reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Integral ja już kiedyś pisałam o cudzie natury zwanym aloesem:) Uwielbiam....

Maziajka!!! To ta sama Pani Ula oddział IIb! Wiesz ja mam przykre wspomnienia też ze względu na to że byłam mała, 8 lat mialam i 9 miesięcy tam z daleka od mamy....a to był rok 91 i byly inne warunki, bliscy odwiedzali mnie raz na miesiąc. Może i na zdrowie mi to wyszło ale z drugiej strony czułam się porzucona i już później nie odbudowałam kontaktu z mamą.

Napisane na GT-P5110 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No ja bylam w troszke innych czasach w pierwszy raz 99 a ostatni 2002 , i tylko za pierwszym razem byla ta Ula potem juz na emeryturze poszla.A cwiczen tak duzo nie.mielismy jak Ty pisalas bo razem z basenem 2h.No i bylam najdluzej 3 miesiece.

Ewcia tez kupie lacto i bede aplikowac co 2/3 dni wlasnie zapobiegawczo.Myje sie szarym mydlem i jem duzo kefiru wiec chyba wystarczy:-)

010igov35ye70zfx.png

Integral ja już kiedyś pisałam o cudzie natury zwanym aloesem:) Uwielbiam....

Maziajka!!! To ta sama Pani Ula oddział IIb! Wiesz ja mam przykre wspomnienia też ze względu na to że byłam mała, 8 lat mialam i 9 miesięcy tam z daleka od mamy....a to był rok 91 i byly inne warunki, bliscy odwiedzali mnie raz na miesiąc. Może i na zdrowie mi to wyszło ale z drugiej strony czułam się porzucona i już później nie odbudowałam kontaktu z mamą.

Napisane na GT-P5110 w aplikacji Forum BabyBoom

Kasiu, a w jakiej postaci ten aloes? Soki jakies?

Maziajka biore provag

Cwiczenia nie pomoga wyprostowac kregospupa ani platfusa jedynie wzmocnia miesnie ktore trzymja. A to wazne.
Wkladki do buta nie wyprostuja tez stop, ani koslawych kolan

Katanka ja robie jutro na urodziny syna tort z moich wypiekow z malinami i czekoldowym biszkoptem Link do: Moje Wypieki | Tort czekoladowo - malinowy

Moj syn tez szczesliwiec nie choruje z reszta ja tez nie. Sezon za mna jak na razie bez kataru nawet

Alex gratulacje!!!

Tymuniek, Pumelove kciuki za jutro

Wendy mysle, ze firma specjalnie znaczenia nie ma. A lidlowe rzeczy sa bardzo spoko

Mam pytanie do mam cwiczacych. Jakie programy/trenerki polecacie? Jest jakis fajny trening przy ktorym lekko mecza sie miesnie?Okolo 45 min? Dzis zrobilam 2 rozne no nawet mi miesien nie zadrazal, a bym wolala jednak cos poczuc

Ostatnia edycja:
Dziekuje bardzo za.odpowiedzi jak tylko uda mi sie go upolowac bo wiecie tam.jest masakra rano tak leca ze te wielkie kosze po drodze odpychaja masakra raz bylam.swiadkiem i teraz boje sie tam isc wysle Meza :) spokojnej nocy moj pietaszek.juz szaleje :)

f2w3rjjgvtrkt7iq.png

Monti no wlasnie dzis jeden program cwiczylam, moze powinnam zrobic ze trzy pod rzad. Ale bardziej szukam jakiejs calosci trenigowej z rozgrzewka i rozciaganiem na koncu.

A zapomniałam napisać że byłam u kardiologa. Biorę dwa dopegyty rano i wieczorem, jakby znowu rosło to mam dołożyć jeszcze jeden. Jak nie pomoże i będzie powyżej 150/90 to do szpitala. Fajnie tak bez kolejki, poczekałam tylko dwie osoby i mnie lekarz zaprosił bo mu kartę doniesli. Pani w poczekalni powiedziała że kształt brzucha na syna :) zobaczymy w czwartek. I dostałam jeszcze skierowanie na holtera, mam przyjść bez kolejki jak zrobię. Potem pojechałam na zakupy i w c&a załapałam się na dżinsy ciążowe. Za 60PLN bo to 50%od przeceny. Niestety dzidziowego nic nie było. Przebrane po weekendzie.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam mamuski.

Mam ponad 400 wpisow Do nadrobienia wiec niewiem Co tu sie ostatnio dzialo. Chcialam tylko sie odezwac i zdac relacje z imprezy.wszystko super sie udalo.imprezowalismy Do 5 rano. Po imprezie pospalismy do 9.30. Mialam 12 ludzi w mieszkaniu Do spania wiec zjedlismy sniadanko i pojechalismy na sale.tam mielismy wczoraj znowu 25 gosci na obiad i kawke i jak wszyscy pojechali zaczelismy z siostra,szwagrem i rodzicami wszystko zwozic Do domu i sprzatac. Wszystko tylko popostawialismy Do garazu bo tacy padneci bylismy.rodzice przyjechali z polski specjalnie na 2 dni. Dzisiaj w nocy juz musieli wracac ale bylo mega i tak duzo nam pomogli. Wiekszosci chyba sie podobalo, jedzonko smakowalo wiec to najwazniejsze a bylo z dziecmi 65 osob wiec wiadomo wszystkim sie niedogodzi ale wiekszosci.balam sie troche czy mala w brzuszku niemiala za duzego Stresu bo jednak od piatku bylam przez 3 dni nonstop na nogach ale wczoraj jak usiadlam to kopala wszystkich kto przykladal reke do brzucha wiec Mi ulzylo

Jak tylko doczytam wszystkie wpisy bede sie odzywac na biezaco

f2w3flw15r2h1ssa.png

Ostatnia edycja:
reklama
Pola ja swego czasu kupowałam chyba z juvita. Laaata temu to było. Tu są zwykle kropelki.

U nas paczki na homogenizowanym są oklepane, czyli zero atrakcji na tłusty czwartek.

Truskawka tez chyba faworki zrobię i paczki orginalne., jutro się zmusze do przepisów, by zobaczyć co wybrać..

Pumelova, ciężko byłoby wybrać.. Jak nie mam konkretnego pomysłu to sama się głowie, który wole bardziej :)

To taki dzień ja, np.swieta, można się opychac. Nie lubię słodyczy, w tej ciąży jeszcze bardziej ale swoim trzeba zrobić.. Dobre są z kokosem, i bita :) i lubje prawdziwe, bo ala paczek to i te muffiny jak paczki tylko z nadzienien można zrobić i żadna rewelacja na ten ' tłusty czwartek '.
Fajne paczki są też zagraniczne, inaczej robione :)

Uwielbiam piec , co wiecie ale wole cos konkretnego niż smażenie,. Tak więc czas szykowwc się do świąt, bo pewnie znowu po kilka ciast mi wyjdzie jak na grudniowe..

Maziajka, bardzo mi to pomaga bo przed ciążą często problemy miewalam.

Wendy ja bym brała. A aluminimum czy stal?
Jak cena fajna to bierz:)

Misia i juz jest jakieś rozwiązanie a roboty jutro połowę mniej :p
Te kształty są zaklamane :)

Ewcia śliczne te paczuszki Ci wyszly!

Mam ogromną zgage refluksowa.. Tragedia normalnie po południu juz sie zaczelo :(

Do góry