Lilith - wlasnie tez mi taki kremowy sie bardzo podoba taki delikatny
a nad wstążką to w sumie nie myslalam ale dobry pomysl zeby podkreslic brzusio [emoji173] no ty bys juz miala ciezko ukryc ale wlasnie , trzeba byc dumnym i sie cieszyc tymi chwilami bo potem bedzie brakowac
Integral - dziękuje
co do wagi to bym sie tak nie martwiła , chyba ze bylby to spory spadek , mi wczesniej waga skakala a teraz ladnie powoli idzie w gore[emoji14]
Kasiulka - dziękuje bardzo
))) oczywiscie ze podkresle brzuszek
tylko tez nad dlugoscia jeszcze mysle[emoji14]a co do klucia to ja bylam tydzien temu , dzisiaj i za tydzien znowu jade[emoji14]takze klucie pelna para
pomyslec ze to jeszcze nie koniec , ale wazne zeby miec wszystko pod kontrolą[emoji14]
Linoone - zazdroszcze dobrego spania i szybkiego zasypiania
Dziękuje jakos tak nam wpadly te obrączki w oko ze sie dlugo nie zastanawialismy
tez dobre polączenie pudru z czernią
Aga_k_m - faktycznie późno wrocil[emoji14]my jesli gdzies siedzimy w towarzystwie i zbliza sie polnoc to juz ledwo przytomna jestem
co do szarosci to hmm nawet o tym nie myslalam bo skupilam sie na jasniejszych kolorach[emoji14]zobaczymy co tam w sklepie bedzie[emoji14]
Maziajka - chcialabym spac jak dziecko [emoji27] ale nic , wszystko zniose haha
A z cenami złota to fakt , moja znajoma tez jakos 1200 placila za dwie a teraz to szalenstwo
jeszcze takie jak mi sie podobaly w sensie grubsza i z "diamencikami" to stwierdzilismy ze wolimy mniej dac za obrączki a wiecej wydac na naszego maluszka
Przyjęcia nie robimy , tylko obiad a potem znajomi wpadną na jakis alkohol
stwierdzilismy ze idziemy totalnie po kosztach skoro i tak mamy w planach kościelny[emoji14]milego spotkania z kolezanka :* ja o 12 ide z moja na specerek i z jej 2miesiecznym synkiem a pozniej do niej na jakies ciacho
Truskawka89 - no to zazdroszcze udanych zakupów
ja ostatnio nie umiem sie skupić na ciuchach dla siebie bo mam wrazenie ze nic mi sie nie podoba i najlepiej pobieglabym na dzial z ciuszkami dla dzieciaczków
Co do koloru to tez sklaniam sie ku jasnym kolorom i chyba zdecyduje sie na wstążke w mocniejszym kolorze
A tak co do spania to łącze sie w bólu razem z tymi nie śpiącymi [emoji23] ja również krecilam sie z boku na bok ale za to na siku wstalam dopiero po 5
a jak wróciłam do łóżka to maly zaczął tak szalec ze oczywiscie zaczelam sie tym zachwycać
A tak poza tym , wróciłam z pobierania krwi , w przychodni jak tylko ściągnęłam kurtke to wszyscy glupie spojrzenia na moj brzuch i glowa w bok
a jak pani z zabiegowego mnie poprosiła poza kolejką to te krzywe spojrzenia ludzi takie bezcenne [emoji173][emoji173][emoji173][emoji23][emoji23][emoji23] chyba mi bedzie tego pozniej brakowac haha mam taki ubaw jak tak obserwuje tych ludzi ahh
miłego slonecznego dnia :*
Napisane na LG-D855 w aplikacji
Forum BabyBoom