniem tego zaniedbania, ale chyba nie mam siły. Najważniejsze że mój organizm się obronił.
Piękna waga Arturka, kawał kawalera.
Emol nie wiem jak to jest z tym ubezpieczeniem, ale właśnie mnie też się umowa skończyła z dniem porodu. I mimo że macierzyński pobieram z ZUS to ubezpieczenie działało 30dni od porodu, teraz mąż musiał mnie zgłosić do ubezpieczenia u siebie.
Karuzela przy wyciąganiu szwu USG robił mi lekarz tam w klinice gdzie rodziłam, ten który robił cc, na kontroli mój gin i ostatnie wczoraj znów ten w klinice.
Zastanawiam się nad tymi tabsami anty, ty też masz inne niż dziewczyny, a podobno przy karmieniu można tylko cerazety i azalia?? Nie wiem , chyba się wstrzymam z kupnem moich.
Abed no zleciało te 7 tygodni, ale ja już też podziękuję i nie chcę wracać, szczególnie że w ostatnim tygodniu znów bóli porodowych doświadczałam.
No dałam małej po szczepieniu ten pedicetamol mimo że nie miała gorączki.
Chybra a w jakim miejscu malutki ma tą brodawkę? Może to lepiej że w uśpieniu usuwają? Rośnie Leonek jak na drożdżach, super!
Ola W trzymam kciuki za nowe mleczko.
Skoro pani doktor nic na kupki nie mówiła, to pewnie są w normie? Tata śpiewa dziwne piosenki?
dobre!
Maja tylko jak wymiotuje to taka fontanna z buzi i noska, vlewa tylko buzią.
Integral brawo! Jestem z Ciebie dumna! ❤
Nawet jak bym chciała tenteges to nie mogę, mój mąż jest załamany obrotem sprawy
Pola powinno być po połogu, a mój trwa kolejne 6 tygodni
Kasia gratuluję nowego mieszkanka. Daleko masz do centrum/do sklepu?. Daj znać jakie to kropelki i jak działają?
Ja przy karmieniu jedną ręką trzymam małą, a drugą telefon
My dziś się cały dzień cycujemy, dosłownie. albo to jakiś skok, albo coś tam mam mało pokarmu? Znów mam całe brodawki "obgryzione" i chyba moje leki Majce nie pasują? Widać że brzuszek jej dokucza i strasznie śmierdzące kupki robi.
Ja dziś zdecydowanie mniej krwawię i boli też mniej, tak jak przy @
Cdn.