Tymuniek ciekawe co ci powie ordynator na wizycie?
Ola W jak mój B miał nadwagę to chrapał i na niego cmokałam, a teraz jak zeszczuplał, chrapie tylko jak coś wypije.
Paninka też jestem teraz beksa.
Tak się zstanawiałam nad tą luteiną, bo mam w szufladzie, a nie brałam. Może wezmę chociaż ze dwa tygodnie? Jak myślisz?
Patuszka dokładnie, razem zawinięte w foli aluminiowej
Szybkiego i sprawnego zakończenia remontu. A z teściami to się najlepiej na zdjęciu wychodzi. Kciuki za wizytę.
Śliczne zdjęcie.
No to mamy podobne szyjki, tylko mi nie kazał gin żadnych tabletek brać. Do kiedy bierzesz te duphaston?
Pumelova co to za sukieneczki wszystkie sobie kupujecie? Pochwal się. Pięknych zdjęć Ci życzę. Agatka rośnie jak na drożdżach, super. Do terminu jeszcze trochę Ci zostało, to może się uda sn?
Tylko czy ja zdążę do Ligoty w razie czego? Zależy o jakiej porze mnie weźmie .
Aha mnie również dopadają przemyślenia dotyczące nie wyspania w najbliższym roku
Misia też miałam być Tomaszem, nawet tata tak do mnie żartobliwie mówił jak z nim majsterkowałam. Współczuję urypanego paznokcia, masz moje kolorki zrobione.
Lilith pewnie już po masażu? Jak poszło?
Na ostatniej wizycie miesiąc temu miałam ponad 5cm., a dziś prawie 2cm. Ale podobno moja szyjka się bardzo mocno i szybko przygotowuje do porodu (co kolwiek by to nie oznaczało) mam dokładnie 33+4.
Abed podzielam Twój ból z przepychaniem w brzucholku. Ładna waga, gratuluję.
Ewella gratuluję wagi i wizyty.
Ika to znaczy że nasze Majki nie lubią kina???
Saba oooo widzę, że też masz dorosłe dzieci. Poprzednio też przed porodem miałam EMEMA, chyba jest ok.
Aga_km hahaha skąd ja to znam naw mieli montować kuchnię w przyszłym tygodniu, ale pan jedzie na wczasy i wraca 26czerwca. Po prostu ekstra!!
Tea fajna waga i symetryczna dzidzia, to dobrze.
Kasia jejku to jaki był powód tej bezsenności?
Karuzela jak się miała zarazić, to już się zaraziła, a Ty jak już miałaś to jesteś bezpieczna, a jak nie, to lipa. Ja miałam i ospę i półpasiec. Gratuluję wizyty.
Emol kciuki za wizytę.
Mamusia Muminka , to może wyprasuj ten rożek jak się boisz wyprać? Z kocykiem chyba nic się nie stanie. Nie zła akcja z telefonem.
Maziajka prawie 2 cm. a ostatnio miała 5cm.
Burza u mnie była ok. 21.00 ale tak z pół godzinki i nie najgorsza.
Liluli to może ja też sobie tą luteinę wezmę? Ile ty bierzesz?
Judith kciuki za wizytę.