reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Linoone mój ciągle na siłce lub basenie, 5x w tygodniu. Teraz wymyśliłam żeby miał kilka różnych posiłków bo tak to zawsze jadł 4 takie same w ciągu dnia. Do tego śniadanie i kolacja w domu.
Pumelova to mogę mieć problem bo śpię na poduszce ortopedycznej i ona jest niska. Właśnie mój mąż planuje kupić rower i jeździć do pracy ma 13 km. To by mu trochę silki odpadło bo tak to jedzie prosto z pracy i późno wraca.
Inka no to super 10% to można już coś kupić :) szkoda żeber ale kasa się przyda.
Ewella gratuluję duża dziewczyna.
Bułkaasia jakże się cieszę. Już niedługo zostało więc musi byc dobrze :)

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Bulkaaasia, ewella gratuluję!!

Kasia, wypelniasz i zanosisz położnej, ona to wysyła.
Macie jakieś benefity? Warto o healty starty się zgłosić a to juz od 10 tc. Pierw Ty potem dzidzia dostajecie bony na mleko owoce etc.
Późno coś to wypelniasz.
Patrzylas na gumtree albo po gazetach? Co Ty, jak możesz to prywatnie bo to dużo taniej jednak. Czesto sa ogłoszenia na sklepach. Zerkalas??

To ja,
Mam zgodę na SN ale biorąc pod uwagę przeszłe porody mogę mieć znowu komplikacje. Wszystko zależy od kilku czynników. Lekarka byłaby ze mną, odbierała juz poród SN po 2 cc. Ale zero pomocy, nie moga ingerowac i podać czegoś na polepszenie skurczów. Tym bardziej wywoływać bo mnie rozerwie.. Wiec jak chyba do 40 tc nie urodze to i tak cc bo nie mogę rodzic SN dużego dziecka..

Za 3 tyg omówienie cc. Czyli na którą co i jak, bo tu się umawiamy indywidualnie, by dkstosowac się do szkół dzieci i obym wyszła na następną dobę..

Ciągle mam czas na zastanawianie się..

Scan Oki.. Choć lekarka nie zdarzyła i techniczka szyi nie sprawdziła, jutro się dowiem co i jak.

Mała ekstra. Waży 1360gr :)

DSC_0619.JPG

Załączniki

• DSC_0619.JPG
    DSC_0619.JPG
    816,6 KB · Wyświetleń: 399
Bulkaaasia, ewella gratuluję!!

Kasia, wypelniasz i zanosisz położnej, ona to wysyła.
Macie jakieś benefity? Warto o healty starty się zgłosić a to juz od 10 tc. Pierw Ty potem dzidzia dostajecie bony na mleko owoce etc.
Późno coś to wypelniasz.
Patrzylas na gumtree albo po gazetach? Co Ty, jak możesz to prywatnie bo to dużo taniej jednak. Czesto sa ogłoszenia na sklepach. Zerkalas??

To ja,
Mam zgodę na SN ale biorąc pod uwagę przeszłe porody mogę mieć znowu komplikacje. Wszystko zależy od kilku czynników. Lekarka byłaby ze mną, odbierała juz poród SN po 2 cc. Ale zero pomocy, nie moga ingerowac i podać czegoś na polepszenie skurczów. Tym bardziej wywoływać bo mnie rozerwie.. Wiec jak chyba do 40 tc nie urodze to i tak cc bo nie mogę rodzic SN dużego dziecka..

Za 3 tyg omówienie cc. Czyli na którą co i jak, bo tu się umawiamy indywidualnie, by dkstosowac się do szkół dzieci i obym wyszła na następną dobę..

Ciągle mam czas na zastanawianie się..

Scan Oki.. Choć lekarka nie zdarzyła i techniczka szyi nie sprawdziła, jutro się dowiem co i jak.

Mała ekstra. Waży 1360gr :)

Zobacz załącznik 801459
Lilith super wieści ! Piękna waga małej :)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Ewella super już 920! Ciekawe ile moja waży:) pewnie dopiero na prenatalnych się dowiem :D

Bulkaasia cudownie że się ulozylo!!!! [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

Misia mój ma 13 i jezdzil w zeszłym roku, ja też czasem jechalam na rowerze tez mam tyle:) ale musiałam się kąpać więc to bylo kłopotliwe ale lubiłam bardzo:) teraz przenosi się do biura bliżej domu to już w ogóle będzie jeździł:))

Lilith Wow super waga!!!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Lilith gratulacje. Śliczna jest! I jaka już duża [emoji4]
Co do dylematów czy cc czy sn, to musisz to na spokojnie przemyśleć. Pomyśl czy warto ryzykować i próbować sn..

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Lilith no to też już kawał baby :) zobaczysz co Ci będzie dane :) nie martw się na zapas. Planuj CC a może SN się samo przytrafi.
Pumelova dla męża to nie problem, ma prysznic pracy na piętrze. Ostatnio jak robili remont to zazyczyli sobie prysznic zamiast jednego kibelka. Za to ja miałabym problem bo nie lubię mieć nieswiezych włosów, fuj, a schną długo.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry