reklama
Witaj Saba! [emoji4]
Tymuniek, no co za babsko Ci się trafilo [emoji52][emoji51] trzeba by na nią się poskarzyc to może się ogarnie. ..
Ola, mój też chrapie bo ma krzywą przegrodę i jak się obudze i nie moge zasnac to sie przenosze do salonu [emoji3] albo go kopię po łydkach [emoji48]
Patuszka - wow super fotka [emoji7][emoji7][emoji7]
Dzieki dziewczyny za podpowiedzi - chyba Szymon i Leon pozostanie jak na razie. Ale nadal nie wiem które wybrac kurdeeee...
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
Tymuniek, no co za babsko Ci się trafilo [emoji52][emoji51] trzeba by na nią się poskarzyc to może się ogarnie. ..
Ola, mój też chrapie bo ma krzywą przegrodę i jak się obudze i nie moge zasnac to sie przenosze do salonu [emoji3] albo go kopię po łydkach [emoji48]
Patuszka - wow super fotka [emoji7][emoji7][emoji7]
Dzieki dziewczyny za podpowiedzi - chyba Szymon i Leon pozostanie jak na razie. Ale nadal nie wiem które wybrac kurdeeee...
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje udanych wizyt!!
Aniek jak sie skrocila szyjka ile ma???
Mamusia ja tez chodze na nfz i mialam normalnie pobrane w gabinecie nic nie placilam.Wyniki po tygodniu wiec jest refundowane.
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Aniek jak sie skrocila szyjka ile ma???
Mamusia ja tez chodze na nfz i mialam normalnie pobrane w gabinecie nic nie placilam.Wyniki po tygodniu wiec jest refundowane.
Ika89
Fanka BB :)
Tea, gratulacje! Drobniutka, ale najważniejsze,że wszystko ok.
Kasia_831 to musiało być straszne! Cieżko mi sobie wyobrazić jak można tyle nie spać.
Misia, jak zwykle śliczne ja w czwartek robie, to znaczy robią mi dłonie i stopy i to też już chyba ostatnie będą
Pumelova, pochwal się koniecznie efektami
Linoone, na Twoje fotki też czekamy!
Aniek, mam nadzieję że wytrzymacie trochę dłużej
Ewela, Karuzela, abed dla Was też gratulacje :*
Mamusia_Muminka ja mam zamiar prać zgodnie z metką ale jeszcze się nie zabrałam za to Uwielbiam słuchać o takich ciążowych nieogarnięciach zwłaszcza, że samej często mi się zdarza coś odwalić gbs robię prywatnie, ale całą ciążę tak prowadzę
Paninka, organizm daję Ci znać żebyś zwolniła trochę
Lilith, jeszcze jest szansa. Spróbuj siłą woli szyjkę skrócić
Mąż zlecił mi dziś małe zakupy budowlane. Dostałam jeden gratis, ale nie wyprowadzałam ich z błędu Pan mi wszystko pieknie zapakował, tylko nie wierzył, że dam radę tak jechać. Bo te stelaże mają po 4m a ja jeżdżę małym autkiem ale dojechałam
Kasia_831 to musiało być straszne! Cieżko mi sobie wyobrazić jak można tyle nie spać.
Misia, jak zwykle śliczne ja w czwartek robie, to znaczy robią mi dłonie i stopy i to też już chyba ostatnie będą
Pumelova, pochwal się koniecznie efektami
Linoone, na Twoje fotki też czekamy!
Aniek, mam nadzieję że wytrzymacie trochę dłużej
Ewela, Karuzela, abed dla Was też gratulacje :*
Mamusia_Muminka ja mam zamiar prać zgodnie z metką ale jeszcze się nie zabrałam za to Uwielbiam słuchać o takich ciążowych nieogarnięciach zwłaszcza, że samej często mi się zdarza coś odwalić gbs robię prywatnie, ale całą ciążę tak prowadzę
Paninka, organizm daję Ci znać żebyś zwolniła trochę
Lilith, jeszcze jest szansa. Spróbuj siłą woli szyjkę skrócić
Mąż zlecił mi dziś małe zakupy budowlane. Dostałam jeden gratis, ale nie wyprowadzałam ich z błędu Pan mi wszystko pieknie zapakował, tylko nie wierzył, że dam radę tak jechać. Bo te stelaże mają po 4m a ja jeżdżę małym autkiem ale dojechałam
Patuszka89
Jestem po wizycie... Z Małą wszystko ok, jest 34+6, waga 2500g, także rośnie moje Maleństwo[emoji4] Szyjka jest skrócona, ma niecałe 2 cm i jest rozwarcie na 2,5cm... Jedno co dobre to że szyjka jeszcze nie jest całkiem zgładzona... Gin powiedział, że na tym etapie nie powinno być jeszcze rozwarcia, a już tym bardziej tak dużego. Dostałam zwiększoną ilość duphaston ( z 2 do 3 razy dziennie), do tego nospa lub buscopan 3 razy dziennie i dużo odpoczynku. Nie mogę nic nosić i dźwigać, długie i intensywne spacery też odpadają... Za dużo tego wszystkiego, zwłaszcza że remont w pełni... Jestem teraz zdana na bliskich dookola, bo inaczej mogę zaraz urodzić... Kolejną wizytę mam za 2 tygodnie, gdyby coś się wcześniej działo to mam dzwonić. Dziś pobrał wymaz, jutro odbieram wynik. Jedno co pewne, to że do terminu 12 lipca nie wytrzymam, doktorek obstawia 25-30 czerwca... Wyniki bez zmian, dalej hemoglobina 10,00, hematokryt 28,00. Najważniejsze, żeby dzidzia się zdrowa urodziła[emoji123][emoji123] Jest ułożona główką do dołu, nareszcie...
Potwierdzam tezę o wypiciu wody przed pobraniem krwi, dziś rano była dziewczynka na pobieralni, nic nie chciało lecieć. Pielęgniarki powiedziały, że można nawet 2 szklanki wody wypić przed pobraniem, żeby żyły "pobudzić".
Pumelova, powodzenia na sesji! Jestem pewna, że zdjęcia będą boskie! Pochwal się później[emoji4]
Tymuniek, dzięki za info, z ciekawości sprawdzę co jeszcze mogłabym chcieć dla Małej[emoji16]
Mamusia Muminka, za GSB zapłaciłam dziś 20zl, chodzę prywatnie więc płacę za wszystko. Wynik jest już po 2 godzinach, ale nie chciało mi się jechać po niego, jutro to załatwię.
Rożek i kocyk wyprałam w 30 stopniach i wyprasowałam maksymalną zalecaną temperaturą żelazka. Zresztą ja z tych piorących wszystko[emoji16]
Lilith, przy badaniu lekarz bez problemu wsunął palce, nie było to przyjemne... Gdyby się dało to bym się z Tobą na szyjki zamieniła[emoji6]
Miłego wieczoru Kobietki [emoji8]
Potwierdzam tezę o wypiciu wody przed pobraniem krwi, dziś rano była dziewczynka na pobieralni, nic nie chciało lecieć. Pielęgniarki powiedziały, że można nawet 2 szklanki wody wypić przed pobraniem, żeby żyły "pobudzić".
Pumelova, powodzenia na sesji! Jestem pewna, że zdjęcia będą boskie! Pochwal się później[emoji4]
Tymuniek, dzięki za info, z ciekawości sprawdzę co jeszcze mogłabym chcieć dla Małej[emoji16]
Mamusia Muminka, za GSB zapłaciłam dziś 20zl, chodzę prywatnie więc płacę za wszystko. Wynik jest już po 2 godzinach, ale nie chciało mi się jechać po niego, jutro to załatwię.
Rożek i kocyk wyprałam w 30 stopniach i wyprasowałam maksymalną zalecaną temperaturą żelazka. Zresztą ja z tych piorących wszystko[emoji16]
Lilith, przy badaniu lekarz bez problemu wsunął palce, nie było to przyjemne... Gdyby się dało to bym się z Tobą na szyjki zamieniła[emoji6]
Miłego wieczoru Kobietki [emoji8]
pumelova
Emol powodzenia na jutrzejszej wizycie:-)
Ja skończyłam metalurgie na polibudzie
Aniek pewnie lekarz zaleca odpoczynek? To chyba zostaje Ci klinika na Ligocie? Oni mają najwyższą referencyjnosc.
Ewella super waga!!! Cieszę się że wszystko dobrze ) za 2 tyg znów wizytujemy razem
Jak będę miała fotki to podeślę
Abed super wieści:-)
Linoone ciekawe ile ja będę czekać to po znajomości więc pewnie dlugo..
Mumusia mój szpital wymaga i mój gin mi pobrał wymaz na wizycie i doliczyl sobie do wizyty :///
Lilith oby ruszyło samo! Liście malin coś nie pomagaja)
Saba17 gratki wizyty
Kylesa ja wolę Leona niż Szymona - nie znam fajnych szymonow a mój dobry kumpel ma ksywe Leon i tak do niego mówimy i jest super
Patuszka to musisz trochę poleżeć chyba, nie? Żeby nie urodzić waga super!
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja skończyłam metalurgie na polibudzie
Aniek pewnie lekarz zaleca odpoczynek? To chyba zostaje Ci klinika na Ligocie? Oni mają najwyższą referencyjnosc.
Ewella super waga!!! Cieszę się że wszystko dobrze ) za 2 tyg znów wizytujemy razem
Jak będę miała fotki to podeślę
Abed super wieści:-)
Linoone ciekawe ile ja będę czekać to po znajomości więc pewnie dlugo..
Mumusia mój szpital wymaga i mój gin mi pobrał wymaz na wizycie i doliczyl sobie do wizyty :///
Lilith oby ruszyło samo! Liście malin coś nie pomagaja)
Saba17 gratki wizyty
Kylesa ja wolę Leona niż Szymona - nie znam fajnych szymonow a mój dobry kumpel ma ksywe Leon i tak do niego mówimy i jest super
Patuszka to musisz trochę poleżeć chyba, nie? Żeby nie urodzić waga super!
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Mamusia Muminka - ja nie piorę. Tzn jeden kocyk wyprałam, pozostałych nie. Rożka tez nie. Uwazam, ze bez przesady. Dziecko tez nie moze byc chowane w super sterylnych warunkach, bo potem sa z tego same problemy. A o tyle o ile znacane z lidla ubranka nie sa fajne, wiec je wyprałam, to rożek, ktory dostałam z cannopolu jest zapakowany, a do tego nie dotyka bezpośrednio skory dziecka
Zreszta nie wszystkie nowe ciuszki prałam te dla starszego na pewno nie beda prane przed założeniem
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Zreszta nie wszystkie nowe ciuszki prałam te dla starszego na pewno nie beda prane przed założeniem
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ola W wg mnie wszystko nowe powinno sie wybrac jednak to bylo w fabryce Bog wie gdzi i ile lezalo...sama sobie wszystko piore a co dopiero dla dzieciaka.To juz nie chodzi o bakterie a wlasnie o to ze nie wiemy gdzie to bylo..i ile tam lezalo, kto tego dotykal itp
Patuszka o kurczaki to musisz teraz na prawde odpuscic bo to juz nie przelewki .
Tymuniek ja wypralam normalnie na 40° potem wyprasowalam jesli chodzi o rozek.Kocykow nie prasowalam.Jedynie bambusowy.
Aniek Ewella jak tam burza u Was? Bo widze ze z waszych stron do mnie idzie
Patuszka o kurczaki to musisz teraz na prawde odpuscic bo to juz nie przelewki .
Tymuniek ja wypralam normalnie na 40° potem wyprasowalam jesli chodzi o rozek.Kocykow nie prasowalam.Jedynie bambusowy.
Aniek Ewella jak tam burza u Was? Bo widze ze z waszych stron do mnie idzie
Ostatnia edycja:
reklama
Tymuniek
Co do prania dziewczyny wyprałam rożek kocyk poszewki do łóżeczka kołderki nie prałam i podusi planuje zakup klina pod materac
Patuszka jak będziesz rodzić???? Bo jak hematokryt za niski i hemoglobina to np. Przy cc dosyć nie ciekawie...
Jutro moja wyciskarka idzie w ruch i będę robić soki z buraka jabluszka i do lodówki zobaczymy czy zmienią mi się wyniki jak będę pić codziennie...
Patuszka jak będziesz rodzić???? Bo jak hematokryt za niski i hemoglobina to np. Przy cc dosyć nie ciekawie...
Jutro moja wyciskarka idzie w ruch i będę robić soki z buraka jabluszka i do lodówki zobaczymy czy zmienią mi się wyniki jak będę pić codziennie...