reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

czy któraś z Was ma może E book readera? Bo jestem w trakcie poszukiwań takiego, na który mogłabym swobodnie przerzucać pliki z komputera. Wiem, że niektóre są takie, że można książki ściagać tylko z wytycznych stron i trzeba za to płacić. Duzo czytam a na tablecie oczy mi wysiadają...

reklama
Mój mąż i młodsza córka przeszli salmonellę z 2-3 lata temu, już nie pamiętam, ale nie było za ciekawie :( i nie wiem czy to od jajek, lodów czy surowego mięsa, ale było bardzo gorące lato. Też nie lubię wątróbki ;)
Dziś o mało co nie zaspałam do pracy, po dwóch dniach urlopu spałam jak zabita ;) szkoda że dziś już nie ma takiego ciepła jak w pon i wczoraj, ale trafiłam z tym urlopem, wczoraj całe popołudnie przesiedlałam na dworze, z książka :D tylko od rana prace domowe, wyczyściłam szafki w kuchni.
Jeszcze miesiąc i siedzę na stałe w domu :p
Życzę zdrówka dla chorowitków, ja mam wieczne sucho w nosie, a już nie grzejemy...

Aniek myślę że tak, ale mi nie chodzi o giełdę tylko o ta halę Załęże - mają swoją stronkę i tam są godziny otwarcia. Odkąd to postawili to jak szukam kiecki na wesele to tam

Pola dzięki wybrałam menu z truflami a co:p

Morela zaglosowane[emoji16]

Maziajka osteria le botti :D

Ewella pewnie usiadziesz koło mnie haha

Na szybki przeleciałam wasze wpisy żeby nadrobić bo byłam w zoologicznym a za godzinkę jadę z przyjaciółką na sklepy (dostałam wypłatę [emoji16][emoji16][emoji16]) i na ciacho!
U nas dziś 20 stopni, wyszłam w tenisowkach jak cudownie!!!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia ona jadła te jajka codziennie i to wiejskie i nie myła skorupek. Ale za to poród miała lajtowy mimo że byla mocno zmeczona choroba. Ja tam jem jajka na miękko tez, ale to jak sama gotuje bo mojemu mężowi nigdy jeszcze nie wyszły ;)
Morela zaglozowane :)

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

misia mi przez lata jajka na miękko nie wychodziły. Byłam zawsze przekonana, że trzeba je włozyc do zimnej wody, i gotować przez dwie minuty i zawsze mi już wychodziły prawie na twardo. Przynajmniej chyba tak robiła moja prababcia także nie mogłam zrozumieć czemu mi nie wychodzi. DOpiero kuzynka mi pokazała , że jajka się wrzuca do gotującej się wody i tak niech się gotują 4,30min

Hej wam

Ja od 8 rana u lekarza siedzialam, potem mala odebralam i bylysmy na lodach o dopiero co wrocilam Do domu.Mala ma 950g,glukoze wypilam bez Problemu ale tak jak pisalam u nas niema na czczo. Ktg tez super wyszlo tylko tak skakala ze Co troche uciekalo serduszko.byla dzisiaj troche mniej fotogeniczna i wyszla dzisiaj jak ufoludek z duzymi oczami i raczkami przed buzia [emoji6]
1490798265-aaaaaa.jpeg

f2w3flw15r2h1ssa.png

reklama
Do góry